מאמרים - מה התחדש?

ווינגז

New member
המדריך לקלריקים:

נוספו הבילדים של גלית ויונתן במקום הבילד הישן שהיו בו כמה טעויות. בנוסף, נוספו מקומות אימון חדשים ורלוונטיים יותר (שימו לב לקרדיטים בתחתית המאמר, ותודה לכולם
) http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1694&aId=79298

ווינגז

New member
מושגי בסיס והסבר קצר על העבודות:

המאמר עודכן בהתאם למצב במייפל היום, נוסף הסבר קצר על הפיראטים ונוספו גם קישורים רלוונטיים למאמרים על העבודות הראשונות האלו מהפורום, כדי לעזור למתחילים שאולי קוראים או יקראו את המאמר
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1694&aId=84417

מאמר מעולה! כל הכבוד על ההשקעה!

אם כבר מוסיפים דברים, הנה כמה תוספות ועדכונים: * השלטים באורביס וכן בתחנה לכיוון אורביס באלינה הם פשוט שמות המקומות באותיות קיריליות (ואם יש קוראי רוסית כאן ואני טועה- מוזמנים לתקן אותי). בעצם Sixtopia = Victoria, וכן השלטים על המזח מחוץ לאליניה הם שמות ארבע הערים המרכזיות בויקטוריה. * נסיעות חינם הן רק בקווים orbis-vic, orbis-ludi, orbis-leafre, leafre-time temple * בפעם האחרונה שנסעתי במונית הדולפין להרב טאון, המחיר היה 10K * יש קווסט הגעה לאריאנט גם לרמות 18-29. גם הקווסט הזה אצל manji, והוא קל יותר מהקווסט לרמה 30+ * המחירים לנסיעות ב Malaysia יותר גבוהים, ככל הזכור לי. אבל אני כרגע לא שם. אם כבר, שווה לציין שהפורטל שזורק בחזרה לעיר הסירות הוא מצד שמאל למטה. אני וחצי גילדה שלי נכנסנו אליו בטעות (בנפרד) ונאלצנו לעשות את כל הדרך בחזרה. * מונית שחורה נקראת לפעמים גם danger zone taxi. נכון לפאטצ' הזה יש גם אחת בלודי (מיותרת לגמרי, אם תשאלו לדעתי. מה הבעיה לקפוץ למטה?) * חוץ מזה, כמו שניר כבר יודע, חסרות ליפרי וריאן. * דבר אחרון: חשבתי להציע לתת רמות של מפלצות בכל אזור. אח"כ חשבתי שאולי זה יעמיס מדי על המאמר. מה אתם חושבים? אני יכולה להכין מאמר קצר על סגנון ורמות של המפלצות בכל עיר. מעניין מישהו? (אני אצטרך השלמות לגבי ערים של רמות גבוהות, מן הסתם)

deisy

New member
נשמע אחלה!

ואם את צכירה עזרה לגבי ערים של רמות גבוהות - אני אשמח לעזור!

איזה יופי :)

ועוד כמה תוספות ועדכונים: * מגילות Nearest Town לא עובדות במפות של malasiya theme park! (ייתכן שלא עובדות כלל במפות של מלזיה). חשוב לדעת את זה ולא לסמוך עליהן. * בכל המגילות יש סימן נקודתיים :)) ורק עבור מגילות 70% יש סימן מקף (-). זה גורם להן להיראות כמו מינוס שבעים... אולי זו רק אני שמפתחת תסמיני הפרעה טורדנית, אבל זה מציק לי. * מציעה להוסיף לשונות את מגילות EOS Tower ו- Orbis Tower וכן את הזרעים שמעבירים מאליניה לליפרי * שמות של חפצים מסוקרלים כבר לא נצבעים באופן בלעדי בכתום. הצבע נקבע לפי % של המגילה שבה השתמשו (אחרונה, ככל הידוע לי). ראיתי כבר כתום, כחול, צהוב, סגול. אני לא זוכרת בוודאות איזה צבע משוייך לאיזה אחוז.

ווינגז

New member
אז מה הלאה?

שרשרו לפה הצעות, בקשות ומאמרים חדשים, ואנחנו נדאג להעלות אותם למערכת המאמרים. תודה

למעלה