מאמר על נרות

ShiVeee

New member
מאמר על נרות

מאמר בנושא נרות צבעים בנרות- לבן – "עצמי" . הגנה . היטהרות . קסם ירח מלא . טוהר . תום . מרכז . אמת . מדיטציה . שלום . כוחו של טבע עליון יותר . הישגים גדולים בחיים . רוחניות אדום – דרום . הגנה . כוח . דם . תשוקה . אומץ . בריאות . כוח (power ) . אלמנט האש . מיניות . כוח חיוּת . אנרגיה . התלהבות . כוח הרצון . אחריות והפסקת עצלנות . כחול בהיר – הילינג . סבלנות . שמחה . עוררות חושית . אינטואיציה . מסעות . הזדמנות . הבנה . מסע בטוח . הרמוניה בבית . שלום . כחול כהה – האלה . מערב . אלמנט המים . השראה . אמת . חלומות . הגנה . שינוי . דחפים . רגשות עמוקים . שלום . מדיטציה . השתנות . כוח נפשי\חושי . ירוק – צפון . כסף . פריון . גדילה . אלמנט האדמה . קסמי עשבים . מזל . הילינג . שיווי משקל . הצלחה . אומץ . ברכת-גן . עדינות . נישואין . צהוב – מזרח . אלמנט האוויר . אינטלקט . יצירתיות בעבודות למיניהן . למידה . שינויים . ביטחון . משיכה . הרמוניה . דמיון . קסם אישי . כוח ה"מיינד" . שכנוע עדין . פעולה. חום – אלמנט האדמה . בריאות לחיות . יציבות . בתחום הבתים . בתחום החומרי . למניעת הססנות ואי ודאות . כסף . ריכוז . הצלחה פיננסית .למידה ואינטואיציה . ורוד - אהבה . שלום . נשיות . חברות . כבוד . אנושיות . אהבה ריגשית . חיבה . רומנטיקה .התעוררות רוחנית . ריפוי הנפש (הנשמה) . חיזוק ה"ביחד" . כתום – האל . משיכה . אנרגיה . הילינג . כוח חיוּת . תמיכה . כוח סיבולת . מזל . משיכת דברים אליך . ניקויי ה"מיינד" . דומיננטיות . שינויים פתאומיים . שינויי מזל . סגול – כוח . כבוד . התפתחות רוחנית . מדיטציה . רוחניות . אינטואיציה . אמביציה . התקשרות בין נשמות . ריכוז . ריפוי מחלות למיניהן . גירוש רוע . שבירת מזל רע . תבוניות . הצלחה . מימוש אידאלים . יכולת חושית גבוהה. זהב – האל . אנרגיית שמש (סולארית) . כוח פיזי . כוח (כללי) . הצלחה . התפתחות מנטאלית . אנרגיית ריפויי . מזל \ עושר . יצירתיות בעבודה . אינטואיציה . כסף . כסף – האלה . קסם הירח . להורדת אנרגיות שליליות . "לפתיחת השערים האסטרליים" . אנרגיה . מדיטציה . יצירתיות . הגנה . כסף .התפתחות על-חושית . איזון . הצלחה . להורדת אנרגיה שלילית . יציבות . ניצחון . שחור – סיום (סוף) . סגירת דלתות (במובן הסמלי) . לפעילות רוחנית . מוות . להורדת קללות . הגנה . התפתחות הנפש . אמת . הורדת תחושות של בלבול . לשחרור וחזרה למצב קודם . נגד מאגיה שחורה ומחשבות שליליות לצורותיהן . צהוב ירקרק – כעס . קנאה . מחלה . פחד . אנדיגו – מדיטציה . חיבור הנפש . עבודה קארמתית . איזון . חוכמה עתיקה . ניטרול כישוף האחר . נגד תככים ותחרויות לא רצויות . אפור – מסעות לעולם אחר . חיזיונות . נגד הססנות . נגד תחרות לבנדר – התפתחות רוחנית . התפתחות העל חושי . רגישות לעולם האחר . ברכה . ערבה – לצורך גירוש . ריפוי רוחני ולשינויים מהירים. הכנת נרות מצרכים : פראפין\שעווה מהחנות , פינג´ן (לחימום השעווה) , כוסות קלקר\ קרטון חלב , חבל דק (פתיל...) , מקל קטן , צבעי שעווה , מים , עשבים ושמנים למיניהם שברצונך שיהוו חלק בנר. כפית או כלי ערבוב מעץ , וכמובן , אתם צריכים את עצמכם , כדי לטעון את הנרות באנרגיות הדרושות והמתאימות ... (אני לא ממש מבין בזה כי אני עדיין בחלק התיאורתי , אז אני מקווה שאתם תדעו להטעין את הנרות לפי טעמכם ) . אז ככה . עכשיו יש לכם נר ! . לא סתם... :) קודם אתם ממלאים מים עד לחצי בפינג´ן ומבעירים אש עד שהמים רותחים (אני משער שזה יקרה כשתשמעו גלו-גלו...) ואז אתם חותכים את השעווה לקוביות קטנות ומשליכים אותן היישר לפינג´ן ומחכים עד שהן נמסות (לשמור שהשעווה לא תגיע לטמפ´ גבוהה מידיי..). אהה כן.. לפני כן אתם לוקחים את הצבע שעווה שרציתם שיהיה הצבע של הנר ופשוט עם סכין או מספריים מגרדים אותו לאבקה גסה או מעודנת , אין זה כל כך משנה ... העיקר שלא תהיה גושית . ואז כשהשעווה חמה בפינג´ן (מנמיכים את האש לרמה נמוכה ) אתם שופכים את הצבע ומערבבים עם כפית העץ עד שהצבע נמס ואחיד עם השעווה. האין זה נחמד? אחרי זה שופכים את כל המצרכים שרציתם שיהיו בתוך הנר (שמן ריחני , עשב רפואי , או כל דבר אחר שחשבתם עליו ) אל תוך הפינג´ן , מערבבים מהר שהתכולה תתפזר בכל הפנג´ן וסוגרים את האש ! . לפני כן אתם לוקחים את הפתיל וגוזרים אותו ככה שיהיה באורך המתאים לכוס ואז קושרים אותו למקל קטן אבל מספיק ארוך כדי שתוכלו להשכיבו על פתח הכוס ולשים את הפתיל באמצע הכוס כך שיהיה סימטרי . את זה אתם עושים לפני שהתחלתם להמיס את השעווה , ואחרי הקטע הזה אתם שופכים לכוס\קרטון\תבנית (העיקר שלא יהיה מברזל כדי שתוכלו לגזור אותו) ומחקים עד שהנר מתקשה . אתם בודקים עם קיסם אם הנר התקשה , ואז גוזרים את התבנית , כוס או מה ששפכתם לתוכו את השעווה והריי יש לכם נר. אתם גם יכולים לחכות עד שהשעווה מתקשה ,אבל לא עד הסוף , ולעצב את הנר כאבת נפשכם . השתמשו בהורה מלווה או "על תעשו את זה בבית!" או משהו כזה וזה באחריותכם המלאה ... אני רק השליח... המשך יבוא ... תורגם בחלקו מהאתר : joelle´s sacred grove .com ע"י דביל לתלונות והערות וביקורת ... פשוט תכתבו...

