מארון 5 ל-VMA!!!

CiNdErElLa3887

New member
אהההההההההההההההההההההההה

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מאיפה אתה מקבל את כל הידיעות האלו?

Smelly

New member
פורומים שונים... אתרי חדשות....

כל פעם מגרדים קצת מכל מקום....

Smelly

New member
עוד שמועות!!!!

היום אני פשוט לא מפסיק למצוא ידיעות חמות!! אז ככה, לאחד הפורומים הגיעה הודעה של משהו שטוען שהוא בן של אחד מהעובדים ב"אמריקאן איירליינס ארנה" (איפה שהטקס) ומקורב להפקה (לכו תדעו...). לפי דבריו אסור לעובדים להגיד כלום אבל בגלל שזה אבא שלו הוא הצליח להוציא ממנו קצת מידע: • שאקירה היא לא רק מגישת פרס אלא היא ככל הנראה תופיע עם הסינגל החדש שלה... • יילווקארד, הובאסטאנק וג'ט יעשו הופעה משותפת, דוגמת ההופעה של וויינס והייבס ב-2002 (מה שדיי היה צפוי...) • הולך להיות קרב בנות על הבמה... לא של בריטני וכריסטינה, אלא של ממשיכות דרכן - לינסי לוהן והילארי דאף! (שלמי שלא ידע הן יריבות...) כשיהיו עוד עידכונים אני אדווח....

Xtina2

New member
חחחחחחחחח ענק תודה שאתה משקיע

,קרב בנות אני אישת לא אוהבת אפחת מהן!אבל אני רוצה דם סריטות בלגנים,

DAN1EL

New member
אף אחת מהן (הילארי ולינדסי)

היא לא ממשיכת דרכה של הכריסטינה.

Xtina2

New member
אממממ אולי של בריטני?!?!?אמממ בעצם

כל אחת יכולה להמשיך את דרכה של בריטני זה לא מסובך,כל מי שלא יודעת לשיר אבל יודעת לרקוד ולגנוח.אולי מישהי בשם רוני?!??ועכשיו באמת ג'סיקה מהממת ואני מש טעתי שאמרתי שהיא לא שרה יפה,היא שרה ממש יפה אז לדעתי לפחות,היא הגירסה המשוכללת של בריטני,

Smelly

New member
טוענים ש...

הילארי = בריטני לינדסי = כריסטינה - למרות שאף אחד לא משתווה בכישרון לכריסטינה....

לחסוך מריבות.

אתה לא מסכים איתי

DAN1EL

New member
הוא החמיא לכריסטינה.

איך בדיוק זה יגרור מריבות? אולי בפורום של ברברים שמתלהמים מכל מילה. אבל לא נראה לי שכאן זה יקרה.

Xtina2

New member
באמת זה שכריסטינה כישרון מולד זו

עובדה וזה ברור לכולם,ומותר לכולם להחמיא לה

Xtina2

New member
אז זהוט שכן!!אין בן רדם אחד בעולם

שימש את כריסטינה שרה שהיא קטנה,ולא יגיד שהיא כישור והקול שלה זה מתנה מה' אין לא קים!

Xtina2

New member
*אז זהו שכן!!אין בן אדם אחד בעולם ש

ישמע,את כריסטינה שרה שהיא קטנה,ולא יגיד שהיא כישרון מולד והקול שלה מתנה מה1!אין לא קים

ערן1987

New member
איך הגעת לזה שלינדסי והילארי..

יריבות? קריירת המשחק של כל אחת מהן מצליחה אבל קריירת השירה של הילארי מצליחה בהרבה מזו של לינדסי.. בכל מקרה,אני לא חושב שיש טעם להגיד שהן יריבות

למעלה