מאמר מעולה! כל הכבוד על ההשקעה!
אם כבר מוסיפים דברים, הנה כמה תוספות ועדכונים: * השלטים באורביס וכן בתחנה לכיוון אורביס באלינה הם פשוט שמות המקומות באותיות קיריליות (ואם יש קוראי רוסית כאן ואני טועה- מוזמנים לתקן אותי). בעצם Sixtopia = Victoria, וכן השלטים על המזח מחוץ לאליניה הם שמות ארבע הערים המרכזיות בויקטוריה. * נסיעות חינם הן רק בקווים orbis-vic, orbis-ludi, orbis-leafre, leafre-time temple * בפעם האחרונה שנסעתי במונית הדולפין להרב טאון, המחיר היה 10K * יש קווסט הגעה לאריאנט גם לרמות 18-29. גם הקווסט הזה אצל manji, והוא קל יותר מהקווסט לרמה 30+ * המחירים לנסיעות ב Malaysia יותר גבוהים, ככל הזכור לי. אבל אני כרגע לא שם. אם כבר, שווה לציין שהפורטל שזורק בחזרה לעיר הסירות הוא מצד שמאל למטה. אני וחצי גילדה שלי נכנסנו אליו בטעות (בנפרד) ונאלצנו לעשות את כל הדרך בחזרה. * מונית שחורה נקראת לפעמים גם danger zone taxi. נכון לפאטצ' הזה יש גם אחת בלודי (מיותרת לגמרי, אם תשאלו לדעתי. מה הבעיה לקפוץ למטה?) * חוץ מזה, כמו שניר כבר יודע, חסרות ליפרי וריאן. * דבר אחרון: חשבתי להציע לתת רמות של מפלצות בכל אזור. אח"כ חשבתי שאולי זה יעמיס מדי על המאמר. מה אתם חושבים? אני יכולה להכין מאמר קצר על סגנון ורמות של המפלצות בכל עיר. מעניין מישהו? (אני אצטרך השלמות לגבי ערים של רמות גבוהות, מן הסתם)