מאמר נחמד שמצאתי

זה מאמר שמדבר על היווצרות החיים

לא על היווצרות כדור הארץ.. האמת שעד כמה שידוע לי, אנחנו יודעים הרבה יותר על התהליכים האסטרופיזיקליים הכרוכים בהיווצרותו של כוכב לכת (ושל גלקסיות ומערכות שמש) מאשר שאנחנו בטוחים בתרחישים המוצעים לפי שעה להיווצרות החיים מחומר א-ביוטי.

עם כל הכבוד, לא הייתי ממליץ על YNET

אבל אם את באמת רוצה, אני יכול להמליץ על כמה ספרים שגיק כמוני קרא ואהב..

את מוזמנת לקרוא כתבה שאני השתתפתי בה-../images/Emo24.gif

נא להתחיל עם תגובות 2 ו-4......ולראות כיצד התפתח הדיון.זו כנראה הכתבה בעלת מספר התגובות הגדול שהיה אי פעם במדור המדע של ynet. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3458861,00.html

כל מה שכתוב בכתבה הינו בגדר השערה../images/Emo13.gif

כלומר אין יודעים באמת מה התרחש.רק מעלים ספקולציות.לכן את נשארת עם קל וחומר,או חוקי הטבע...שאינם יוצרים יש מאין.

Wolverchenus

New member
חחחח "השתתפת"

אפשר לחשוב שממש היית שם והתווכחת עם דוקינס! רק טרול יכול לחשוב שטוקבקים זה להיות חלק אינטגרלי מהכתבה.

רק טרול קורא לאחר טרול,ללא התמודדות ממשית.

ולראיה.....הבט כרגע בפורום שאתה מנהל אותו.יש מישהו שלא מסוגלים לענות לו שם עניינית.מעניין למה. עזוב את דוקינס לרגע.....אתה מוכן שאשאלך שאלה באבולוציה או שאתה פוחד מדו-שיח מעניין?

תראה

אני לא מתכוונת לבזבז את זמני בדברים כאלו. אני רק רוצה לדעת איך היקום והחי נבראו.

אני מאמינה בתורת האבולוציה

ונניח שהיא לא נכונה. לא מאמינה,כי היא מאוד הגיונית ומדעית. אך נניח שהיא לא נכונה,זה אומר שהתורה נכונה? לגמרי לא! בתורה ישנן סתירות רבות ביותר.גם סתירות שונות לדברים הכתובים בה עצמה,וגם סתירות לממצאי המדע. לדעתי את התורה כתבו אנשים בזמנים שונים. אני כאמור מכבדת אנשים שכן מאמינים בה. אך אני כלל וכלל לא מאמינה בה.וזאת זכותי. בכל אופן,באמת מעניין אותי איך היקום והחי בתוכו נבראו.

Wolverchenus

New member
כן כן ! בוא תשאל את זה באבולוציה

תכתוב שם הודעה אני אענה עליה בשמחה

MOOLKI

New member
אל נא תשכח

שאתה מנהל בתפוז וזה לא יאה ולא מכובד להתנהג כפי שאתה מתנהג כרגע.

MOOLKI

New member
אני לא רואה בזה צורך.

לכן הערתי כאן בכדי להסב את תשומת ליבך.

Wolverchenus

New member
אתה חסום שם??

ממש כאילו שאתה טרול..... טוב, אבל אתה טוען שאתה לא טרול אז זה בטח הפורום היחיד שאתה חסום בו לא? באיזה פורומים אתה חסום שוב?

MOOLKI

New member
זה לא מצחיק. זה עצוב.

ממש כנופיה. פינוקי הוא לא הטיפוס הנחסם. צר לי. הוא בקטגוריה של רון סי. ישרים כמו סרגל. הוא לא נגרר לעימותים מילוליים ולטענות אד הומינם. אתם פשוט לא יכולים לאכול אותו. תעודת עניות לתפוז.

Wolverchenus

New member
שטויות

הוא מציפן. כל פעם מחדש "הסיכוי של גן בלה בלה בלה שמיטפוט פיטפוט" שוב ושוב ושוב ושוב. מעתיק מעצמו אלף פעם כשהוא מקבל תשובה שוב ושוב וחוזר עם אותה שאלה. עבור מציפנים, אגב, יש אפשרות גם לדווח לתפוז כך שהכרטיס שלו יחסם לצמיתות כך שזו לא באמת תעודת עניות לתפוז.

למעלה