מאמר חדש

מצב
הנושא נעול.

aas111

New member
מאמר חדש

מאמר חדש
הגיאוגרפיה של התחבורה בישראל אורן .מאוד ממולץ לשים בקישור זה חשוב!!!!!!!!!!!!!

איליה.

New member
נראה כמו עבודה במסגרת תואר.

מאמר חדש
נראה כמו עבודה במסגרת תואר.
אני מעריץ את מי שמסוגל לקרוא את כל זה...

aas111

New member
נצל"ש

נכון
אבל יש כאן שבטח עושים כאן עבודות על תחברה ציבורית ומטאמר הזה יכול לתת כחומר עזר לעבודות
נצל"ש
למי יש קליפ של רכבת שהוזכר כאן אני לא זוכר מי הכין בבקשה בוא למסר שלי

ronatd

New member
שיר על קטר

נצל"ש
למי יש קליפ של רכבת שהוזכר כאן אני לא זוכר מי הכין בבקשה בוא למסר שלי
שיר על קטר
יש בדיסק "עבודה עברית" שיצא בשנת 1998 שיר "הקטר" על קטר 70414 שנסע מבאר שבע לחיפה.

תיקון: מבאר-שבע לסדנאות אפרים ב

שיר על קטר
יש בדיסק "עבודה עברית" שיצא בשנת 1998 שיר "הקטר" על קטר 70414 שנסע מבאר שבע לחיפה.
קישון. הקטר בסרט הוא 70513 ולא 70414. על 70513 הודבקו מדבקות עם המס' של השני ואף טושטשו מעט בחול ים. אך מה לעשות ??? בימי הסרטת הקליפ, היתה אחותי 70414 במוסך הקישון בטיפול גדול וכלל לא השתתפה בסרט !!! ושימו לב לאחותנו - הקטר מס' 60 ממודל P CLASS המופיע על עטיפת התקליטון של הזמר אריה לביא: בטעות נלקחה התמונה של קטר אחר ולא של 70414. אני מניח שהסיבה נעוצה בכך שביום הוצאת התקליטון לאור היה עדיין 70414 מפורק במוסך ומכאן נלקחה תמונתו של קטר מס' 60 (מודל 1935 כמובן) מארכיון התמונות הממשלתי (אח"כ הלשכה).

וחוץ מזה: מעולם לא היה ברכבת נהג

קישון. הקטר בסרט הוא 70513 ולא 70414. על 70513 הודבקו מדבקות עם המס' של השני ואף טושטשו מעט בחול ים. אך מה לעשות ??? בימי הסרטת הקליפ, היתה אחותי 70414 במוסך הקישון בטיפול גדול וכלל לא השתתפה בסרט !!! ושימו לב לאחותנו - הקטר מס' 60 ממודל P CLASS המופיע על עטיפת התקליטון של הזמר אריה לביא: בטעות נלקחה התמונה של קטר אחר ולא של 70414. אני מניח שהסיבה נעוצה בכך שביום הוצאת התקליטון לאור היה עדיין 70414 מפורק במוסך ומכאן נלקחה תמונתו של קטר מס' 60 (מודל 1935 כמובן) מארכיון התמונות הממשלתי (אח"כ הלשכה).
וחוץ מזה: מעולם לא היה ברכבת נהג
בשם ברמן. זה נחמד אבל זו המצאה של חפר חיימקה !