ShiVeee

New member
אם כבר אני כאן...

יש מצב שמישהו יוכל להקריב מעצמו קצת וכתוב מאצר על מצבי הירח והשפעותיהם? אני מצאתי משהו אבל זה היה הסבר פמיניסטי מידיי ולא יכולתי לקשר את המצבים (של הירח) במאמר זה אליי... אז מישהו יוכל להרחיב קצת בנושא? כי זה נושא שמי שרוצה להתחיל לחיות בדרך וויקאנית (וכדומה..) צריך מקור מידע בעברית ע"י מישהו קרוב (הפורום) בעל ניסיון. אין הרבה מקורות ראשוניים כאלה... תודה , דביל

Zipadidoda

New member
זה הגיון ואסוסיאציות

כמו לגבי הנרות כך גם לגבי הירח אני לא אומר שלכולם לככה אבל היום, והגיוני שיהיה כך, להרבה אנשים יש אותם קישורים לצבעים וסמלים. כך ש ירח מלא מתאים להכל (כך אומרים לדוגמא ברוב האתרים) כי זה גם מעגל שלם שנפתח ונסגר, גם בהיר וחזק וכו... אפשר להגיד שירח בתחילת החודש נועד לכישוף למטרה של התחדשות, התחלה חדשה, ולכן גם כישוף אהבה לדוגמא וכו. כך אני מאמין

יופי של מאמר../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אבל הצבעים של ה"נרות"- לא חלים רק על נרות. זה בסדר אם אני אכניס את זה למאמרים בתור תכונות של צבעים? (על שמך)

למעלה