מאמר נחמד שמצאתי

MOOLKI

New member
כבר אמרתי לא פעם

שהפתרון לסוג כזה של "הצפות" זה פשוט התעלמות גמורה אבל חברך המנהל לא מסוגל לזאת. תשאל אותו ותראה. הוא יהיה חייב לענות. הרי ביננו, אם פינוקי היה כותב הודעה "בריאתנית" בפורום אבולוציה ואיש לא היה מגיב לה, הוא לא היה שב ופותח עוד 10 הודעות כאלה וממלא את כל הדף הראשון. הוא הרי לא כזה. אתה רואה. לכן הפתרון היה פשוט מאין כמוהו. פשוט לא להגיב (גם לא לומר "צרצרים") ופה זה היה נגמר. אבל אתה הרי יודע שזה לא ריאלי כי אין סיכוי שתכתב הודעה כזו בלי שאף אחד יגיב עליה. זה מוכיח שיש ביקוש. למרות שאם באמת הייתם רוצים, "חרם צרכנים" קטנטן היה פותר הכל בשניה. אבל לא. בחרתם בדרך המכוערת. מה שנקרא, כשר אבל מסריח. באמת שזו תעודת עניות.

Wolverchenus

New member
כן, אתה צודק!

בשביל לגרום להודעות האלה להעלם הייתי צריך לשלוח הודעה לכל הכותבים בפורום (גם לדוממים שרק מדי פעם מדברים, איכשהו) ולבקש שלא יענו לו שוב ושוב ופשוט להשאיר את ההודעה שם כדי שכל עובר אורח יבוא ויחשוב "מממ... לאבולוציוניסטים אין מה לענות"... וכל זאת במקום להשתמש בכלי פשוט שמונע ממנו מלכתוב את זה מלכתחילה ומעלים את זה _מיד_. אז אני אגיד לך משהו, קודם כל, ניסינו את הגישה שלך והיו אנשים שפשוט לא רצו להיות בחרם צרכנים ודבר שני הוא הוזהר מספר פעמים. הייתי אומר שאזהרה בחסימה זה גם אמור להיות גורם מניא חזק. אם זה לא עבד, נראה לך שחרם צרכנים היה עובד? בכל מקרה, עשינו את זה והוא נחסם. וזה לא הפורום היחיד אז אני מניח שהבעיה לא בנו. (בפורום ביולוגיה עשו גם את מה שהצעת והוא לא נעלם ואז הוא נחסם גם שם) בכל מקרה, ניסינו. זה לא עובד. אז אתה לא צודק.

איני חסום בפורום ביולוגיה......

הוזהרתי לא לדבר על אבולוציה אז הפסקתי.אין לי מה לחפש שם.המנהלים שם הם חברי פורום אבולוציה("אלפקה פקה").אז אני לא מתפלא כל כך.הטענה של המנהלת הייתה, שהתכנון התבוני אינה מדעית ואבולוציה כן.ולכן איני יכול לדבר שם על כך.

Wolverchenus

New member
בוא נרד לפרטים. למה אתה לא חסום?

לפי אלפקה פקה, הסיבה היחידה שאתה לא חסום זה לא מעודף חיבה אלא כי חוקי תפוז דורשים שחסימה ראשונה (שלא מסיבות של misconduct מאוד מאוד חמורות כמו קללות, הוצאת דיבה וכיו"ב) תוסר אחרי מספר ימים. אז בתכלס, בפעם הבאה שתעשה שוב את הודעות ה"הסתברויות הלא סבירות" שלך זה יהיה סופי (כמו באבולוציה). אגב כך, פרקטיקלי 100% מהביולוגים יתמכו באבולוציה. אז זה לא שהמנהלת היא גורם נקודתי ובעייתי.

MOOLKI

New member
לא זו הייתה כוונה.

לא צריך מסרים בתפוצה רחבה. רק הודעה אחת משורשרת להודעותו של פינוקי שמסבירה כי חברי הפורום הקבועים מוזמנים לא להגיב להודעותיו ובכך להניח להן לגווע. הרי זה היה רצונם של כל חברי הפורום, נכון? הם הרי ביקשו זאת ממך כי זה הפריע להם, נכון? ממש קואליציה מקיר לקיר. אז אני לא רואה בעיה. " ופשוט להשאיר את ההודעה שם כדי שכל עובר אורח יבוא ויחשוב "מממ... לאבולוציוניסטים אין מה לענות"..." נו באמת, מה אתם ילדים בגן? אדם או שהוא אבולציוניסט, או שהוא לא. הודעה של פינוקי לא סביר שתטה את הכף. היא רק תדחוף יותר לנטיות שכבר קיימות מלכתחילה. וזה עובד לשני הכיוונים, אגב. "אז אני אגיד לך משהו, קודם כל, ניסינו את הגישה שלך והיו אנשים שפשוט לא רצו להיות בחרם צרכנים " לא הבנתי. מה זה לא רצו להיות "בחרם" ? הם הרי אלו שנוכחתו הפריעה להם אז הם אלה שהכי רצו לענות לו? " ודבר שני הוא הוזהר מספר פעמים. הייתי אומר שאזהרה בחסימה זה גם אמור להיות גורם מניא חזק. אם זה לא עבד, נראה לך שחרם צרכנים היה עובד?" לא קיבלתי. אתה הרי מזהיר אותו מלכתחילה על לא עוול בכפו. אז מה אתה רוצה שיעבוד? "וזה לא הפורום היחיד אז אני מניח שהבעיה לא בנו." אני שמח שאתה מנסה לתרץ ולהצדיק את עצמך. תכלס, אין יותר מידי הבדל בין שני הפורומים. יש אפילו חפיפה לא קטנה בין המשתמשים. "בכל מקרה, ניסינו. זה לא עובד. אז אתה לא צודק." טוב. יצאתם גברים. כל הכבוד.

