מאלפוי?

yoavj1

New member
לדעתי

מאלפוי לקראת הסוף יקריב את עצמו איכשהו לטובת הצד הטוב, של הארי והמסדר. ההססנות שלו מול דמבלדור רומזת לדעתי שהוא יהיה טוב. ולא הבנתי למה זה מוזר כי זה מה שוולדמורט אומר. זה שהוא הדמות הרעה של הסדרה לא אומר שכל מה שהוא אומר זה לא נכון. להפך, הוא אדם מאוד נבון.

The T Shirt

New member
דראקו לא רשע

הוא גדל לאבא שהיה אוכל מוות ואמא שכנראה גם הייתה אוכלת מוות, או לפחות משהו בסגנון. הוא בסך הכל מתנהג לפי החינוך שהוא קיבל. זו לא ממש אשמתו. למה הוא לא רצח את דמבלדור? הוא חשב שהוא יצליח, אבל כשהגיע הרגע - הוא הבין שלא. באופן כללי, הוא עשה את כל זה בגלל שאיימו על המשפחה שלו ובגלל שהוא רצה להראות לכולם שהוא דומה לאבא שלו. אני מניח שברגע הקריטי, הוא הבין שהוא בכלל לא רוצה ליהיות דומה לאבא שלו. דראקו הוא בהחלט דמות טראגית, והוא בטח ייקח חלק מסוים בספר השביעי. אני מניח שהוא יעזור להארי בשלב מסוים, וישלם על כך בחייו.

NetaOnline

New member
לא הייתי אומרת

ישלם על כך בחייו אבל איכשהו הוא יימצא שימושי

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ישלי שאלה../images/Emo9.gif.... ><

מישו יודע מתי יוצא הספר ה7? באנגלית/ בעיברית... אם אפשר שניהם.. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משו שכתוב על זה אז... אם יש איזשו שירשור כאן ויצאתי מטומטמת- סילחה...X:

OhpR

New member
אני לא חושבת שהוא היה מסוגל להרוג את דמבלדור

מאלפוי, עם כל זה שהוא מגעיל, הוא לא היה מסוגל להרוג את דמבלדור פנים מול פנים, בכל אופן, וולדרמורט איים עליו שאם הוא לא יהרוג אותו הוא יהרוג את המשפחה שלו, או משהו כזה ואז דמבלדור אומר לו שהוא יכול לעזור להחביא את אביו ואותו מפני וולדרמורט, אז מאלפוי חושב פעמיים ומוריד את היד ומחליט לא להרוג אותו... חוץ מזה אני חושבת שמאלפוי יהיה טוב בספר השביעי ויחליט לעזור למסדר עוף החול אבל, כן, הוא ימות...

למעלה