מאמר פרק ד

Unicorn Fairy

New member
בוא לא נפרט למען שלום הפורום...

בואו נשמור על אחדות! *צחוק אריקי שרוני*

Unicorn Fairy

New member
רייסטלין - אוייר... אני יודעת שה-

ציורים שלה לא פיקאסו (אהממ... אוקיי פיקאסו זה לא השוואה הוא צייר כמו ילד בכיתה א')...ויאנה לא איי איי איי מוכשרת... אבל הילדה על סף דמעות נראה לי... If you wanna shoot-shoot... Don't talk פשוט תרביץ לה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאנה זה לא אישי...(אני גרועה בלשקר)

אויש, לא יפה שאת אומרת ככה בציבור!

ואני לא מדבר על הציורים שלה...בלבד. אבל היא גם שמה תמונות כל הזמן, כמו את משולש הקשר הזה. אבל אהבתי דבר אחד ואני חייב לשבח: המתקפה "קסם הזריחה", אין לי מושג מה זה אבל השם מעולה ונשמע מגניב כזה ומתאים למלאך(ית). וגם במשולש הקשר כל הקטע שאמרת שקארי, גאטומון ואפיקצ'ו יכולות לקרוא אחת את המחשבות של השנייה ולהבין את את הרגשות של השנייה, זה גם טוב. אהבתי! ועוד משהו שנזכרתי בו עכשיו: אמרת שבקיצור, במקום לכתוב "קארי, אפיקצ'ו וגאטומון" את תכתבי "קא"ג". WTF?! את לא יכולה לכתוב קיצורים כאלה בפיק! את יכולה לכתוב "השלישייה", "השלוש", "אפיקצ'ו, קארי וגאטומון", "גאטומון, אפיקצ'ו וקארי", אבל לא "קא"ג", כי בסיפורים לא עושים ראשי תיבות מהשמות של הדמויות.

יאנה י

New member
אני אתעלם

אני יודעת שאני מעצבנת וכו' ואתם לא הראשונים שאומרים את זה (12 מתוך 14)
. אבל תעשו לי טובה תעזבו את אפיקצ'ו (רק חשבתי שלא יודעים איך היא ניראת)ולא אשמתי שהיא מכוערת (קשה לציר אותה - יותר מפעם אחת ורק פעם אחת היא יצאה לי בסדר והיא נולדה ככה כי על אימא שלה עשו ניסוי כשהיא הייתה בהריון ובתור עכברת מאדים היתה לה ילדות קשה {כמו לי צוחקים עלינו מה לעשות} ואני די מבואסת בזמן האחרון ביגלל שאפ'חד מהכיתה שלי לא מסוגל לדמיין כבר וזה עצוב ובכלל לא קל להיות בת 14 ותישעה חודשים בכתה ט' עם מורה משוגעת וכל כך צחקו עלי כל החיים עד שאני לא נותנת לאפ אחד לצלם אותי שהמצלמה לא תתקלקל ויש שמועות שאני מדברת אל העצים ופשוט קצת ניסחפתי ואני לא אבאס יותר אותי וכל כך שמחתי כשמאצתי את הפורום הזה (אני עוד מעט חודש כאן)ככה שאני מצטערת

WTF?!

את פוחדת שהמצלמה תתקלקל אם יצלמו אותך? אף-אחד מהכיתה שלך לא מסוגל לדמיין? מדברת עם עצים? מאיפה הגיעה השמועה הזאת? ועוד שאלה אחת: נפלת על הראש?! "על אמא שלה עשו ניסוי כשהיא הייתה בהריון"?! "עכברת מאדים"?! "ילדות קשה"?!

Digi Lista

New member
יאנה אנחנו לא פוגעים בך ../images/Emo140.gif

וכאן את לא דחויה,לעולם!
(על אחריותי!!!) רפרפתי על ההודעות בשרשור הזה,עוד מעט אני אגיב ממש לעומק,כרגע בוער לי להגיד שאת לחלוטין לא דחויה!!!

יאנה י

New member
האמת היא שתודה על התיקונים

שלי העליבה אותי ! קצת. . . הרבה ... מאוד

יאנה י

New member
רררררררררררר

יא נקורישניאה הציור בסדר את לאאאאאאאאאאא! סליחה עם העלבתי זה בגלל ענת שם טוב ילדה דפוקה מהכיתה שלי שמשפיעה עלי לרעה וגם את השפעת נ.ב אני מבטיחה שלא אקלל יותר קללות בפורום זה הייתי חייבת SORY אז אם זה ימשך אני שאלך לך מים מינרליים מאוקראינה מגעיל לכל הדעות נ.ב.ב אני מבטיחה שנית שלא אקלל יותר קללות בפורום זה הייתי חייבת SORY וביגללך אני לא אשלך תמונה באופן חד לא פעמי איתכם הסליחה

