מאלפוי?

מאלפוי?

כן כן, אני מניחה שכבר דיסקסטם על זה, אבל לא יצא לי לראות אף שרשור, אני אשמח גם ללינקים בנושא. מה דעתכם יהיה התפקיד של מאלפוי בספר השביעי? האם הארי יתמודד מולו? האם הוא ימות? אין ספק שהוא נבזי, אבל הוא לא רצח - למה? הרי הוא אכן ניסה להרוג את דמבלדור לאורך השנה, אבל לא הצליח לרצוח אותו... מה רולינג נסתה להעביר? שילדים לא מסוגלים להרוג? או שאין טוב או רע לגמרי? וזה די מוזר, כי זה מה שוולדמורט אומר.

אף אחד לא יודע ../images/Emo58.gif

אבל מעניין באמת לראות מה יקרה עם דראקו. כי כזכור לך אביו של דראקו, לוציוס נמצא באזקאבאן, ולעת עתה, הוא רוצה להיות שם.. הוא הרי בורח מזעמו של וולדמורט. ודראקו בעצמו נהיה אוכל מוות. לא משנה אם הוא מצליח בזה או לא, יש לו את הסימן על היד. אימו משתפת פעולה עם סנייפ וזהותו עדיין לא ידועה. אנחנו נפגוש בדראקו, זה בטוח. השאלה היא באיזה סיטואציה. כי כל שאר המשפחה שלו מנסה להתרחק מוולדמורט (אבא שלו כי הוא פישל, ואימו כי היא מפחדת על הבן שלה) אז זה מה שרציתי להבהיר.

אם סנייפ טוב,

והוא כבול לנרקיסיה, הוא ומשפחת מאלפוי יכולים לחתור תחת וולדמורט כקבוצה? זה יהיה די מוזר. סנייפ הוא דמות מעורפלת, אבל לאורך חמישה וחצי ספרים רולינג ניסתה לצייר לנו משפחה של נבזיים.

רעיון טוב. ../images/Emo133.gif

שסנייפ יגרום למשפחת מלאפוי להתנגד לוולדמורט בעקבות מה שוולדמורט מנסה לעשות למשפחה הזאת.

Dana Argamen

New member
באמת חשבתי על זה, ויכול להיות ש..

לא היה אכפת לו לנסות להרוג את דמבלדור במהלך השנה כי זה לא שאכפת לו עם דמבלדור ימות, ובגלל זה לא אכפת לו לנסות לשלוח לו בקבוקים מורעלים וכו'.. אבל עם זה מגיע לקטע של ממש לעמוד מולו פנים מול פנים וממש לבצע את הקללה האסורה, יכול להיות שהוא לא יכל, והוא פחד .. ואולי הוא קלט שהוא יהפוך להיות רוצח ברגע שהוא יעשה את זה

שאלה נוספת:

את מי הארי אוהב? נדמה כל הזמן שהוא עסוק בשנאה. כל החיים שלו מוקדשים לנקמה באדון האופל. במרדף, בהשמדת נשמות ורצח. בהלוויה של דמבלדור הוא עוד היה עסוק בלשנוא את סנייפ, את מאלפוי, את משרד הקסמים... ודווקא את ג'יני הוא זרק (טמטום על, מה התירוץ הזה? דמבלדור דיבר איתו על אהבה דווקא בזמנים קשים. הוא פשוט לא אהב אותה), ועוד רצה לנער מעליו את רון הרמיוני. אז - את מי הארי אוהב?

Mr Sinister

New member
את כל מי שהוא ניסה להרחיק ממנו

[ג'יני, רון והרמיוני]. הרי הוא מנסה להרחיק אותם כדי שלא יפגעו בגלל המלחמה שהוא רואה כמלחמה אישית שלו, לא כי הוא לא אוהב אותם. ואני חושב שהארי כן אוהב את ג'יני[למרות העובדה שהם זוג זוועתי כמעט כמו לופין וטונקס], אבל הוא מנסה להגן עליה. הוא איבד יותר מדי אנשים שהוא אהב, הוא לא רוצה לאבד גם אותה, וכל עוד היא איתו, היא בסכנה[גם בסכנה שוולדמורט ישתמש בה נגדו וגם בסכנה כי הוא הולך להיות בסכנה בעצמו].

אני מסכימה,

הארי מרחיק את האנשים כי אכפת לו מהם, אבל יש לו סדר עדיפיות - קודם כל לטפל באלה שהוא שונא, ואחר כך להתפנות לאהבה.

Mr Sinister

New member
כי הוא יודע שלא יעזבו אותו בשקט

ולא יתנו לו את ההזדמנות הזאת לחיים נורמלים, ושכל עוד וולדמורט בחיים הוא ירדוף אותו, אז הוא מעדיף לסיים את הקרב הזה, ורק אח"כ להמשיך עם החיים שלו.

NetaOnline

New member
נכון

באמת יש לו סדר עדיפויות. אבל אם הוא לא היה פועל כך אז וולדמורט היה הורג אחד אחד את כל מי שהארי אוהב ובסוף להארי לא היה נשאר את מי לאהוב, לא היה נשאר לו מישהו להמשיך איתו את חייו.

noosh

New member
דוקא נראה לי שהוא מאוד אהב אותה

עצם זה שהוא מרחיק אותה ממנו... הארי מפחד מקרבה. כל החיים שלו הוא מאבד את מי שיקר לו, עוד משהיה תינוק. כל מי שהוא העז להקשר אליו ולאהוב ממש, מת או רב איתו, או לא האמין לו (חוץ מהרמיוני, האמת), ובשבילו לתת מעצמו כ"כ נקשר אוטומטית ללאבד הכל, ללהפגע, ויותר גרוע - ללפגוע. תחושת אשם כזאת שזה הוא שמוביל למותם של היקרים לו. תארי לעצמך מה זה בשבילו להתאהב ככה, להתחיל קשר כ"כ אינטנסיבי (הם היו יחד רק כמה שבועות, בסה"כ), ואז לצאת למלחמה הזאת ולקחת את הסיכון שעלולים לפגוע באהבה שלך בגללך? שהיא עלולה למות? הוא מעדיף להפרד ממנה ולהוציא אותה מטווח סכנה, מאשר לאבד שוב, מאשר לפגוע שוב, לא רק בה אלא גם בכל הסובבים לה שאוהבים אותה גם. גם מרון והרמיוני הוא מבקש לא להתלוות אליו, אבל הם פשוט לא מוכנים, וקשר חברות שכזו, לדעתי לפחות, שונה מקשר רומנטי בצורה מסוימת. מה גם, שאני מאמינה שג'יני כן תקח תפקיד בספר השביעי.

נו, ../images/Emo133.gif

זה ברור שהיא תשמע לפני/אחרי החתונה שהארי הולך לעשות דבר כזה, והיא תתלווה אליו1@$!#%$!@^$2

../images/Emo133.gif../images/Emo6.gif

אחרת איך הארי יקריב את עצמו לטובת חייה של ג'יני?!

למעלה