מאמין בכם!!!!

Adar Azulay

New member
בבבבבבבובי[:

אושריייי, נמממ..בבצפר? נייססס[: ממש אהבתי את הרעיון.. רררררר התגעגעתי !# אוהבת אותך ההההההכי בעעעעעולם ותודה שכתבת ;]] מממואאהאהאהאה

אוש כנס

אושי ... רעיון יפה ! אני אכתוב שיר ... { יש לי כבר פזמון בראש ....
} לאב יו סו מאץ'

חח אוושוויץ כנס

אני מודה לך על שנכנסת ואותנו אתה הפתעת..חעחע כבר פתיחה של מושררת אה? אני מאחלת לך את הכל טוב שבעולם ושנה טוובה..ותאמין לי..אתה צודק צריך לנצל כל רגע כי לפתע הוא כבר ייעלם עם השנים.. כי השנים עוברים מהר..מן הסתם
הקיצ-קצ שמע, שהייתי בפנימייה הייתה לנו קבוצת מוסיקה.. והקיצר מי שהיו בא בסה"כ ככה..אני,חברה שלי,ועוד שני בנים.. והיו לנו שתי מדריכים..אחד בן ואחת בת.. אז..רצינו לכתוב שיר והכל..אז הם כיוונו אותנו בלחן..ומשימתו הייתה להרכיב מילים לשיר..ותנחש מי המציא את כול המיילים? אניייייייי כן אכן כן אניי! ואיי והקלטנו אותוו..אבל לא יצא משו..כי זה לא ממש מעורך והכל..אבל מה אכפת לי? אני מאוד נהנתי בפנימייה ואני בחחיים לא ישכח כמה כיף היה לי..למרות הרגעים הקשים שהתמודדתי איתם! אינמה לעשות ככה זה גם בצבא..ותאמינו לי שזה תמיד קשה בהתחללה..!

טוששש

New member
../images/Emo221.gif אושריי אתה מדהים! ../images/Emo3.gif

להתגעגע לבית ספר?!?! זה אפשרי בכלל?? חח בכל מקרה תודה על ההזדמנות...מי יודע אולי ייצא לי שיר
אוהבת אותךך!! נטלי :]

אוושריייייייייייייייי../images/Emo99.gif

אניי כל כךך מתגעגעתת אלייך..=/ אתה לא מבין כמהה!! אפח'ד לא מבין כממה!! ובקשר לשירים.. יש לי מחברת מלאה שירים:):) אני יבחר כמה מהם ואני ישלח למנהלות..מי יודע אולי אני יזכה לשמוע אותך שר שיר שלי?! שמזז חחח יאא אושריי אניי כל כךך אובתת אותךך!!

אושרי שלי...........

יה איזה כיך שנכנסת תודה תודה לךךךךךךךךך תחזור לכתוב ולבקר עוד מלא פעמים פה טוב?? שיהי לכם בהצלחה אם הדיסק השנייייייי ושיהיה מושלם כמוכם!!!!!!!!!!!! מתה עליך נסיך יפה אחדדדדד ספירושלך........

אושששששששש

אם כבר אתה שואל מה קורה אז... מעולהה! במיוחד אחרי שרשמת! ואין חדש.. ובבית ספר הכל טוב חוץ מזה שיש כמה בנות מעצבנותתתתתתתתתתתתתתתתת ורכלניות בכיתהה
עד מתי אפשר לשלוח את השיר?!

אושררררררררי ../images/Emo23.gif

יאייי , יפה אני אוהבת אותך ! 3> איזה רעיון :] אחלה
אני אנסה לכתוב שיר נורמלי ולשלוח
אוהבת אותך נסיך שלי 3> ברוווש :]

אושייייי...

לפיי דעתיי רעיוןן מעולהה... תודהה שכתבת לנוו שובבב...שתיההי לךך שוב שנה טובהה וצוםם קללל.. אוהבתת אותךך המון המוןןןןןןןןן

scout girl

New member
אבל אווווש ... כנס

שלחתי לך שני שירים דרך דורית...... תשתף אותם בתחרות?? מאיה

למעלה