מארועי הלילה...

OMRI666

New member
מארועי הלילה...

1) אני שונא ערסים
חניתי מתחת לכיכר אתרים, במקום חוקי שלא מפריע לאף אחד ובכל זאת, כשחזרתי לאוטו, מצאתי סימני שריטה מכוערים (מהסוג הזה, שאתה לא יכול לטעות בקשר לזה שהן נעשו ע"י מפתח) על הדלת. כאילו מה הקטע שלכם
לא הפרעתי לאף אחד והאוטו הוא כולה ליאנה מכוערת של אלבר
היא אפילו מלוכלכת
זה לא איזה בימר חדישה, שמנקרת עיניים של חארות קנאיים, שלא יכולים בלי לשרוט
כולה פאקינג ליאנה ירוקה
פשוט אנשים חארות... זה לא כזה מעצבן אותי מבחינת הנזק לרכוש, כי זה לא עולה לי גרוש, אבל מעצבן אותי לבוא לאוטו, שמשרת אותי נאמנה (נו.. בערך...) ולמצוא אותו שרוט! ועוד בלי שום סיבה הגיונית! 2) אני נוסע לי ברוקח לכיוון מזרח, על הנתיב השמאלי על מנת לעלות על הגשר, עדיין מנסה להבין מה הברברים רצו מהליאנה המסכנה ופתאום נגמר לי הנתיב
מכל היציאות המטומטמות של מע"צ (ויצא לי לצערי לחזות בהרבה כאלה), זה שובר שיאים
כאילו מה אתם דפוקים
מילא לסגור נתיב שלם, אבל כ"כ קשה להודיע על זה מראש
מה כבר ביקשתי? בסה"כ לשים את השלטי ענק האלה, שנראים ממרחק של כמה מאות מטרים, שמזהיר אותי בקשר לבאות ולא שאני אצטרך לקלוט את זה כשכבר כמעט מאוחר מדי ולהספיק לעצור בצורה כמעט מלאה (לא הייתה אפשרות להשתלב בנתיב האמצעי מיד) לפני הקונוסים והתמרורים, שנראים ממרחק של כמה מטרים? חשבתי שאחרי שכמה אנשים מתו בגללם, הם ילמדו את הלקח, אבל כנראה, שזו דרכה של מחלקת עבודות הציבור בארץ. לא אכפת להם לחפף, לא אכפת להם שחיי אדם יהיו בסיכון.. פשוט גועל נפש. ומה שהכי יפה זה, שאחרי כל זה כשאני מסתובב ברחוב עם הכלבה שלי, אנשים מסתכלים עלי כאילו אני מוביל את השטן בהתגלמותו או מינימום חניבעל לקטר משתיקת הכבשים. מישהו צריך לשנות פה את סדרי העדיפויות ומהר (ונתחיל בזה שאת האש שמופנית כלפי אמסטפים ומהירות "מופרזת", יפנו כלפי תופעת הערסים ומדיניותה של מע"צ), אחרת אפילו אני, עם כל הפטריוטיות שבי והרצון לחיות ולגדל את ילדי במדינה יהודית ולא בקרב "הגויים", אתחפף מפה אחרי הצבא. טוב, אני קצת גולש

RozwareZ

New member
אךךך הערסים האלה

גם אצלי דייהו אספארו אלוהים לא תגיד איזה מארצילאגי כולה אספארו הביאו לנו(לאחות שלי נדמה לי) חתיכת שריטה מושקעת... כל רוחב הדלת

Rשף

New member
שכחת את שוכחי הילדים באוטו

אלה שקפצו רק לרגע לקנות משהו בסופר והילדים מתו להם באוטו בינתיים

רק רגע../images/Emo46.gif

אתה כועס ששרטו לך את הרכב של הליסינג אבל אתה מצדיק את זה שמישהו ישרוט במוו חדשה ויקרה מאוד פשוט גועל נפש.

Xiao Xiao

New member
רק רגע ../images/Emo46.gif

אתה כועס שהוא מצדיק את שמישהו ישרוט במוו חדשה ויקרה מאוד למרות שהוא בכלל לא אמר את זה? פשוט גועל נפש. ועכשיו ברצינות כל מה שהוא אמר שהוא התפלא למה שרטו לו את האוטו שהוא פשוט, הרי לא נראה לו שקינאו באוטו שלו (כמו שמקנאים בBMW יקרה ואז שורטים אותה) ובכל זאת שרטו אותה. האמת שגם אני לא ממש מבין...

OMRI666

New member
../images/Emo45.gif

ואפריים, לפני שאתה מתחיל להתלהם, תלמד הבנת הנקרא

dark eyes

New member
אגב לא רוצה

שזה ישמע דבילי אבל מישום מה אף פעם לא שרטו לנו את האוטו אף מכונית וכולם דיי יקרות פעם שמעתי ערסים מדברים ליד האוטו של אבא והם אמרו ככה: "אחי הייתי לוקח את הסמל הזה תולה אותו באוטו" "מה אתה דפוק אם תתקרה לאוטו הוא יצפצף לך ויתפסו אותך על המקום" אני חושב שהן מאמינים שהאזעקות שונות ובגלל זה יש להם פחד שרוט אוטו יקר, שמא יצא שומר מתוך תא המטען

הראל CDO

New member
DAMN ערסים...

