מאכל רומני

מאכל רומני ../images/Emo35.gif

בני מסיים כיתה ג'. במהלך השנה הם עשו עבודות אישיות על ארצות שונות. בני עשה עבודה על רומניה. למסיבת סיום השנה התבקשנו להביא מאכל אופייני. יש רעיונות? עדיפות למאפה אישי מלוח או מתוק, משהו שגם ילדים אוהבים ומחומרים שניתן למצוא בכל סופר... תודה מראש.

Rebeccan

New member
ורניקס

יש מתכון בפורום זה מין בצקנית ממולאת תפוחי אדמה פרינצסה
בגן הפרחים

פפנאש ..

סופגניה בצורת דונט שאני חושבת שמכילים בעיקר משמנת חמוצה (ככה נראה לי מהמרקם) ספגוה בריבת ענבים (שהיא מאוד מימית, "סירופית"). אין לי מתכון, טעמתי במסעדת הניצחון והתאהבתי ..

pirge

New member
רעיונות לקינוחים מרומניה מהאינטרנט

וקינוחים "גסטנייה פירה" מעדן ערמונים עם קצפת 35 ש"ח קרמשניט (קרמש) מסורתי אך אינו כבד! 26 ש"ח ריגו יאנצ'י עוגת קרם שוקולד עשיר ומפתה 24 ש"ח "גומבוץ" גבינה כופתאות גבינה בפרורי לחם מטוגנים בחמאה ושמנת. יחידה 1 - 20 ש"ח 2 - 30 ש"ח 3 - 38 ש"ח גונדל פלצ'ינטה בלינצ'ס במילוי קרם אגוזים ושוקולד בעיטור קצפת 24 ש"ח טורוש פלצ'ינטה בלינצ'ס במילוי גבינה מתוקה וצימוקים 20 ש"ח לקוורוש פלצ'ינטה בלינצ'ס ממולא בקונפיטורה משמש 20 ש"ח קרמש פלנצ'יטה בלינצ'ס ממולא בקרם וניל של קרמשניט 24 ש"ח כתר קוגלהוף עוגה אישית בטעם אגוזים או תפוחים בעיטור קצפת ורוטב שוקולד 24 ש"ח חלב ציפורים קציפת ביצים מבושלת ברוטב וניל, מוגש צונן (שאל קודם) 24 ש"ח מוסקולד טריקולד תענוג משולש של שוקולד בשלושה צבעים וטעמים 24 ש"ח וולקן לבה של שוקולד ניגר מסופלה חם בתוספת כדור גלידה וניל, שילוב משלים ומהנה ביותר. 28 ש"ח פאי תפוחים אישי, פריך, טעים ולא מתוק מדי 24 ש"ח תענוג לבן עוגת גבינה ברמה אחרת בכיסוי פרורי פתי בר פריכים, נהדר 24 ש"ח תותים בשלג עוגת גבינה בכיסוי פירות יער, מהנה ומרענן. 24 ש"ח מוסיפלורה עוגת מוס פסיפלורה בעלת מרקם מהמם בהדגש מלא של הפרי 24 ש"ח

סימונה 5

New member
פירגה יקרה כל הקינוחים ברשימה הם

קינוחים הונגריים הריגו יאנצ'י עוגה מדהימה

סימונה 5

New member
ואגב קיבלתי היום ספר בישול מתנה

מהונגריה כך שאם יש מישהו שמתגעגע למאכלים הונגריים אשמח לרשום לו אותם

pirge

New member
הכי הרג אותי שיש לי ספר ויש

בו קינוח רומני ל- ק ד א י ף . הייתכן??

b a r b a i m a

New member
פירגה קדאיף הוא רומני...

סבתא שלי מאז ומתמיד היתה מכינה לנו קדאיף ותמיד טענה ש "גנבו" את המתכון מהרומנים. ועוד אומרים שהרומנים גנבים

למעלה