מאיפה מתחילים?

אהבתי

ואני מסכימה לחלוטין - זה ממש לא פלקטי ובטח שלא שחור לבן. אין דבר כזה שחור ולבן אצל בני-אדם, ברגשות, ביחסים.
ואני לא בטוחה שמנהיגות מלידה מתנגשת עם רגישות ופגיעוּת - אולי אפילו להיפך (מנהיג טוב חייב להיות רגיש).
וכן - שלי לגמרי אלפא מייל ומנהיג מלידה. אבל גם מאוד רומנטיקן, רגיש וזקוק לאהבה ותמיכה כמו כולם.
גם הזכר החזק בלהקה צריך לנוח בסוף היום ולהיכנס למערה חמה (תרתי משמע
), כדי שיהיה לו כוח לקום בבוקר ולהמשיך להנהיג...
והמשפט האחרון שלך אדיר - ואת יודעת מה? יש בו משהו

ידעתי שתאהבי

חנונית שכמותך

ככה בינינו (
), כל בוקר כשאני מתעוררת והוא עוד ישן כמו תינוק, בא לי לאכול אותו, מרוב שהוא שליו ומתוק ושלי.
וזה לשניה לא אומר שכל לילה, כשהוא חוזר הרבה אחריי, ומעורר אותי בפקודות, משיכות שיער או איזה פליק על הישבן, אני לא רוצה לצעוק "כן אדוני!" לעצום עיניים ולתת לו את כל-כולי.

היום בבוקר היה ממש קשה

במיוחד כי הוא פתח עין אחת ושלח יד אחת... וזה כמעט מנע ממני להגיע לעבודה בזמן...

בדיוק ככה.
במיוחד אחרי שמסיימים סיבוב של סקס מטורף כשהוא מוביל ונותן את הטון לאורך כל הדרך, בסוף אני תמיד אוהבת להתכרבל בין הזרועות הגדולות והחמות שלו ולא לרצות לשם משם לעולם

Tranquility40

New member
חשוב

לדעתי אחד הדברים החשובים ביותר הוא לא להתפתות ולנסות ללמוד מסרטי פורנו.
גברים מתחילים רבים בתחום חושבים שהם צריכים ללכת ולממש על ההתחלה את מה שהם רואים, Big no-no!
אתם יכולים לחשוב ביחד מה לעשות או סתם לתת לו להפתיע אותך, אבל בחייאת... תקפידו על הדרגתיות.

אפשר לשאוב רעיונות מפורנו.

כל עוד זוכרים שמה שמבויים - מבויים,
והמציאות שאנחנו מביימים, היא עדיין מציאות.

qwertyu124

New member
צריך לזכור שיש הרבה הבדלים בין מה שיש בפורנו

למה שאפשר לעשות במציאות.

בפורנו אין גבולות (ליתר דיוק, לא רואים את הגבולות, או את הדיון לגביהם)
לא קובעים מילת ביטחון, גם בסצנות עם התנגדות.
בפורנו בד"כ לא צריכים ללכת לשירותים. או שצריכים בדיוק ברגע שבן/בת הזוג בתנוחה המתאימה.
לא דואגים מסימנים שנשארים.
השליח של הפיצה (או השוטרת, או הטכנאי, או כל ונילי/ת אחר באיזור) לא רק נראה טוב, מסתבר שהוא גם לא ונילי כמו שנראה בהתחלה.

גם אם נתכנן סשן, נכבה טלפונים ניידים, נלך מראש לשירותים, ונקבע מראש מילת ביטחון, עדיין יכולים להיות דברים שלא יעבדו באותה דרך, בעיקר אם לא מנוסים.
בנוסף, כדאי לזכור שאת הפורנו עושים אנשים מקצוענים (לפעמים), שגם יש להם הרבה נסיון, וגם יש צוות שמכין את הדברים (לוודא שהשידה מספיק חזקה כדי לקפוץ עליה, יש סרטים עם ציוד מיוחד), ולא רואים את הפאשלות.

גם זה הזכיר לי קטע של צב"צ:

http://www.youtube.com/watch?v=aFL3CrWnPuc
רציתי לכתוב בערך את מה שהוא אומר - אבל הוא עושה זה כ"כ הרבה יותר טוב

המשפטים האהובים עליי: "אנשים מתייחסים לפורנוגרפיה כסרט דוקומנטרי[...] לא תראו שאחרי סופרמן מנסים לעוף!"

מצחיקה.

אם הגושפנקא היא שזה לא מתאים לבדסמ, מה תעשי אז?

תתחילו משיחה.

תספרי לו על מה שמדליק אותך, תשאלי אותו על העדפותיו ורצונותיו. משם זה כבר יתגלגל ותמצאי את עצמך מתחננת ל..
א. השפלה
ב. החפצה
ג. קשירות
ד. כל התשובות נכונות

בתור מי שהיה שם ממש לא מזמן...

ועדין קצת שם
אני חושב שהכי חשוב זה האמון (שכנראה כבר שם כי ציינת שאתם זוג) ותיאום ציפיות. יש הרבה דברים בתחום ואתם צריכים להחליט מה מתאים לכם, מה אתם מוכנים לעשות ומה לא.
ממליץ למלא שאלון BDSM שכזה:
http://www.cepemo.com/checklist.html.
לנו מאוד עזר.

למעלה