מארועי הלילה...
1) אני שונא ערסים
חניתי מתחת לכיכר אתרים, במקום חוקי שלא מפריע לאף אחד ובכל זאת, כשחזרתי לאוטו, מצאתי סימני שריטה מכוערים (מהסוג הזה, שאתה לא יכול לטעות בקשר לזה שהן נעשו ע"י מפתח) על הדלת. כאילו מה הקטע שלכם
לא הפרעתי לאף אחד והאוטו הוא כולה ליאנה מכוערת של אלבר
היא אפילו מלוכלכת
זה לא איזה בימר חדישה, שמנקרת עיניים של חארות קנאיים, שלא יכולים בלי לשרוט
כולה פאקינג ליאנה ירוקה
פשוט אנשים חארות... זה לא כזה מעצבן אותי מבחינת הנזק לרכוש, כי זה לא עולה לי גרוש, אבל מעצבן אותי לבוא לאוטו, שמשרת אותי נאמנה (נו.. בערך...) ולמצוא אותו שרוט! ועוד בלי שום סיבה הגיונית! 2) אני נוסע לי ברוקח לכיוון מזרח, על הנתיב השמאלי על מנת לעלות על הגשר, עדיין מנסה להבין מה הברברים רצו מהליאנה המסכנה ופתאום נגמר לי הנתיב
מכל היציאות המטומטמות של מע"צ (ויצא לי לצערי לחזות בהרבה כאלה), זה שובר שיאים
כאילו מה אתם דפוקים
מילא לסגור נתיב שלם, אבל כ"כ קשה להודיע על זה מראש
מה כבר ביקשתי? בסה"כ לשים את השלטי ענק האלה, שנראים ממרחק של כמה מאות מטרים, שמזהיר אותי בקשר לבאות ולא שאני אצטרך לקלוט את זה כשכבר כמעט מאוחר מדי ולהספיק לעצור בצורה כמעט מלאה (לא הייתה אפשרות להשתלב בנתיב האמצעי מיד) לפני הקונוסים והתמרורים, שנראים ממרחק של כמה מטרים? חשבתי שאחרי שכמה אנשים מתו בגללם, הם ילמדו את הלקח, אבל כנראה, שזו דרכה של מחלקת עבודות הציבור בארץ. לא אכפת להם לחפף, לא אכפת להם שחיי אדם יהיו בסיכון.. פשוט גועל נפש. ומה שהכי יפה זה, שאחרי כל זה כשאני מסתובב ברחוב עם הכלבה שלי, אנשים מסתכלים עלי כאילו אני מוביל את השטן בהתגלמותו או מינימום חניבעל לקטר משתיקת הכבשים. מישהו צריך לשנות פה את סדרי העדיפויות ומהר (ונתחיל בזה שאת האש שמופנית כלפי אמסטפים ומהירות "מופרזת", יפנו כלפי תופעת הערסים ומדיניותה של מע"צ), אחרת אפילו אני, עם כל הפטריוטיות שבי והרצון לחיות ולגדל את ילדי במדינה יהודית ולא בקרב "הגויים", אתחפף מפה אחרי הצבא. טוב, אני קצת גולש
1) אני שונא ערסים