אההה אז בטח בגלל זה לא אכפת לה שאני אתלונן עליה במשוב! היא בטח מנהלת גם אותו!!
ר רעוּת New member 16/3/07 #26 אההה אז בטח בגלל זה לא אכפת לה שאני אתלונן עליה במשוב! היא בטח מנהלת גם אותו!!
ה האור של הלילה New member 16/3/07 #27 ברור../images/Emo70.gif ויש לה גם חבורת בריונים שמשתיקים אנשים כמונו אז בואי נוריד פרופיל רעותי תברחי רודפים אחרייךךךךךךךך
ברור../images/Emo70.gif ויש לה גם חבורת בריונים שמשתיקים אנשים כמונו אז בואי נוריד פרופיל רעותי תברחי רודפים אחרייךךךךךךךך
ה האור של הלילה New member 16/3/07 #40 גם אניייייי מתגעגעת ובכלל לא הספקנו לדבר והיה לי יום מטורף ו... שבת שלום
T Tarantelle New member 15/3/07 #23 פרוטקציות../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif לא רק אתם יכולים... חלקנו גם מקושרים עם המנהל אתם יודעים...
פרוטקציות../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif לא רק אתם יכולים... חלקנו גם מקושרים עם המנהל אתם יודעים...
N noosh New member 16/3/07 #30 החתימה שלך ../images/Emo99.gif זו גם הייתה החתימה שלי במייל הצבאי תקופה מסויימת.
N noosh New member 16/3/07 #32 גם לדעתי טיידל לוקח וואו. קשה למצוא אנשים כאלה. (האמת שאחרי שהתחלתי להקשיב לה שוב, WTP התקרב בצעדי ענק, ועכשיו הם אחד ליד השני. אבל יו, רק Carrion ו-NIAP מספיקים כדי לקחת)
גם לדעתי טיידל לוקח וואו. קשה למצוא אנשים כאלה. (האמת שאחרי שהתחלתי להקשיב לה שוב, WTP התקרב בצעדי ענק, ועכשיו הם אחד ליד השני. אבל יו, רק Carrion ו-NIAP מספיקים כדי לקחת)
A Applebite New member 16/3/07 #45 נו... על טעם ועל ריח וכו' ../images/Emo3.gif אני שונאת את קייט הדסון