נראה כמו עבודה במסגרת תואר.מאמר חדש
הגיאוגרפיה של התחבורה בישראל אורן .מאוד ממולץ לשים בקישור זה חשוב!!!!!!!!!!!!!
נכוןנראה כמו עבודה במסגרת תואר.
אני מעריץ את מי שמסוגל לקרוא את כל זה...
נצל"שנכון
אבל יש כאן שבטח עושים כאן עבודות על תחברה ציבורית ומטאמר הזה יכול לתת כחומר עזר לעבודות
כאן יש מעט מידענצל"ש
למי יש קליפ של רכבת שהוזכר כאן אני לא זוכר מי הכין בבקשה בוא למסר שלי
לא הצלחתי, ולכן שוב אשכול 2 של סקיטכאן יש מעט מידע
כאן יש מעט מידע על התפתחות התחבורה הציבורית בארץ, ואסף כרטיסים: אשכול 1 של סקיטו: אשכול 2 של סקיטו:
בבקשה אשכל השניכאן יש מעט מידע
כאן יש מעט מידע על התפתחות התחבורה הציבורית בארץ, ואסף כרטיסים: אשכול 1 של סקיטו: אשכול 2 של סקיטו:
שיר על קטרנצל"ש
למי יש קליפ של רכבת שהוזכר כאן אני לא זוכר מי הכין בבקשה בוא למסר שלי
הנה הדיסקשיר על קטר
יש בדיסק "עבודה עברית" שיצא בשנת 1998 שיר "הקטר" על קטר 70414 שנסע מבאר שבע לחיפה.
תיקון: מבאר-שבע לסדנאות אפרים בשיר על קטר
יש בדיסק "עבודה עברית" שיצא בשנת 1998 שיר "הקטר" על קטר 70414 שנסע מבאר שבע לחיפה.
וחוץ מזה: מעולם לא היה ברכבת נהגתיקון: מבאר-שבע לסדנאות אפרים ב
קישון. הקטר בסרט הוא 70513 ולא 70414. על 70513 הודבקו מדבקות עם המס' של השני ואף טושטשו מעט בחול ים. אך מה לעשות ??? בימי הסרטת הקליפ, היתה אחותי 70414 במוסך הקישון בטיפול גדול וכלל לא השתתפה בסרט !!! ושימו לב לאחותנו - הקטר מס' 60 ממודל P CLASS המופיע על עטיפת התקליטון של הזמר אריה לביא: בטעות נלקחה התמונה של קטר אחר ולא של 70414. אני מניח שהסיבה נעוצה בכך שביום הוצאת התקליטון לאור היה עדיין 70414 מפורק במוסך ומכאן נלקחה תמונתו של קטר מס' 60 (מודל 1935 כמובן) מארכיון התמונות הממשלתי (אח"כ הלשכה).
מאמר רצוף באי-דיוקיםמאמר חדש
הגיאוגרפיה של התחבורה בישראל אורן .מאוד ממולץ לשים בקישור זה חשוב!!!!!!!!!!!!!
כבר מקריאה של כמה שניותמאמר רצוף באי-דיוקים
למשל: "חברת דן הפועלת באיזור המרכז היא חברת בת של אגד" להד"ם. כמו שרוב חברי הפורום יודעים, שני ארגונים אלה היו אגודות שיתופיות עצמאיות אחת מהשניה עד שנה שעברה, בה הפכה "דן" לחברה בע"מ. "הטופוגרפיה והמבנה בישראל יוצרים מחסום להתפתחות רשת תחבורה (מסילתית - א"ט)" דווקא בישראל, הטופוגרפיה נוחה לפיתוח תחבורה מסילתית מסועפת. המרכזים העירוניים העיקריים בהם יש קושי טופוגרפי מסוים להתחברות לרשת הארצית הם ירושלים, טבריה, צפת ונצרת. כל שאר הערים נגישים מאוד, ושוכנים באיזורים מישוריים יחסית. במדינות רבות אחרות המצב קשה יותר באופן ניכר. "אין אפשרות לתנועה דו סטרית בו זמנית" כאילו לא סוללים מסילות כפולות. גם אם יסללו כביש ברוחב 2.5 מ', לא תתאפשר בו תנועה דו-סטרית
כן, באמת יש פה הרבה שגיאותכבר מקריאה של כמה שניות
שמתי לב לביטוי המוזר "הרכבת הפרברית מתל אביב לחיפה".
המאמר הזה לא שווה התייחסות:מאמר רצוף באי-דיוקים
למשל: "חברת דן הפועלת באיזור המרכז היא חברת בת של אגד" להד"ם. כמו שרוב חברי הפורום יודעים, שני ארגונים אלה היו אגודות שיתופיות עצמאיות אחת מהשניה עד שנה שעברה, בה הפכה "דן" לחברה בע"מ. "הטופוגרפיה והמבנה בישראל יוצרים מחסום להתפתחות רשת תחבורה (מסילתית - א"ט)" דווקא בישראל, הטופוגרפיה נוחה לפיתוח תחבורה מסילתית מסועפת. המרכזים העירוניים העיקריים בהם יש קושי טופוגרפי מסוים להתחברות לרשת הארצית הם ירושלים, טבריה, צפת ונצרת. כל שאר הערים נגישים מאוד, ושוכנים באיזורים מישוריים יחסית. במדינות רבות אחרות המצב קשה יותר באופן ניכר. "אין אפשרות לתנועה דו סטרית בו זמנית" כאילו לא סוללים מסילות כפולות. גם אם יסללו כביש ברוחב 2.5 מ', לא תתאפשר בו תנועה דו-סטרית
אורם .תעשה לי טובההמאמר הזה לא שווה התייחסות:
הוא כתוב רע, רצוף 25 טעויות בקריאה ראשונה ובניסוח גרוע !!!!!!!!!
צודק ! מאמר מליגה ד' בקושי !!!!!!!!אורם .תעשה לי טובה
מחק את כל השירושר כלולל הודעה הרב אומרים שזה שמאמר גרוע עד חבל שפה תהיה שטויות ואז בבקשה מחק את ההודעה ויחד עם תגובות סתם בזבזוק מקום לריק ואני ממש מודה לאליה ולאיבתר שאמרו זה גרוע
הקפצהצודק ! מאמר מליגה ד' בקושי !!!!!!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.