יקירה
את מובנת מעליה. ולמרות היותך המתפעלת בגדול את בעיקר רהיט נוח בביתכם. יחידת תפקוד.
זו הדינמיקה ביניכם, וגם אם זה מפריע לך רעיונית או רגשית, זו חלוקת הכוחות.
כרגע בעלך נמצא באיזור הנוחות שלו, ואם הוא סומך עליך ב100 האחוזים, יש לו בטחון מלא באימפוטנציה שלך מולו.
לכן גם אין לו שום סיבה לשנות דברים. בטח ובטח לא הרצון שלך עם רקיעות רגליים נכזבות שיהיה אחרת.
עברתי מקרה דומה לשלך עם שני הבדלים מרכזיים - האחד שמעולם לא הייתי נסיכה והקשר הצידי היה בעיקר מפלט נפשי ממציאות מורכבת, והשני שאחרי מאורעות לגמרי התעוררתי, קרי הלכתי עם הדרייב להרים את נס השינוי.
והשינוי העיקרי היה בתפיסה שלי את עצמי ואותו. אחרי כמה ספרי מודעות על מקור הבעיות בזוגיות וספלי קפה עם עצמי הגעתי למסקנה שהוא לא בהכרח הכתובת לטיפול בצרכים הבוערים שלי, כאלה ואחרים, ולמעט הצרכים המיניים שיש לנו חוזה בלעדיות בלתי כתוב לגביהם <עד שיהיה מוכן לקבל אחרת>, אין שום סיבה שאתלה בו או אכפה עליו את מילויים או סיפוקם. וברגע שהחלק הזה של הציפיות <שמועדות כמעט תמיד לאכזבות
> ירד לחלוטין מהפרק, וקיבלתי החלטה אסטרטגית לראות בו אך ורק את עצמו, קרי האיש שנלחם עם עצמו על התגברות בכאבי הגדילה שלו עצמו, עם קונפליקטים פנימיים משל עצמו וככה, וגם האיש שחולק את חייו ואת עולמו <עד כמה שבא לו> איתי - חיי השתנו ללא היכר, ובאורך פלא לשיחות המוטיבציה לעדכן חוזה שמבקר גבולות קרא כרטיס צהוב היה לפתע כוח עוצמתי. הן גם העבירו את המסר של מה אני רוצה שיהיה בינינו וגם התחילו תהליך של שינוי <לא פשוט ומורכב, ושזוכה לתמיכה ועידוד שלי> בצד השני. בלי נו נו נו, ובלי להלשין עליו אצל המטפל הזוגי משהיה גננת, אלא עם הרבה סבלנות וכבוד לבחירות ולקצב שלו.
אז את כבר בדרך, את מטפלת בעצמך עם מי שאמור לעשות את העבודה הזו בצורה מסודרת, וזו התחלה מהותית.
בשלב הבא תצטרכי להיגמל מהפנטזיות המוקדמות של 'איך זה אמור להיראות', וללמוד לקבל את המציאות שלך באהבה והוקרת תודה על מה שיש בה, ואני משוכנעת שזה לא מעט.