מאי

תלתלית

New member
מאי

שנת 96' קחי דקה הפסקה ותנוחי מעט קחי נשימה עמוקה אחת ועוד אחת עיצמי את העיניים ותחשבי על עננים או על כדורים פורחים נישמי ריחם של הפרחים שמסביבך שימי לב, לרגע למעוף הציפורים לציוצן, געי בעלה שנושר מן העץ חכי לטיפת הגשם שתבצבץ עם בוא הסתיו חפשי את הזריחה במקום את השקיעות האבודות, הפסיקי לחכות לקמילות אפורות וקבלי את הורוד שמול עינייך קראת פעם בעיתון ישן שהורוד רחוק ושקוראים לזה אושר ולעולם לא תיגעי בו דמייני שהוא כאן עכשיו ואיתך געי בשלוהה, הפסיקי לחפש קמילות נושנות שקיעות ובגידות, ובדידות התכנסי בעצמך, אהבי קצת אותך זיכרי שתמיד יש לך אותך עצמך כך לעולם לא תחושי בדידות חפשי את הזריחה היא בתוכך ...~...~...~...~...~...~...~...~...~

Mוניk

New member
תלתלית../images/Emo24.gif אהבתי מאמי

הינה לך שיר שאני מממממממממממאוהבת בו חמצן - ריטה יום אחד עוד אלמד לאחות קרעים אולי אהיה תופרת אתפור שמיכה גדולה לאנשים שאיבדו הכל בחלומם אתפור פנס קטן לדרך אתפור כנפיים של זרזירים לגנרלים בצמרת אחר כך אפשיט אותך בכל מובן שתשאר גלוי ופשוט כאור היום ומבגדי האהבה אקח ואתפור אוויר שיהיה לי חמצן לנשום... ויום אחד עוד אלמד ללקט פירות אולי אהיה סופרת אספור מטע של מעשים טובים שעוצרים מבול אספור תשובות טסות ברוח הדוהרת ואת כוכבי המשאלות הדולקים בשמי הערב אחר כך אספור אותך בכל מובן כל מה שיש ואין יספר לאור היום ואת ספירת אהבה אזכור בימים שלא יהיה לי חמצן לנשום... ערב טוב תלתלית איזה יופי כתבת}{

תלתלית

New member
תודה מוניק

אני אוהבת את "חמצן" מאד. שיר נפלא.
"יום אחד אולי עוד אהייה סופרת".

למעלה