מאמרי מפמ"ר

Dror Ha

New member
מאמרי מפמ"ר

היי, יש לי בקשה.. אני צריך את התרגום של מאמרי מפמ"ר מס' 1 ומס' 4. (לא משנה סרוק או כתוב פה..) אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי פה, כי אני צריך את זה בשביל הבגרות בע"פ שיש לי בעוד כמה ימים.. תודה רבה רבה רבה !
 

Dror Ha

New member
הנה

קטע מס' 1: حكومة البحرين ترفض إنشاء كليات للبنات فقط קטע מס' 4: الشاي الاخضر رُبَّما يَقِي من تدهور الحالة العقلية عند تقدم السن
 
ניסיון רביעי

1 אמרו חברי הפרלמנט שממשלת בחריין דחתה היום, שלישי את קביעת החוק המחייב בהקמת 2 מכללות לבנות בלבד והוא דרישה מוקדמת של המוסלמים, בהפרדה בין הבנים לבנות. 3. ודחתה הממשלה את ההצעה אשר החליט עליה הפרלמנט בשנה שעברה באומרה שההפרדה אינה 4 הכרחית כיוון שהבנות נהנות מההפרדה בדרגת הפרטיות במכללות, שם נמצאים 5 חדרי לימוד מיוחדים עבורן, וחלקים מיוחדים בקפיטריות. 6 והתחייבו המוסלמים אשר השיגו דריסת רגל בפרלמטנ לנהל תעמולה לטובת השקפותיהם 7 בתהליך יצירת חוקים ב]רלמנט, ולהמשיך את המאמצים למען הפרדה בין הבנים והבנות. 8 ואמר עאדל אלמעדאווי חבר הפרלמנט המוסלמי לרוייטרס, שנימוקי הממשלה נדחים 9 ושזוהי דרישת העם, ולא דרישתם בלב. והוסיף שיגישו פעם נוספת 10 הצעה זו. 11 וסוברות הסטודנטיות אשר נוהגות לפי השקפות העולם המוסלמיות הנוקשות, שהשריעה קובעת הפרדה 12 בין שני המינים. 13 בפועל מיושמת ההפרדה בין המינים בבתי הספר הכללים בבחריין 14 בחריין היא בת ברית נאמנה של ארה"ב, ובה שוכנת מפקדת הצי החמישי.
 
למעלה