מארון 5 באילת

העכביש2

New member
מארון 5 באילת

חחחחחחחח רגע רגע, לפני שכולם/כולן קופצים/קופצות
לא מדובר בהופעה מתוכננת של החבר'ה בעיר הדרומית אלא מהעובדה הנחמדה ש-- בסופ"ש האחרון הייתי באילת וקניתי סוף-סוף את הדיסק המצויין של Maroon 5 דבר אותו הייתי צריך לעשות לפני הרבה זמן-- "Songs About Jane". ב-2004 מאוד אהבתי את הלהקה הזאת, אליה נחשפתי בעקבות האזנות רבות ל-- "VIRGIN-RADIO" האנגלית (תחנה מעולה). השיר המעולה-- "This Love " אף סיים אצלי במקום הראשון במצעד לשנת 2004, ככה שיש לי הרבה נקודות זכות ללהקה הזאת ואינשאללה שנשמע אותם עם כמה רצועות חדשות בקרוב
וסתם כדי להרגיש טוב: Maroon 5 "Songs About Jane" 1. Harder to Breathe 2. This Love 3. Shiver 4. She Will Be Loved 5. Tangled 6. The Sun 7. Must Get Out 8. Sunday Morning 9. Secret 10. Through With You 11. Not Coming Home 12. Sweetest Goodbye 13. rag doll 14. Harder to Breathe (acoustic 15. This Love (acoustic 16. This Love (kanye west remix זוהי כמובן גירסה 2 לאלבום והיא כוללת עוד רצועות (13-16). היה חסר לי בעיקר גם את הגירסה האקוסטית ל- She Will Be Loved אבל אלבום מעולה. # למי שמעוניין לדעת, רכשתי גם את האלבום של הזמרת--Feist תחת השם let it die וזהן אלבום אווירה שכזה, אפשר תחת הסיגנון chill-out אם תרצו. זהו
שבוע טוב בינתיים...

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifתחדשי!!

אבל זה לא פייר מה..לי יש רק 12 שירים

העכביש2

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif תודה

איזה קטעים שיש פה רק בנות....דווקא מארון להקה מצויינת ואפילו אם לא אוהבים אותם מאוד אפשר לקפוץ לכאן ולהעיר כמה הערות לא? (אני מתכוון לבנים). אגב-- ממתי הפורום פעיל??

../images/Emo204.gif אין כאן רק בנות

|שורקת| והפורם קיים כבר שנתיים אם אני לא טועה

../images/Emo112.gifזה באמת די הזוי שאין כ"כ

הרבה בנים.
אבל אלה שיש פה מספיקים
הפורום קיים מאוגוסט 2004 אם אני לא טועה..

../images/Emo204.gif תתחדש../images/Emo9.gif

זה לא פייר גם אני רוצה 16 שירים
למרות שיש לי את ה3 הנוספים

העכביש2

New member
חחחח האמת שלקחתי בהתחלה את...

האלבום הרגיל, ואז בפישפוש שני ראיתי את הנוכחי, עם עטיפת קרטון מושקעת כזאת יו נוו...סבבה לגמרה...

bad dream

New member
התחדש ../images/Emo34.gif

תמיד שווה דיסק של מארון בבית
[נו, חוץ מהאקוסטי
] [אני תוהה אם אני אשרוד את המפגש XD]

../images/Emo112.gifאם שרדת את כל הזמן הזה

בפורום, אתה תשרוד את המפגש
חוץ מזה! אני אגן עליךMMM

../images/Emo112.gifאני שמחה שידעת../images/Emo3.gif.

חשבתי שאני עוד אצטרך להוכיח לך את זה מתישהו

למעלה