alantan

New member
מאמר רצוף באי-דיוקים

מאמר חדש
מאמר רצוף באי-דיוקים
למשל: "חברת דן הפועלת באיזור המרכז היא חברת בת של אגד" להד"ם. כמו שרוב חברי הפורום יודעים, שני ארגונים אלה היו אגודות שיתופיות עצמאיות אחת מהשניה עד שנה שעברה, בה הפכה "דן" לחברה בע"מ. "הטופוגרפיה והמבנה בישראל יוצרים מחסום להתפתחות רשת תחבורה (מסילתית - א"ט)" דווקא בישראל, הטופוגרפיה נוחה לפיתוח תחבורה מסילתית מסועפת. המרכזים העירוניים העיקריים בהם יש קושי טופוגרפי מסוים להתחברות לרשת הארצית הם ירושלים, טבריה, צפת ונצרת. כל שאר הערים נגישים מאוד, ושוכנים באיזורים מישוריים יחסית. במדינות רבות אחרות המצב קשה יותר באופן ניכר. "אין אפשרות לתנועה דו סטרית בו זמנית" כאילו לא סוללים מסילות כפולות. גם אם יסללו כביש ברוחב 2.5 מ', לא תתאפשר בו תנועה דו-סטרית

איליה.

New member
כבר מקריאה של כמה שניות

מאמר רצוף באי-דיוקים
למשל: "חברת דן הפועלת באיזור המרכז היא חברת בת של אגד" להד"ם. כמו שרוב חברי הפורום יודעים, שני ארגונים אלה היו אגודות שיתופיות עצמאיות אחת מהשניה עד שנה שעברה, בה הפכה "דן" לחברה בע"מ. "הטופוגרפיה והמבנה בישראל יוצרים מחסום להתפתחות רשת תחבורה (מסילתית - א"ט)" דווקא בישראל, הטופוגרפיה נוחה לפיתוח תחבורה מסילתית מסועפת. המרכזים העירוניים העיקריים בהם יש קושי טופוגרפי מסוים להתחברות לרשת הארצית הם ירושלים, טבריה, צפת ונצרת. כל שאר הערים נגישים מאוד, ושוכנים באיזורים מישוריים יחסית. במדינות רבות אחרות המצב קשה יותר באופן ניכר. "אין אפשרות לתנועה דו סטרית בו זמנית" כאילו לא סוללים מסילות כפולות. גם אם יסללו כביש ברוחב 2.5 מ', לא תתאפשר בו תנועה דו-סטרית
כבר מקריאה של כמה שניות
שמתי לב לביטוי המוזר "הרכבת הפרברית מתל אביב לחיפה".

luckydude

Active member
כן, באמת יש פה הרבה שגיאות

כבר מקריאה של כמה שניות
שמתי לב לביטוי המוזר "הרכבת הפרברית מתל אביב לחיפה".
כן, באמת יש פה הרבה שגיאות
כמו "תחנת הכח בחדרה חוברה לרשת הרכבות בשנות ה-80." כמובן שמעולם לא היה חיבור כזה ואם אני זוכר נכון גם התוכנית של מסילת אור עקיבא בוטלה לפני מספר שנים ולכן גם לא יהיה חיבור כה אי פעם.

המאמר הזה לא שווה התייחסות:

מאמר רצוף באי-דיוקים
הוא כתוב רע, רצוף 25 טעויות בקריאה ראשונה ובניסוח גרוע !!!!!!!!!

aas111

New member
אורם .תעשה לי טובה

הוא כתוב רע, רצוף 25 טעויות בקריאה ראשונה ובניסוח גרוע !!!!!!!!!
אורם .תעשה לי טובה
מחק את כל השירושר כלולל הודעה הרב אומרים שזה שמאמר גרוע עד חבל שפה תהיה שטויות ואז בבקשה מחק את ההודעה ויחד עם תגובות סתם בזבזוק מקום לריק ואני ממש מודה לאליה ולאיבתר שאמרו זה גרוע

צודק ! מאמר מליגה ד' בקושי !!!!!!!!

אורם .תעשה לי טובה
מחק את כל השירושר כלולל הודעה הרב אומרים שזה שמאמר גרוע עד חבל שפה תהיה שטויות ואז בבקשה מחק את ההודעה ויחד עם תגובות סתם בזבזוק מקום לריק ואני ממש מודה לאליה ולאיבתר שאמרו זה גרוע
צודק ! מאמר מליגה ד' בקושי !!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה