מאמרים!

sapir aloud555

New member
מאמרים! ../images/Emo88.gif

הודעת מאמרים, Dun dun duuuun. כי למנהלות אין עוד מה לערוך, ו.. כי יש פה אנשים שאוהבים לכתוב. D: שרשור מאמרים, כרגיל - אני משרשרת להודעה הזאת תת קטגוריות, כמו למשל "לוחם". מי שרוצה מדריך בקטגוריה הזאת שיסמן
, ובתוכן יכתוב "מדריך לפייטר" לדוגמה. מי שמוכן לכתוב מדריכים בקטגוריה הזאת שיסמן
, ואת שם המדריך שהוא מציע. זכרו לשים לב אם המאמר נכתב כבר (מערכת המאמרים לרשותכם). שרשורי מאמרים קודמים בתחתית ההודעה.

Guid

New member
אני מצפה! D:

הגיע הזמן להשקיע בגנב שלי בברה~

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אני חושבת שהכוונה היא לCB

=] חבל שאני כבר לא יכולה לכתוב אותו *הולכת לבכות בצד על נטסומי ז"ל*

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|תודה..:)

גם הדמות הייתה יפה.... יום יבוא ואני אפתח דמות שתהיה כמו הראשונה, ותיראה כמוהה..XD אחח,CBשליטה..:) ובאנדיטים.D:

eboy10

New member
דרוש בילד לריינג'ר!

אני ברמה 62... ודרך אגב, יש מיליון מדריכים לעבודות ראשונות ושניות, (שלושה מדריכים לעבודה הראשונה - קשתים
). צריך לבנות מדריך שמבוסס על מידע מכל שאר המדריכים ולהשאיר רק אותו. בקיצור, מה שרציתי להגיד זה שצריך לסדר קצת את המאמרים.

eboy10

New member
הוא לסנייפרים..

נכון שאני יכול "לתרגם" אותו לריינג'ר (מה שכנראה אני אעשה) אבל זה נראה לי פשוט יותר נוח שיהיה מדריך גם לריינג'רים. וזה גם נראה לי נחוץ כי יש הרבה קשתים והאנטרים בפורום.

icy woman

New member
היא רנגרית

בעצם היא bow master וזה הבילד שלה מאז החלה כהנטרית

אז למה כתוב לסניפר

וכל הקילים הם לסניפרים ... כי זה הולך ככה: HUNTER-RANGER-BOWMASTER CROSMAN-SNIPER-MARKSMAN אז אם היא BOWMASTER אז היא היתה אמורה לעשות בילד לRANGER לא?

למעלה