מאמר פרק ד

לכל מי שכותב פיקים (יאנה ולנה)

אז ככה: אתן לא צריכות לכתוב: "ליסטה, הנה מאמר תכניסי אותו למאמרים", כי זו לא המטרה של פיק. המטרה של פיק היא שייקראו אותו, ולכן עדיף (אתן לא חייבות) אם פשוט תכתבו: "כתבתי פיק, הנה הוא" ותשימו את הפרק. אנשים יראו שזה פיק, ייקראו, ייתנו תגובות ואז ליסטה תכניס למאמרים, כי אני בספק אם מישהו נכנס למאמרים חוץ ממשועמם כמוני.

Digi Lista

New member
...

המטרה היא שלא רק משועממים יכנסו למאמרים,אחרת בשביל מה לי לטרוח להכניס למאמרים?אבל אי אפשר להכריח להיכנס למאמרים,אני הייתי ממליצה כי באמת יש המון מאמרים מכול מיני סוגים ואנשים באמת התאמצו,ולחשוב שהפורום עוד לא קיים אפילו שנה...

בסדר

אז ליסטה את לא חייבת להוסיף את הסיפורים שלי למאמרים (למרות שאני ממש רוצה),הכי חשוב לי זה שיקראו אותם ויאהבו אותם )למרות שכל מה שאני כותבת בדרך כלל קשור רק עם יולי וקודי)

Digi Lista

New member
פוספסה הנקודה...

בטח שאני אכניס למאמרים!את כותבת כול כך יפה שזאת החמצה אם הדברים יעלמו בדפי הפורום.
לדעתי(אבל אני לא רוצה לדבר בשמו)מילי התכוון שעדיף פשוט לפרסם את מה שאתן כותבות בהודעה רגילה כדי שכולם יראו(יכול להיות שאני זאת שטועה עכשיו...),בדומה לאיך שאני נגיד פירסמתי את החלקים מהסיפור שלי(שאני צריכה לצרף את ההמשך...אני זוכרת...)
הרעיון הוא שתהיה מודעות כדי שיותר ישימו
שכתבתן משהו...

יאנה י

New member
חדשות טובות (עבורי)

סוף סוף התמונה של אפיקצ'ו ניכנסת להודעה אפיקצ'ו במגה דיג'י גדילה לייטאנג'לאפיקצ'ומון

Unicorn Fairy

New member
You call that Apicatchu?

אני קוראת לזה אנג'וומן מעוותת... ואני ראיתי אנג'וומניות בחיי...

יאנה י

New member
אני נעלבתי

א.זו לא אנג'לוומון ב. זו אפיקצ'ו במגה דיג'ידילה ג. למה להעליב?

Unicorn Fairy

New member
פרסמת אותה מן הסתם...

כדי לקבל תגובות וזאת היתה התגובה שלי, מה את רוצה שאני אשקר ואגיד "איזה יופי!"? זה לא יפה בעיניי וזה שתי טיפות עמבה לאנג'וומן מעוותת. זו דעתי.

Unicorn Fairy

New member
אפילו עשית לה את סמל האור!

זה של גטומון-אנג'וומון וקארי! עכשיו אל תגידי לי שזה לא נסיון לצייר אנג'וומון! (או פוקצ'ה או מה שציירת שמה)

יש לי בעיה עם משהו בפיק שלך

קודם כל בפרק הראשון כתבת שם משהו "וכל הבלה בלה הזה", אני לא זוכר בדיוק איפה, תחפשי. אז רק שתדעי שכשאת כותבת סיפור עדיף שהקורא יידע את כל הפרטים, ולכן בסיפור אין דבר כזה "כל הבלה בלה הזה", אלא שיחה מפורטת וארוכה, ואם אין לך כוח לכתוב שיחה ארוכה-תעשי אותה קצרה. ועכשיו לבעיה הגדולה שלי: הצהרת בפיק (בסוגריים) שלשם "אפיקצ'ו" אין קשר לפיקאצ'ו מפוקימון. צר לי להודיע לך שיש קשר גדול, את פשוט לקחת את ה-א' שאחרי ה-ק' ב"פיקאצ'ו", והעברת אותה לפני ה-פ', וכך נוצר השם "אפיקצ'ו". ועוד משהו: הצטרפת לפורום סתם ככה והייתי רוצה לדעת עליך יותר. בת כמה את? מה התחביבים שלך? היה לנו שרשור כזה לפני כמה זמן. בבקשה תעני.

ועוד משהו שהרגע שמתי-לב אליו:

האוזניים של אפיקצ'ו והזנב שלה נורא (נורא) דומים לזנב ולאוזניים של רייצ'ו, שהוא (ממש במקרה) ההתפתחות של פיקאצ'ו. צירוף מקרים? לא נראה לי.

Digi Lista

New member
איזו תמונה יפה!!!../images/Emo13.gif

אני יכולה להכניס אותה גם לגלריות?אני מאוד אוהבת אותה(שמרתי אותה גם לעצמי),למה כולם מוכשרים כאן ואני לא?(לפחות לא בתחום הציור והעיצוב),אני אכניס אותה ליד הפרקים שלך
איך לקרוא לה בגלריות?(שזה ברור שאני מכניסה את התמונה הזאת,היא יפהפייה!!!)

יאנה י

New member
לא הבתי

מה קשור "למה כולם מוכשרים כאן ואני לא?" את מאוד מוכשרת בקטע החברתי וזה הרבה מאוד.

לזה התכוונתי

הרי "ליסטה, הנה מאמר." לא ימשוך הרבה תשומת-לב, ואז אנשים לא יראו אותו, וחבל.

אלונה X

New member
זה הכי לא קשור

אבל האורך של השירשור הזה מדהיםםםםםםםםםםםםם... בחיים שלי לא ראיתי שירשור כזה ענק...

יאנה י

New member
אני לא רוצה להיות גסת רוח אבל למה

לא שמת את זה מאמרים? אני באמת לא רוצה להיות גסת רוח

DiGiHiLa

New member
....

אם קצת לא שמת לב...המנהלת לא הייתה אתמול..אחותי איפה את?...

למעלה