מארון 5 ל-VMA!!!

Smelly

New member
מארון 5 ל-VMA!!!

אני לא יודע אם כדי לכם להסתמך על הידיעה הזאת כי היא עוד לאקיבלה אישור רשמי... לפי הידיעה, מארון 5 הולכים להופיע ב"Pre-Show", כלומר, בזמן השטיח האדום, שישודר (בארץ), בלילה שבין ראשון לשני (הקרובים) בשעה 1:30 ומיד לאחריו הטקס (בשעה 3:00)...

Smelly

New member
נסיון שני...

התפרסה באינטרנט ידיעה שאומרת שמארון 5 יופיעו במהלך ה"Pre-Show" (כלומר, השטיח האדום) שישודר לפני הטקס בשעה 1:30 (ומיד לאחריו הטקס בשעה 3:00).... לא כדי עוד לשמוח כי הידיעה לא קיבלה אישור רשמי מ-MTV... נ.ב. במהלך הטקס "נזכה" לראות המון פרסומות של סלקום ו-מקדונאלד'ס...

dor307

New member
היתכוונתי לרוסיות לא לבלונדניות

לפני שנתיים הן הופיעו על השטיח האדום.

Xtina2

New member
שאלה?!?בערוף E,גם ישדרו את השטיח??

,כי זה הכי מצחיק לראות שם

לא... הם משדרים רק גראמי ואמי

וכאלה... טקסים רישמיים ומקובלים.. ידברו על זה אולי בחדשות בקטע של האופנה או משהו...

Xtina2

New member
אתה לא טועה!אני חושבת שהן לבשו

חציות או כאלה בצבע שחור וקפצו על הבמה,אהה לא זה ניראה לי היה בטקס הזה,שאמרו שהן כבר,כבשו את אירופה ועכשיו הן באות לפה,ונכנסו מלא רוסיות חחחח נו אתם לא זוכרים

ערן1987

New member
ההופעה הזאת הייתה ב-VMA

של שנה שעברה או שנתיים,לא זוכר.. אבל זאת הייתה אחלה הופעה! והן הופיעו גם על "השטיח האדום" או משהו כזה ב-EMA

Xtina2

New member
יוווו צדקתי,והציגו אותם בתור אלה שע

שו את זה באירופה,ומשהו כמו הן באו לנסותפה עכשיו,תודה שאישרת את מה שחשבתי,אהה שאלה לי אלייך,כשהאלבום של כריסטינה"Stripped"ביקרצת אותו אם כן יש לך קישור לתת לי?!?

למעלה