מאמרים!

Guid

New member
כי זה כמעט לא קורה.

מתוך שנתיים שאני מכיר את המייפל, זה הNX EVENT הראשון שראיתי. ^__^

ANGELUSPIKE

New member
מה קורה עידן אתה בבית?

בקשר למושג, אפילו אם זה קורה פעם בהרבה זמן צריך לדעת מה זה אומר למקרה שמישהו שרק התחיל את המשחק יתקל בזה.

D amaged R oses

New member
אי אפשר לעשות על זה מאמר

מכיוון שאיוונטים הם דברים שמשתנים וכל פעם יש דרישות אחרות ואני בספק אם יהיה שוב איוונט כזה, ואפילו אם יהיה קשר לNX הוא בטח לא יהיה דומה. כל פעם שיש איוונט עולות פה שאלות וכל מי שיודע משהו על זה עונה, אני לא חושבת שיש מה לעשות על זה מאמר.

Guid

New member
נכון. /tapuzforum/images/emo45.gif

היי רואי~ אני בבית, כן. קצת חופש! D:

FirePhoenix1

New member
עקרונית

יש חיות רכיבה לרמות 70 120 ו-200. לרמה 70 HOG 120 HOG כזה אבל אפור ופראי!לרמה 200 RED DRAGON כשאתם רמה 70 לכו לגן החיות שבאקווה(מנסיון עם הרמיט D:) דברו עם האישה החבביבה והיא תתן לכם משימה היא תכניס אותכם לחדר תשיגו כמה חפצים צאו תביאו לה היא תשלח אותכם לליפרי לצ'יף טומאטו קנו ממנו שיקוי ב-20 מיל(מצטער לאכזב אותך ניר.)לכו לגברת היא תשלח אותכם ל HOG שב...נוו...אמממ...OMG ברח לי!!korean falk town תורידו לו את החיים עד 20 כמעט קחו אותו לפינה ו...לחצו על הבקבוק שקניתם ופאף יש לכם חיה!

Don Nirtin

New member
עקרונית אני לא עושה את זה../images/Emo9.gif../images/Emo87.gif

יש טלפורט אז לא צריך את החזיר המיותר הזה.

eboy10

New member
שאלה בהקשר-

בעבודה השלישית של הקשתים יש את הסקיל Thrust שמאיץ הליכה. השאלה עד כמה הסקיל אפקטיבי ואם יש אותו, אולי לא צריך חיית רכיבה?

IceFairy

New member
כל אחד וטעמו האישי, היום לכל קוסם והרמיט שני

יש הוג, כל אחד מחליט לפי מה שמתאים לו (לכיס או משיקולים אחרים). לפני ששדרגתי לסילבר מיין התייעצתי עם המון קוסמים והתשובה היתה חד משמעית "יש המון קוסמים ו-NIGHT LORDS עם חיות רכיבה ולכל אחד מעבודה זו יש סקיל מאיץ הליכה, כך שהכל תלוי ברצונך". אני משתמשת בסילבר מיין לא רק להליכה מהירה אלא גם לקפיצה, הוא מוסיף לי 170% בקפיצה, אני מטפסת מהר על חבלים, מה שאין סיכוי לעשות עם טלפורט בכלל, ואישית, לא תמיד אני אוהבת להשתמש בטלפורט, למרות שהוא ממוקסס, אני מאד נהנית מהסילבר מיין, כל אחד וטעמו האישי...

אל תחשוב אפילו

לעלות נקודה אחת ל- THRUST סקיל כ"כ מיותר ולא הכרחי אני הייתי מעדיף שיהיה SOA במקומו ובעבודה רביעית THRUST אבל נקסון לא מעדיפים את זה מישום מה ....

eboy10

New member
והם צודקים.

SOA הוא סקיל חזק מידיי לעבודה שלישית.. היה לך יתרון על העבודות האחרות. חוץ מזה, ברמות של העבודה השלישית הכמות mp הייתה נגמרת בשניות עם SOA.

IceFairy

New member
כבר כתבתי מאמר מפורט על הוג וסילבר מיין

ורשימת פריטים שיש להשיג עבור חיות הרכיבה, חבל ליצור מאמר כפול.

miss_t

New member
התנהגות חיות ואימונים

כלומר, איזה חיה עדיפה מבחינת התנהגות- חיה שמקשיבה ומבצעת פעולות שונות (איסוף פריטים, מילוי HP MP) איך ואיפה אפשר לאמן? (במאמרים כתוב קצת על אימון)

deisy

New member
אבל בשביל זה צריך שכל אחד יכתוב קצת

על החיה שלו, יתרונות וחסרונות, ואז אפשר יהיה לקבץ את זה למאמר אחד.. תפתחי הודעה, אם כולם ישתפו פעולה אני מוכנה לערוך אותו למנהלות.. כי זה די דברים שלומדים מנסיון תאכלס.. ולא לכולם יש את כל החיות מן הסתם

למעלה