Digi Lista

New member
יאנוש'קה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo98.gif

הכותרת היא כי יש לי חברה בשם יאנה שאני קוראת לה יאנוש'קה(בצחוק בעיקר,אני מחכה את הקול שלה כשאני קוראת לה ככה או שאני קוראת לה יאנהנה
) ככה שאני רגילה ליאנוש'קה ורציתי לכתוב לך באיזה שם חיבה או להוסיף איזו מילה(שלא עלתה לי בראש כרגע משום מה)בשבילך. את מוזמנת לשתף אותנו במה שעובר עלייך,ראיתי כמה הודעות שלך ושמתי לב שרשמת שם כול מיני דברים על הכיתה הנוראית שלך ועל בכלל,אני לא יודעת עד כמה עוזר לפרוק כאן חלק מהדברים ובכך להקל על עצמך אבל את בהחלט מוזמנת ואנחנו מצידנו נשמח להיות לך לאוזן קשבת ולחברים,חלקנו עברו/עוברים ולמרבה הצער יש סיכוי שנעבור בעתיד את אותם הדברים ויש רגישות רבה לנושאים,את באמת מוזמנת לשתף אותנו. אנחנו סולחים על זה שהגבת לביקורת כמו שהגבת,אחרי הכול ביקורת היא לא תמיד דבר נעים וכשעצובים אפילו ההערה הכי טיפשית נראית כמו משהו אישי ומוגדל פי כמה. אני מקווה שעכשיו יותר טוב ושתצליחי להתנתק מענת בעיקר אם את מרגישה שהיא משפיעה עלייך לרעה וגורמת לך להרגיש רע. תיזכרי שאנחנו באמת כאן בשבילך

Digi Lista

New member
בואו נעשה הסכם.

אם לא אוהבים משהו אז אפשר להגיד אבל בעדינות וכביקורת בונה,גם אני לא טובה בלשקר ואני ממש נגד לשקר ואני גם נגד להגביל את חופש הביטוי לכן אם מישהו אומר משהו גם אם הוא לא נעים זאת זכותו,אבל חבר'ה תחשבו שמעבר לצד שמעביר ביקורת יש את הצד שמקבל את אותה הביקורת,ואין כול כך רצון להפנים חלק מהדברים בביקורת כשהיא לא נאמרת יפה אלא במטרה לפגוע שלא נדבר על התגובה האנטי,המתגוננת והמתקיפה שמיד נוצרת בעקבות זה,אנחנו אנשים עם רגשות,חייבים להתחשב. מה שאני שמתי לב שבזמן האחרון נורא רעים כאן,ואני לא אוהבת את העניין(אם כבר ביקורת),אני בטוחה שאם הביקורת הייתה נאמרת בצורה עדינה יותר ומוצאת גם דברים טובים(ותמיד יש- איפה שנמצא רע יש גם טוב ולהיפך)הכול היה נראה אחרת. יאנה באמת מתאמצת להיות כאן,לכתוב ולצייר,זה לא כול כך קל להשתלב בעיקר בפורום קטן שבו רובינו כבר מכירים,למה ככה לפגוע?ככה מרחיקים אנשים מהפורום ולא גורמים להם להישאר(אני לא בטוחה שהייתי נשארת במקום שככה מתקיפים אותי בו על כול דבר),אולי זה לא מטריד אתכם אבל בגלל מריבות עזבה טלי-"קארי הממי" ולצערי לא חזרה,לי באופן אישי רע כשאנשים נפגעים כאן ועוזבים. אם אתם ממש שונאים משהו ואין דרך שתגידו אותו בעדינות ותמצאו גם דברים טובים אולי עדיף לחכות קצת ולא ישר להגיד,אני לא אמחוק הודעות של ביקורת כי זה חופש הביטוי ואני לוחמת למענו מאז ומתמיד,אבל מלבד חופש הביטוי יש גם את הדבר הזה שנקרא רגשות ופגיעה רגשית היא דבר מאוד קשה(בעיקר כשאנשים מספרים בעצמם שהם חוטפים גם בביה"ס,זה יותר מדכא לגלות שגם באינטרנט קוטלים אותך וזה לגמרי לא נעים). אני לא יכולה להגיד לכם איך להגיב,אף אחד לא יכול ובטח לא להכריח אתכם להגיד דברים טובים אם אין לכם כאלה אבל סך הכול תתחשבו קצת,תנסו לפחות,תחשבו שמי שאתם פוגעים בו הוא לא אדם נחות מכם,הוא אדם כמוכם וכמו שאתם הייתם נפגעים מכזה דבר גם כול אדם אחר. אני מקווה שהבנתם את הנקודה,קראתי את השרשור הזה כמה פעמים לעומק ואני באמת חושבת ששלי ומילי הגזימו בתגובות(מילי אחר כך ניסה לעדן את עצמו לזכותו יאמר). ולגביי המאמרים אין מה לדאוג בסוף הכול נמצא במקומו

למעלה