ואוו איזה מאמר!!!
אולי הכי קולע שקראתי אי פעם על עמיר .. אני חושבת שכל מי שאוהב את המוסיקה שלו ואת התכנים בעצם לוקח חלק במהפכה חברתית עצומה שהולכת ותופסת תאוצה נוכח ההתדרדרות המוסרית שלנו בימים אלו. היו גאים ,אתם חלק ממנה!! אתם לא יודעים שהיא מתרחשת אך היא מזדחלת לרגלינו כמו נחש מתפתל ועוקצני שבא בעצם להעיר את הדור שלנו מהתרדמת בה הוא שרוי. הוא לא סתם שר על משיח שיבוא ועל הגאולה, יש דברים בגו, הוא קורא למשיח, הוא קורא גם לשינוי הזה, הוא מביא איתו עימו ע"י המוסיקה שלו ,אפילו אולי לא במתכוון. יש משהו אמיתי במוסיקה שלו לא מתייפייף, לא מתחנף אמיתי כנה, צורם שנכנס לנפש.אנשים לא אוהבים את המוסיקה של עמיר כי היא חודרת לו להם לקרביים, למקומות אפלים שהאדישות מזמן כבר לא זוכרת איפה הם.הן ברמה האישית של כל אחד ואחד מאיתנו והן ברמת הסביבה של בין אחד וחברו וברמה הארצית במדינה שלנו שרק מתדרדרת. תאמרו כי אני קיצונית לא ולא, ריאלית, אולי מקצינה מעט, אך זו האמת ולא נעים לשמוע אותה, הכי כיף לטייח...וא"כ לצבוע...איזה צבע תבחר? ורוד, או אולי תכלת...? הכי חשוב לא להתמודד... ולומר יהיה בסדר ולדאוג לחלקת אלוהים שלי,כי אסור להתאמץ ,להוציא את קצה האף מחוץ לדל"ת אמותיי... עמיר הוא זמר בחסד עליון שמוציא את הלכלוך החוצה ולא מתבייש ,רק ע"י הוצאת הלכלוך יהיה ניתן להתחיל חיים חדשים נקיים וטובים יותר. יותר נמוך מאיפה שהחברה נמצאת היום ,אני מקווה שלא יהיה והרבה בזכות אמנים כמו עמיר ועוד אנשים אמיצים שלא מפחדים לומר את אשר על ליבם ולשים לנו מראה מול הפנים ולומר תראו- "ככה אנחנו נראים". אנחנו צעירים, הם לעולם הזה אנחנו רוצים להביא את ילדינו, מה יהיה עליהם? לנו קשה להתמודד פה בשנת 2008 ....לאן?לאן? לאן?.????