מאמר חדש

מצב
הנושא נעול.

oren*

New member
אין סיבה למחוק את המאמר

אורם .תעשה לי טובה
מחק את כל השירושר כלולל הודעה הרב אומרים שזה שמאמר גרוע עד חבל שפה תהיה שטויות ואז בבקשה מחק את ההודעה ויחד עם תגובות סתם בזבזוק מקום לריק ואני ממש מודה לאליה ולאיבתר שאמרו זה גרוע
אין סיבה למחוק את המאמר

ronatd

New member
היי, למה אתה כל לך להוט למחוק?

הקפצה
אורן.מחק בבקשה כולם יאמינו מה שנכתב
היי, למה אתה כל לך להוט למחוק? הרי אתה זה שהעלית את הנושא. הוא מזה יש פה קישורים נחמדים לאוסף של בקיטו, וגם דברים נחמדים שאביתר כתב על הקטרים השונים. אפשר למחוק חלק מהדברים, באופן סלקטיבי, אך לא את כל האשכול.

aas111

New member
משום שכתבו שמאמר היא לא נכון

היי, למה אתה כל לך להוט למחוק? הרי אתה זה שהעלית את הנושא. הוא מזה יש פה קישורים נחמדים לאוסף של בקיטו, וגם דברים נחמדים שאביתר כתב על הקטרים השונים. אפשר למחוק חלק מהדברים, באופן סלקטיבי, אך לא את כל האשכול.
משום שכתבו שמאמר היא לא נכון

איליה.

New member
די, אין צורך למחוק כלום.

בגלל זה בקשתי למחוק
די, אין צורך למחוק כלום.
אמנם המאמר הזה אינו נכון, אבל השרשור לא פוגע באף אחד, וזה רק טוב שיש שרשור כזה עם כל השגיאות במאמר - כדי שמי שייתקל במאמר בטעות יידע שהוא שגוי. אם אורן יחליט למחוק, שימחוק. אם לא, אז לא. תנו לו את הקרדיט.

aas111

New member
אליה היקר

די, אין צורך למחוק כלום.
אמנם המאמר הזה אינו נכון, אבל השרשור לא פוגע באף אחד, וזה רק טוב שיש שרשור כזה עם כל השגיאות במאמר - כדי שמי שייתקל במאמר בטעות יידע שהוא שגוי. אם אורן יחליט למחוק, שימחוק. אם לא, אז לא. תנו לו את הקרדיט.
אליה היקר
אני בסה"כ רציתי להביא לכם חמוד מאתר אני אישית קראתי על כך .כמעט האמנתי כל דבר ששם אני רואה שהיו הרבה תגובות קשות בנוגע למאמר . אז אני הרגשתי לא נעים .כאליו אני הפכתי לעצמי מצחוק . אבל אחרי שהסברת לי אני מבין שזה לא באשמתי עכשיו חשבתי אחרת שזה טוב שהבאתי לכם כדי להראות לכם כמה כותבים שטיות אני מקווה שלא יהיו עוד מאמרים מסוג כזה אם אמצא מאמר מסוג כזה או לא בכל זאת הביא .ואז אולי יהיה מה לדון עליו שהיה לך ולכולם יום טוב יום טוב

איליה.

New member
זה בסדר, אז עכשיו תיקנו את המאמר

אליה היקר
אני בסה"כ רציתי להביא לכם חמוד מאתר אני אישית קראתי על כך .כמעט האמנתי כל דבר ששם אני רואה שהיו הרבה תגובות קשות בנוגע למאמר . אז אני הרגשתי לא נעים .כאליו אני הפכתי לעצמי מצחוק . אבל אחרי שהסברת לי אני מבין שזה לא באשמתי עכשיו חשבתי אחרת שזה טוב שהבאתי לכם כדי להראות לכם כמה כותבים שטיות אני מקווה שלא יהיו עוד מאמרים מסוג כזה אם אמצא מאמר מסוג כזה או לא בכל זאת הביא .ואז אולי יהיה מה לדון עליו שהיה לך ולכולם יום טוב יום טוב
ואתה לא הפכת לצחוק. אתה בסך הכל עשית מעשה טוב והבאת לנו קישור למאמר.
אתה לא ידעת שיש בו טעויות, ולכן אין לך מה להרגיש רע עם זה. וכל התגובות השליליות קטלו את המאמר, לא אותך. מי שיראה את השרשור הזה עכשיו, כבר יידע ממה צריך להיזהר, וטוב שכך.

aas111

New member
תודה שאתה הבנת אותי .../images/Emo22.gif

ואתה לא הפכת לצחוק. אתה בסך הכל עשית מעשה טוב והבאת לנו קישור למאמר.
אתה לא ידעת שיש בו טעויות, ולכן אין לך מה להרגיש רע עם זה. וכל התגובות השליליות קטלו את המאמר, לא אותך. מי שיראה את השרשור הזה עכשיו, כבר יידע ממה צריך להיזהר, וטוב שכך.
תודה שאתה הבנת אותי .

אז אורן
תודה שהיית סבלני על כך שכל הזמן בקשתי ממך למחוק
אז בשל כך אני רוצה להעניק לך שי קטן לך ולגולשים שלך (לכל הפורומים שאתה מנהל) בעצם זה ים מה מיוחד |הגד| ים |סגדש| בכל פורומים שאתה מנהל בו גרפיקה= אתה מנהל גרפיקה ,איפשר לעשות עם תמונה שלו כים צבעוני כמסגרת לתמונה תקשורת - יש תקשורת בין שפת ים שלנו ובים שפת ים של אירופה שמסלולו זה מסחרי אספנות = מי שאוהב לאסוף דברים מהים .יכול למצוא בתוך ים כמות נדיר של אלמוגים ,פריטים של ספינות שטבעו כאן, זה ידוע לך ,מעבורת וספינת אטובוס שבע טוב לך

מצב
הנושא נעול.
למעלה