מאמין בכם!!!!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifבהצלחה קורליי..../images/Emo13.gif

רק אל תגנבי לי ת'מקום הראשון חחחח..

יאאאא אוששש

איזה כיףףףףףף שנכנסתתתתת אם הייתי יודעת לכתוב הייתי שולחתתתת.. :p חחח בהצלחה עם הדיסק השנייי אוהבת מלאאאא מיכלוש

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifבנות ראיתן כמה הבויז כותבים פה?!

יאא.. זה ממש ממש משמח!!! בחופש הם בקושי כתבו.. ועכשיו!?!? עוד יותר!! תראו!! ב2 עמודים 3 מהבויז כתבו!! ראיתן?!!? אמרתי שזה יגיע וזה הגיע!!! ובמיוחד אושי!! כפרעליו כותב פה כמעט כל שבוע חחחחחחחחחח..

Galush Sendler

New member
../images/Emo99.gif אושריייי ../images/Emo99.gif

שנה מהממתתת!!!! תמסור לכולם... =] בהצלחה באלבום החדשש... נשיקות וחיבוקים ענקיייםםםםם!!!!
+
גל

1lifegirl

New member
אושי קוצ'י חמדמד~!!!

כפרה עלייךך איזה מותק של בנאדם אתה שאני אמות!! חחחח

NaTaLi1808

New member
יאאההה אושייי

איזה כיףף שאתה מתמיד להיכנס לירשום לנווו...!! כמה שאני אוהבת אותךך..! אני ינסהה לירשוםם שירר... (בהצלחה לי..חח)..!! וניראההה מה ייצא שיהיה המוןן הצלחה עםם האלבוםם..!!! צא'ו בוובייי.... **נטלי**

אוושריייייי אוהבים אותך../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יפה שליייייי אנחנו כל כך אוהבים אותך!!!! המון המון המון כמו שביחוש אומר תימסור לו שהיום אני יתקשר אליו בתקווה שהוא יענה... חחחח אוהבת אותכם בויז יפים שליייי
מחכה להופעותתתתתתתתתתתתתתתתת שחבל על הזמןןןןןןן=]
ביחושית לוי היחידה

אושי שליי

יפשלייי אני מתה עלייך מה אני יעשה בלעדייך בגלל המשפט אני כן מתגעגע לבית הספר אני מתחילה לאהוב אותו חח ..בקיצור חולה עלייך תזכור תמידד שיש בנות שמתותת לנשק אותך לאב יוו

אושרייי .. נסיך שליייייייייייייי

אמאאאאאא יפיוףף שליי אני אוהבת אותךךךךך כמה אמאלההההה ואני מחכה להופעותת יאללהה נו התגעגעתי מה זה זה!! אתה האחד שלייי אושרי אני חולה עלייךךךךךךךךך!!!1

אושריייי ../images/Emo140.gif

חיימ'שלי!!!! אני כ"כ אוהבתותך
אני מקווה להשתתף בתחרות חח
אני כ"כ מתגעגעת אלייך!!

אושיייייייייייייי=]=]=]

איזה כיף שכתבת! שנה טובה מאמייייייי איזה רעיונות טובים ישלך
נראה אם תעלה בי המוזה
מתעליךך

למעלה