מאיפה משיגים כותנה א? ואל תגידו לי קומבינות עם האפסנאי.כי אין לי איתו קומבינות.
ח חייל פשוט New member 31/7/01 #1 מאיפה משיגים כותנה א? ואל תגידו לי קומבינות עם האפסנאי.כי אין לי איתו קומבינות.
א *אבי* New member 31/7/01 #2 גם ככה קומבינות עם האפסנאי לא היו עוזרות לך כי לא אמור להיות באפסנאות ציוד א´. וחוץ כבר כמה חודשים שאסור ללבוש מדי כותנה, ומניסיון, זה נאכף. אבי
גם ככה קומבינות עם האפסנאי לא היו עוזרות לך כי לא אמור להיות באפסנאות ציוד א´. וחוץ כבר כמה חודשים שאסור ללבוש מדי כותנה, ומניסיון, זה נאכף. אבי
א *אבי* New member 1/8/01 #4 פעם חילקו בבקו"ם. היום אין שום אפשרות להשיג את זה בצבא, רק מאנשים שאולי יש להם בבית, או לקנות בריקושט. אבי
פעם חילקו בבקו"ם. היום אין שום אפשרות להשיג את זה בצבא, רק מאנשים שאולי יש להם בבית, או לקנות בריקושט. אבי
Y yuli_panter New member 6/8/01 #10 פקיד זיוני מוח - ככה קוראים ל... ג´ובניקים בכמה בסיסים... נ.ב. - נו באמת... שאלה מפגרת...
ס סמנכל תוכן New member 1/8/01 #7 תנסה להיכנס לאפסנאות ולחפש בתוך הערמות בגדי בת שיש שם - יש הרבה מדי א´ הן דקרון והן כותנה שנהפכו לבית במרוצת השנים. הבעיה היא ה "ע" השחורה שטבועה על כל אחד מהמדים.. אבל אפשר לימחוק אותה, זה לא כזה מסובך.
תנסה להיכנס לאפסנאות ולחפש בתוך הערמות בגדי בת שיש שם - יש הרבה מדי א´ הן דקרון והן כותנה שנהפכו לבית במרוצת השנים. הבעיה היא ה "ע" השחורה שטבועה על כל אחד מהמדים.. אבל אפשר לימחוק אותה, זה לא כזה מסובך.