בקשר לשריטה - קורה , יש אנשים חראות בעולם ואין מה לעשות... בקשר לרוקח - הייתי שם גם אתמול , יש שלט די גדול עם X שאומר שהנתיב חסום...
ואם כבר מדברים על ערסים טיפשים: נסעתי לי אתמול ברחוב ירושלים ברעננה בדרכי הביתה אחרי יום מעייף , עם עוד שני חברים אחד ישב לידי ושמענו מוסיקה והשני ישן מאחורה (לפני שיתחילו כל הצעקות על חוסר חגורה אני יכול להרגיע מראש ולאמר שתמיד חוגרים אצלי , אני נאצי בעניינים כאלה - זה פשוט היה יום הורג , אז ויתרתי...) נסעתי במהירות קצת גבוה מן המותרת באזור עקפתי מישהו וחזרתי לימין פתאום אני רואה אוטו עף לכיווני באוויר והאורות נכבים ועמוד תאורה סנטימטר מהאוטו שלי חבר שלי ואני מקבלים התקף לב כמעט הוא מתחיל לצעוק התקשרתי תוך שניה למשטרה ודיווחתי (הייתי קצת לחוץ אז יצא מצחיק אבל לא נורא) חזרתי אחר כך למקום כדי לראות אם אני יכול לעזור לנהג וראיתי כמה שהכביש חלק בצד השני - כנראה שהוא איבד שליטה , וכנראה שהאוטו שלו היה מלא מה שכן - האוטו נחת על הסלעים באמצע האי תנועה והעיף (כן כן - העיף) עמוד תאורה לרכב ולאנשים לא נגרם נזק נראה לעין (למרות שהמזדה 3 ישבה על סלעים... והפרונט של נראה קצת גמור) עצרתי ואנשים אחרים החלו לעצור ראיתי שהעמוד חוסם חצי כביש בצד השני טסתי לצד השני והדלקתי אורות חירום (עדיף שיכנסו לי באוטו מאשר שיעלו בטעות על העמוד הזה! הוא כמעט בלתי נראה!) ואז הערסים המטומטמים מהאוטו מתחילים לצעוק עלי לעוף משם ובלה בלה בלה לסיכום - הם הזיזו את העמוד והחלקים שלו מהכביש , ראיתי ניידות באות הלכתי הביתה לישון... והדבר היחידי שהסקתי לגבי עצמי מהסיפור - נסיעה בנתיב הימיני כנראה הצילה את החיים שלי (העמוד היה יכול ליפול בדיוק על הגג או שהייתי עולה עליו) ונסיעה ב"מהירות מופרזת" גם כן די עזרה לצאת מאזור הסכנה מהר (אם המזדה הייתה עפה לצד השני הייתי ניצל בגלל המהירות...) בקיצור - מפחיד!

OMRI666

New member
לא היה שלט כשהייתי שם...

אולי אח"כ הם השכילו לידע את הנהגים.

_casper

New member
הראל, אתה בטוח שזה היה אתמול?

כי כבר לפני 3 ימים ראיתי עמוד שבור+גדר לבנים אדומות הרוסה בצומת כניסה לשכונת שביב (יד התשעה) בהרצליה. הצומת ממוקמת על דרך ירושלים שמגיעה מרעננה.

הראל CDO

New member
מאה אחוז שזה היה אתמול

הלוואי וזה לא היה אתמול... זה היה בעיקול ימינה לכיוון רעננה מהרצליה , קצת לפני "פארק מול" המזדה עלתה לאוויר ונחתה על סלעים , עמוד התאורה עף לכיווני (אני עדיין רואה את זה...
)

_casper

New member
OK

אז כנראה היתה לאחרונה "התעופפות" נוספת על דרך ירושלים...

sronis

New member
מדהים, רחוב ירושלים ברעננה

אני לא מצליח להבין איך זה קורה. שמתם לב כמה תאונות יש שם? כמה פצועים והרוגים? זה כביש של 300 מטר בין הרצליה לרעננה, ישר כמעט לגמרי, רחב יחסית, שני נתיבים לכל כיוון, ראות מצוינת, אין שום בעיה לנסוע גם קרוב ל-100 לכל אורכו. איך יש שם כל כך הרבה תאונות? דרך אגב, זה לא רק שהוא מושקה במיוחד, אלא האספלט גם חלק יחסית (אם כי בקו ישר זה לא אמור לשנות). הפנייה שמאלה ברמזור מכיוון הרצליה לרעננה (פנייה מכיוון הים) היא אחת מהאהובות עלי כשאין הרבה תנועה - בצרפתיה קטנה התחת יוצא שם בקלילות מדהימה... רוני

הראל CDO

New member
אני מניח שכל כך הרבה ערסים =

תאונות מרובות
(הפניה שמאלה כיפית עם כל רכב כמעט , בעיקר שהירוק מתחיל בתיזמון טוב עם התנופה מהרמזור השני
)

Aדי

New member
לא דווקא ערסים...

אימי תפסה על חם אישה אילמת עושה טביעות ידיים על מכסה המנוע של הוולבו שלנו ובעלה מסתכל עליה (על אישתו) ולא עושה כלום. אימי באה אליהם (עליהם) באטרף ואבי שקלט את המתרחש ניסה להרגיע אותה. הבעל של האילמת שעשתה את הנזק התחנן לפני אבי שלא יקרא למשטרה ויגיש נגדו תביעה, ואבי ויתר לו. התיקון עלה כמה אלפים (לפי מיטב זכרוני מעל 5K) בגלל שזה מכסה מנוע מאלומיניום.

OMRI666

New member
ובכל זאת...

קשה לי להאמין שאישה אילמת עשתה לי כמה קווים עם מפתח. ועוד מתחת לכיכר אתרים. זה יכול להיות רק ערסים (מה שלא חסר שם) או שיכורים (מה שעוד יותר לא חסר שם) או ערסים שיכורים (שזה בכלל לא חסר שם).

למעלה