מארון 5 באילת
חחחחחחחח רגע רגע, לפני שכולם/כולן קופצים/קופצות
לא מדובר בהופעה מתוכננת של החבר'ה בעיר הדרומית אלא מהעובדה הנחמדה ש-- בסופ"ש האחרון הייתי באילת וקניתי סוף-סוף את הדיסק המצויין של Maroon 5 דבר אותו הייתי צריך לעשות לפני הרבה זמן-- "Songs About Jane". ב-2004 מאוד אהבתי את הלהקה הזאת, אליה נחשפתי בעקבות האזנות רבות ל-- "VIRGIN-RADIO" האנגלית (תחנה מעולה). השיר המעולה-- "This Love " אף סיים אצלי במקום הראשון במצעד לשנת 2004, ככה שיש לי הרבה נקודות זכות ללהקה הזאת ואינשאללה שנשמע אותם עם כמה רצועות חדשות בקרוב
וסתם כדי להרגיש טוב: Maroon 5 "Songs About Jane" 1. Harder to Breathe 2. This Love 3. Shiver 4. She Will Be Loved 5. Tangled 6. The Sun 7. Must Get Out 8. Sunday Morning 9. Secret 10. Through With You 11. Not Coming Home 12. Sweetest Goodbye 13. rag doll 14. Harder to Breathe (acoustic 15. This Love (acoustic 16. This Love (kanye west remix זוהי כמובן גירסה 2 לאלבום והיא כוללת עוד רצועות (13-16). היה חסר לי בעיקר גם את הגירסה האקוסטית ל- She Will Be Loved אבל אלבום מעולה. # למי שמעוניין לדעת, רכשתי גם את האלבום של הזמרת--Feist תחת השם let it die וזהן אלבום אווירה שכזה, אפשר תחת הסיגנון chill-out אם תרצו. זהו
שבוע טוב בינתיים...
חחחחחחחח רגע רגע, לפני שכולם/כולן קופצים/קופצות