מאיפה מתחילים?

לא להיות עצוב

לא מתאים לך

G מאסטר

New member
מי עצוב מי ? זה אייקון מנחם...

הולך לנחם אלמנות...מיצווה גדולה

G מאסטר

New member
כן כן...אני הורס...שמעתי את זה כבר

סתם שמועות...אני איש פשוט וצנוע...

246 As is

New member
תרגישי טוב!

ואיזה ספר?
מזמן לא מצאתי "ספר טוב" לכרוך סביבו את עצמי. שתפי....

246 As is

New member
תקופת הנאצים ומוזאונים

כל כך עושה לי את זה.
זה ספר מעלף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

עכשיו אותה חברה קוראת את

"המתיקות שבשכחה" - ואומרת שזה באותו סגנון ממש ומדהים לא פחות. יאללה, הוספתי לרשימה

תפס אותי המשפט -

"בעיקר הוא לא יודע איך"

אני מכירה את החשש הזה שהשולט לא ידע מה לעשות פתאום, יתבלבל, יאבד את הביטחון...
וזה קורה, וזה בסדר.
אי אפשר לדעת "איך" עד שלא מנסים, בודקים, חווים, והכי חשוב - מדברים על זה.

אין חוקים ברורים (חוץ מכללי בטיחות ו-SSC) והBDSM שלכם הוא מה שתבחרו לעשות ממנו.
הרעיון הוא לא לעמוד באיזשהם סטנדרטים או לנסות את כל מה שכתוב בספר, אלא להנות ביחד, להוסיף עוד מוטיב למערכת היחסים שמשלים אותה ואתכם.

גם אותי תפס המשפט הזה

ולעניות דעתי, גבר שולט הוא גבר אסרטיבי מטבעו, ולכן גם אקט השליטה במיטה יבוא לו באופן טבעי, אם זה לא שם מן ההתחלה, אז אולי זה לא שם בכלל.

אסרטיבי מטבעו?

רגע, אז מה זה בעצם אומר על הנשלטת?
שהיא כנועה מטבעה?

בלי קשר למה שאני מכירה ולניסיון שלי, אני לא חושבת שזו הכללה צודקת (לא לגבי השולט ולא לגבי הנשלטת).

חוץ מזה, אסרטיביות זה דבר אחד, ולדעת לקשור בחורה או מה לעשות בכל רגע ורגע במהלך סשן - זהו דבר שונה לגמרי.

תראי....

קצת קשה לי להסביר בדיוק, אבל אנסה בכל זאת.
אני אסביר את זה דרך העיניים שלי - לגבר שולט צריך שיהיו כמה תכונות של גבר מוביל / אסרטיבי, צריך לזכור, שהביטחון העצמי שהוא מקרין הוא זה שיתרום להרגשת הביטחון של הנשלטת.
אז אני לא אומרת שבכל רגע נתון הוא יידע מה לעשות מיד, אלה אם כן הוא תכנן הכל מראש, ואגב, זה בדיוק מה שאני חושבת שבדרך כלל קורה, (אצלנו לפחות),
לגבי ידע בקשירה, לדעתי זה סוג של ניסוי ותהייה, מה שיותר חשוב, שאם הנשלטת מרגישה שהקשירה הדוקה וחזקה מידי, היא צריכה להעיר, או להביא לידיעתו של השולט בכל דרך שיחליטו עליו. אני בטוחה שבפעם הבאה הוא כבר ידע טוב יותר איך וכמה. ומי שלא ממש טוב בעבודת ידיים, תמיד יכול לרכוש אזיקים ייעודיים מראש.

אישה נשלטת לא חייבת להיות כזאת גם ביום יום, אלה היא בוחרת להיות כזאת,
אישה שהיא חלשה באופיה, יהיה לה מאוד קשה לגלם את תפקיד המלכה השולטת, כנ"ל לגבי גברים.

בכללי, המלצה שלי, לחסרי הניסיון, - לתכנן את הסשן מראש, מה ומתי, ולהכין מראש וקרוב ליד את האביזרים שמתכוונים להשתמש בהם.

טוסבר

New member
ממש ממש לא מסכים

יכול מאד להיות שככה זה עבורך,
הגבר השולט שלך צריך להיות דומיננטי, מוביל, אסרטיבי, ובעל ביטחון עצמי בלתי מעורער המקרין על הסביבה גם בחיי היום יום.
ואולי האישה הנשלטת צריכה להיות .... אמממ קצת פחות ממנו.

אבל העובדה היא שזה מה שנכון עבורך, ולא מתאר את עולם השליטה.
יש נשים שהן סופר דומיננטיות, אסרטיביות ושולטות בחיי היום יום, ועדיין נהנות להיות נמוכות ואף מושפלות במיטה .
ישנם גברים שהם סופר עדינים, מוצי פוצי, לא אסרטיבים, ומרצים, אבל כשנפתח הפתח הזה לשליטה, הם שולטים ללא מיצמוץ.

אני חושבת שהכוונה הכללית היא לאלפא-מייל.

אני לא חושבת שמישהו שהוא לא אלפא-מייל יוכל להיות שולט.
זה לא אומר כלום על נשלטות, כי אלפא-מייל הוא "הזכר החזק בלהקה" - מכאן שהוא אמור להיות חזק גם מהנקבה הכי חזקה

תראו,

אני חושבת שמאחורי הרבה מאוד ביטחון עצמי שמוקרן החוצה, יש גם לא מעט חוסר ביטחון... אצל כולם; גברים ונשים, דומים וסאבים.

קצת קשה לי להסתכל על זה בצורה כלכך פלקטית. מה זה אלפא מייל? הייתן מגדירות את השולט שלכן כאלפא מייל? ואיפה הצד הרגיש, שחסר בטחון לפעמים, שיכול להפגע... אני רואה את הדברים האלה בגבר שלי, רואה את ההתנהלות שלו בסיטואציות שונות, איך הוא מנהיג מלידה, ואיך לפעמים הוא ילד שצריך שיטפלו בו, וקשה לי עם ההגדרה היבשה והכוללנית הזו.

באופן כללי אני מסכימה עם שתיכן. מישהו שהוא ממש פאסיבי וחסר עמוד שדרה יהיה לו מאוד קשה "להכנס לדמות" כביכול. אבל אני מאמינה שגם זה אפשרי.
(קצת טיפשי, אבל נורא מזכיר לי את כל גיבורי העל של הקומקיסים, שהיו ממש ילדי כאפות וחנונים שאף אחד לא סופר ביום והצילו את העולם בלילה
)

למעלה