מארועי הלילה...

lironl40

New member
טביעות אצבעות על הולוו?

לא הבנתי מה זה טביעות אצבעות? מה זה קשור להורס?

Supra Man

New member
טביעות ידיים?

מה היא סופרמן? איך לעזאזל היא הצליחה לעשות עם היד טביעה במכסה מנוע שעלתה לכם כמה אלפים?

ophir28

New member
כמו שלעיוור מתחדד חוש השמיעה

ככה לאילמות מתחזקים שרירי כפות הידיים! מה? לא שמעתם על זה?

Aדי

New member
לא צריך להיות סופרמן כדי לעשות...

טביעות ידיים בפח של רכב, או שנדייק יותר למען אלה שלא מבינים את הכוונה -> שקיעות עם הידיים בפח. לאישה הזו זה לא היה קשה מפאת משקלה הרב. לא ניתן ליישר פח אלומיניום כמו פח רגיל.

צביקוש23

New member
ברוכים הבאים לסיוט (חופש) הגדול..

גם אני כמוך הרגשתי הגיע הסיוט הגדול והשנוא שנקרא חופש גדול. הילדים המופרעים והלא מחונכים מסתובבים ברחובות (הלוואי שיאסרו עליהם להסתובב בחוץ בלילה) וגורמים לנזקים לרכבים... גם אני הרגשתי את זה שלשום ... וגיליתי שנערים משועממים וחסרי חינוך פירקו לי את פנסי הערפל הקדמים מהרכב..... למשטרה כמובן לא הלכתי להגיש תלונה.. פשוט חבל על בזבוז הזמן... (מניסיון רב.) אני רואה את הצעירים הלה מסתובבים ברחובות בשעות הבוקר המוקדמות.. 1-4 ואני תוהה לעצמי איזה הורים יש להם... שלא לדבר על ילדות בקוי בנות 12 שלובשות בעצם לא לובשות) כמעט כלום. המצב פשוט קשה

הראל CDO

New member
ההודעה שלך קצת מוזרה

"ילדים" אוהבים להסתובב בשעות הלילה , ככה רוב ה"ילדים" בחוץ ויוצא להם לפגוש רק "ילדים" ולא "מבוגרים" מציקים (ורוב הסיכויים שהם גם עובדים בשעות היום ולכן יוצאים בלילה , מעשה די מקובל בעולם ה"מבוגרים") עכשיו תסביר לי מה לא בסדר בזה , ומה לא בסדר בהורים שלהם? ומה לא בסדר בילדות בנות 12 שמתלבשות איך שבא להן? זה בעיה שלהן , תכלס.

צביקוש23

New member
אני אסביר לך..

קודם כל זה כבר לא קשור לפורום. אז בקצרה.. לדעתי בנות צעירות לפחות עד גיל 16 לא צריכות להתלבש חשוף וזנותי.. ותסלח לי מאד זה ממש בושה איך שבחורות מתלבשות היום! ההורים שלהם צריכים להתבייש! דבר שני .. ילדים ל צריכים להסתובב בשעות מאוחרות כל כך בחוץ . (נקודה!) אגב הרוב מסכים איתי בהחלט.. רוב הנזק שנגרם בחופ הגדול לרכבים חונים זה תוצאה של ילדים מופרעים חסרי כל חינוך שחושבים שזה מאד משעשע להשחיט רכבים. אתה אולי לא יודע.. אבל יש הרבה מדינות באירופה שילדים בגיל מסוים לא יכולים להסתובב בחוץ בזעות מאוחרות של הלילה אחרי חצות. בעבר הייתה כוונה לחוקק את החוק הזה בארץ אבל היה וויכוח גדול והנושא נגנז ואת התוצאה כולנו משלמים

הראל CDO

New member
וואו נכון שכחתי - אתה צודק

באיטליה הפאשיסטית היו הגבלות על הליכה ברחוב ולבוש וכו' גם בגרמניה הנאצית היו הגבלות על הנ"ל גם ברוסיה הסוביטית היו הגבלות כגון הנ"ל מממ... כנראה שצריך להתנהג כמוהן הן בכל זאת שלטו בחלקים נרחבים של העולם או השפיעו עליו בזמנים מסויימים...

wil

New member
../images/Emo45.gifאין כל פסול בזה שבני נוער

נשארים בחוץ עד השעות הקטנות בחופש. בשביל זה יש להם חופש. חודשיים שהם יכולים לעשות מה בראש שלהם. להשחתת רכבים אין קשר לזה - אלא לחוסר כבוד לרכוש של אדם אחר - וזה יכול לקרות גם ב10 בערב, לא רק ב3 בבוקר. ולגבי הנערות שלבושות מינימלי - קיץ, חם, זכותן. אני רק שואל למה אין כאלו מתחת למשרד שלי לשטוף קצת ת'עיניים?

falou

New member
אם במקום להשחית רכבים...

...הם היו נשארים בבית ומקיימים יחסי מין לפירוק אגרסיות לא היינו סובלים מכל הבעיות הללו. falou מתגעגע לאמבטיות קצף ארוכות עם החברה שלו בגיל 16 וחצי...

wil

New member
אימרו ../images/Emo45.gif לסקס ו-../images/Emo31.gif לוונדליזם../images/Emo13.gif

איתן כ.

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אין שום קשר

כנער שמסתובב לפעמים עד 2 ולפעמים עד 6 בבוקר אני אומר לך שזה קשור אך ורק באנשים ו"חינוך שלהם" אני מסתובב עם חברים שלי החל מהאיזור שאנחנו גרים בו ולפעמים יוצא שאנחנו הולכים חצי מתל אביב, ולהשחית זה משהו שאנחנו לא חושבים עליו, וגם אם עולה מחשבה קטנה, אין שום סיכוי בעולם שהיא היתה רצינית. אני אפילו אקצין ואומר שכשאנחנו עוברים ברחובות קטנים ושקטים אנחנו שומרים על הווליום שלנו כדי לא להפריע לאנשים שישנים... אז שוב, זה הכל החינוך

wil

New member
../images/Emo41.gifואל תשכחו דבר אחד חשוב../images/Emo41.gif

כל ילד שמסתובב עכשיו בחוץ, זה ילד אחד פחות שנכנס לפורום ושואל על אגזוז לחץ או על מצלמות בכביש 6 או על מי פותחת למי אימפרזה 1600 או ליאנה מליסינג או כמה סוגרת מיצובישי כריזמה עם ספויילר ופנסים מושחרים או כמה נקודות זה מהירות מופרזת או איזה עונש מקבלים אם נוהגים בלי מלווה או כמה דלק שותה פג'ו 206 או כמה עולה עונדה סיוויק שנת 92 אוטומט חברה לשעבר עם שאסי או איפה קונים מנורות לשפריצרים או האם זה חוקי ניאון מתחת לרכב או איזה אוטו יותר טוב מיצובישי קולט או יונדאי אקסנט.........

למעלה