מאמר

kobi wan kenobi

New member
כן

אבל אני לא זוכר אם אחרי שהיא מתה היא חוזרת לחיים עם wounds או שהיא נמחקת לגמרי

juggernaut

New member
היא לא נמחקת

אתה צריך להחיות אותה וזה אפשרי ודי לקרוא הכל מהדטאבייס שלהם! הוא לא מעודכן בשיט ויש שם טעויות וCL זה COMBAT LEVEL. ואל תגיד לא כי אני יודע.

juggernaut

New member
אמ

צפון מזרח ממוס אספה...הליכה דיי ארוכה....אז עדיף שתיקח ספידר.

kobi wan kenobi

New member
אתה מתכוון

לשלד המפורסם או לבית הקברות? וכמה ק"מ זה בדיוק ממוס אספה?

funkey monkey

New member
מה זה משנה...

יש במילא מפה עם כל זה במשחק..עושים waypoint ונוסעים זה לא סיפור.

juggernaut

New member
אין.

לשלד יש לבית הקברות אין. בית הקברות נמצא ממש בצד צפון מזרח של המפה. פשוט לך לכיון הזה ותמצא אותו הוא ענקי אתה לא תפספס.

juggernaut

New member
היה

אבל ברוב טיפשותם הם הורידו את הPOI שלו. אין לי מושג למה.

kobi wan kenobi

New member
למה אתה מתכוון?

אם אלך לבית הקברות לדרקונים אני לא אקבל תגית poi? ודרך אגב, זה לא הפעם הראשונה שסוני עושה משהו טיפשי,כולנו זוכרים את הטלאי ההוא שהרס את המשחק וגרם לנטישה המונית של המשחק לפני כמה חודשים (אני מניח שהם ביטלו אותו)

juggernaut

New member
דווקא ממש ממש לא!

כולם עזבו כי המשחק השתנה אבל זה רק הפך את המשחק לפי אלף יותר טוב מלא שחקנים הצטרפו והעידכון החדש ממש ממש ממש מדהים הוא הפך את הPVP לוויה מטורפת. די להקשיב לאנשים אחרים עד שלא תשחק אין לך שום דעה בנוגע למשחק או לדרך ההתנהלות שלו. ואתה תקבל את התג פשוט הם ביטלו את הקורדינאטות שלו בדטאפאד.

kobi wan kenobi

New member
אתה צודק!

תודה! לרוע המזל אני לא יכול לקנות את המשחק בגלל מחסור בכסף, אבל סבתא שליתמיד נותנת לי איזה 150-200 ש"ח בחנוכה, יחד עם ה140 שכבר יש לי אז יהיה לי מספיק כסף בשביל לקנות את הtotal experience

Jedi Force

New member
תגיד לי...

אתה מודע לכך שחוץ מלקנות את המשחק עצמו, אתה צריך לשלם תשלום חודשי מה שאומר שאתה צריך גם כרטיס אשראי בין לאומי...

kobi wan kenobi

New member
אני מודע

אני פשוט אשחק בתקופה החינמית ואז אמכור אותו... אבל לפני כן אני אנסה להזיז את השעון של המחשב שלי אחורה, אולי זה יגרום לתקופה החינמית שלי להתחיל מחדש, לא סביר אבל שווה ניסיון

Jedi Force

New member
תקופה חינמית?

לא בדיוק שמעתי על זה. אבל ניחא, כמה זמן זה כבר התקופה הזאת תהיה? שבוע-שבועיים? גם לא עדיף. אם כבר, עדיף לקנות מתי שאתה סבור שיש לך אפשרות לשלם לפחות לחודש-חודשיים שלמים
אם כבר, עדיף לקנות Star Wars BattleFront 2 שיוצא לקראת הסתיו, גם אפשרות סינגל, וגם אפשרות ברשת בחינם לתמיד. וכמובן שעכשיו אפשר לשחק בתור ג'דיי. StarWars BattleFront2 RULZ! ! !

juggernaut

New member
אוי באמת אל תהיה טיפש.

אם אתה מתכוון לקנות לחודש ולמכור זה ממש חסר טעם ומטומטם מצידך. אל תקנה. ואל תשחק. באמת חבל.

kobi wan kenobi

New member
מה לעשות

אני פשוט חייב לשחק במשחק הזה! אחד ממשחקי מלחמת הכוכבים הגדולים בכל הזמנים! אני פשוט חייב! אפילו אם זה רק לחודש... חוץ מזה, אפשר להספיק הרבה בחודש, והעיקר הכיף... ומי יודע, אולי הטריק עם השעון של המחשב יעבוד... אם לא, אני פשוט אפרמט את הכונן הקשיח (אני אתקין את המשחק על הכונן המשני שלי שהוא ממילא ריק כמו הבטוחותיו של הצד האפל) וככה תקופת הניסיון שלי תתחיל מחדש! ואם זה לא יעבוד אז אני אמכור, אבל שווה לנסות, או, ואם כבר מדברים... ההרשמה לבטא של trials of obi wan החלה, לאלה שיש להם את המשחק הבסיסי ושתי חבילות ההרחבה- כדאי שתזדרזו!

למעלה