מאמרים Plox

sapir aloud555

New member
מאמרים Plox

מישהו מתנדב? אני אתנדב אם יהיה ביקוש לאחת מעבודות הלוחמים.
עבודות:
לוחמים Fighter, Spearman, Dragon Knight, White Knight, Crusader
קוסמים Fire Mage, Ice Mage, Priest
גנבים SinDit, Chief Bandit, Hermit, Dexless Thief
קשתים Sniper, Ranger
Party Quests Guild Quest
כללי השגת Nx דרך הדואר. זה מה שמצאתי בנתיים. למישהו בא לעשות אחד, או לבקש נושא שיעשו עליו? שנה טובה לכולם. D:

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif אני מוכנה להתנדב ולעשות

Fire Mage. אפשר?

sapir aloud555

New member
אני אתנדב

לעשות מאמר כללי על Low Dex וDexless, אבל אתחיל אותו אחרי החג. אם למישהו יש יותר זמן פנוי ממני ויכול לעשות ולהעלות את זה יותר מוקדם - אני מוכנה לוותר.

sapir aloud555

New member
Guild

כן, תת נושא שלא קשור לנושא. אבל אני לא אתחיל להציף. שמנו לב שהגילד של תפוז לא אקטיבי במיוחד, אז החלטנו לשלוח את זה שוב. הגילד בשרת Broa, בשם Tapuz. כרגע יש 5 מקומות פנויים אך אולי נרחיב את זה שוב. מי שרוצה להצטרף (מקווה שלא התייאשתם) שרשרו את שם המשתמש שלכם במשחק לכאן (או שלחו מסר לי או למנהלות). זכרו שאין לנו אפשרות להוסיף שחקן אם הוא לא מתחבר. אז.. כן. ^^

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif נמנמ

מישהו שיודע יכול לעשות על השגת NX דרך הדואר או Guild pq?

One Minute

New member
היי ספיר../images/Emo47.gif

הקטע עם העבודה השלישית יהיה קצת קשה לרוב חברי הפורום. אממממ, הייתי שמח אם היו עושים מדריך מפורט לזאקום קווסט. כרקכחקלןחקן אני רוצה לכתוב מדריך אבל לא יודע איזה

sapir aloud555

New member
יש הודעה שכתבתי

על הPQ, אולי אפשר להפוך אותה למאמר. אבל עד שאמצא אותה. @___@;

miss_t

New member
../images/Emo45.gif כתבתי על השגת nx דרך הדואר

יש את זה במאמרים

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif

אני יכולה להתנדב לכתוב כמה מאמרים על סוגי הבאנדיטים ביותר פירוט -כמו STR באנדיט וכל שאר הסוגים. ואני יכולה לכתוב גם על פייטר..=]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifוואו תודה..=0

לא חשבתי שהוא טוב עד כדי כך..XD המ במדריך שכתבתי התמקדתי בעיקר בבילד הסטנדרטי של באנדיט רגיל... יש עוד כמה סוגים של באנדיט שאפשא לכתוב עליהם..0.0 כמו STR באנדיט DEXLESS באנדיט ו LOWDEX באנדיט. שעליהם אפשר גם לכתוב מאמר בפני עצמו..XD

למעלה