Wolverchenus

New member
אני לא אוהב פינג פונג

היו בפורום שרצו לענות לו שוב. אבל אם תשים לב, באבולוציה יש עכשיו הודעה של מנהל שאומרת שנמחק שרשור בריאתני ואנשים עושים "
". הסברתי לפינוקי מה לא לעשות בשביל לא להחסם. אמרתי לו "אל תעבור על תקנון הפורום". חבל שקשה למלא הוראות. באמת יצאנו גברים

MOOLKI

New member
דווקא אני אוהב... ואני אפילו די טוב.

"היו בפורום שרצו לענות לו שוב." יופי. מי שירצה, יענה. מי שלא ירצה, לא יענה. למיטב הבנתי, הרוב המוחלט לא רוצה לענות אז שלא יענו. עם כל הכבוד, זה לא הפורום של אבא של אף אחד. כדי להחסם, צריך לעשות משהו לא בסדר. במקרה דנן, לעבור על התקנון לא נכלל ב - לא בסדר כי התקנון פגום מבחינת הסעיף הספציפי. יופי. קבעת תקנון לא הוגן ולדעתי גם לא הגיוני וזה מצדיק את פעולתיך. כשר אבל מסריח כבר אמרתי? "באמת יצאנו גברים " תשלחו אלי את הת.ז, אני אוסיף לכם "גבר גבר"...

Wolverchenus

New member
זה לא הפורום של אבא של אף אחד

כי אני לא אבא. זה הפורום שלי. הוא עשה משהו לא בסדר -> עבר על התקנון -> כשר אבל מסריח -> לפחות על הכשר שנינו מסכימים -> פינוקי היה צריך להחסם וזה היה כשר.

MOOLKI

New member
טוב די.. נמאס.

זה הרי חסר טעם. התקנון של נקבע על ידך וכל דבר שתקבע בו, נחשב "לכשר". אולי אני אשם שלא שמתי את הכשר במרכאות אבל לצורך את העניין, גפ אם תכתוב שכל מי שהשם משתמש שלו הוא בעל יותר מ 6 תווים, לא יכול לכתוב בפורום, אז גם זו הוראה בתקנון גם זה ""כשר"". "היה צריך להחסם וזה היה כשר." הוא לא היה צריך לחסם וזה היה מסריח.

Wolverchenus

New member
באמת נמאס

התקנון שלנו הוא בגיבוי של תפוז אנשים. הם חושבים שזה לגיטימי והם די קשוחים בדרך כלל. אז הדוגמאות הקיצוניות שלך לא נכונות. ה-סוף.

Wolverchenus

New member
רגע, חשוב לציין משהו

יכל להשתמע מדבריך כאילו שE.Coli חסם את פינוקי אז רצוי שיהיה ברור - אני חסמתי את פינוקי. E.Coli לא היה מנהל אז. וכפי שהסברתי, לא היה מדובר ב"כניעה לפיתוי חולף" אלא במהלך ארוך זמן שבו ניסינו אלטרנטיבות.

"חברך המנהל היה חייב לענות"

אחלה, אז בתור מומחה הפורום (זה מה שהיית אז) - כשמישהו בא ושואל שאלות על אבולוציה אני צריך להתעלם? נכון, פינוקי שאל את אותן שאלות מאתיים פעם - וזה עבר את גבול הטעם הטוב הרבה לפני שהפסקתי לענות לו (וכמוני, רבים) ברצינות. אבל לא, בתור מומחה הפורום (שזה בסה"כ חבר פורום המיודע בתחום) לא הייתי חייב "להתעלם" מההצפות שלו וכמוני - אף אחד אחר. לשיטתך גם בתור מנהל כמישהו בא ושואל את אותה שאלה מאתיים פעם אז צריך להתעלם עד שימאס לו? אולי זה מה שנעשה עם כל הטרולים - פשוט נתעלם ממה שהם אומרים עד שימאס להם. אולי פשוט ניתן להם זכויות אדמיניסטרציה ונחכה עד שימאס להם למנוע מאיתנו גישה לפורומים כדי שנוכל לכתוב בהם?

בקיצור,אינך רוצה לענות לי לשאלה פשוטה בכן ולא

אגב,מולקי.....זה בסדר.לא מפריע לי כל כך איך שהם מדברים.

Movie eating for jesus

תקשיב, לכתוב טוקבקים בYNET זה לא להשתתף בכתבה. צר לי לאכזב אותך. תגיד, יצא לך לבחון מה הדמיון הגנטי בין בני אדם ועכברים לאחרונה?

למעלה