מאיין הביטחון???

עופר 123

New member
המשך......

עינת, את אומרת, ואני מצטט :"סקסי בעיניי (באשה) זה הקימור", ובהמשך:"...ועכשיו, אחרי שהגדרתי מה סקסי בעיניי...". לא שאלתי מה סקסי בעיניך. על אף שדעתך בעניין מעניינת אותי, אין היא רלוונטית לדיון זה. אני חוזר על שאלתי המקורית, למען נוכל להבין זה את זו: מה זה "סקסי"? אמנם ההתעקשות הזו נראית כ"ניג´וס" לא קטן, אך יש מטרה בעצם הגדרת המושג. לאחר שתגדירי עבורי את המושג "סקסי", אוכל להמשיך הלאה בלהסביר מה סקסי באותן נשים.

כמו שחשבתי.. אתה לא מסוגל לתת

תשובה לשאלה מה סקסי/מושך באותה תמונה של הר האדם שבלינק.

עופר 123

New member
עינת, עינת, עינת......

את לא עונה לי על השאלה החשובה כל כך לדיון שלנו: מה ההגדרה של "סקסי"? לא מה ההגדרה של "סקסי" אצל אשה או גבר, לא מה "סקסי" בעיניך, אלא מה זו התכונה הזו שניתנת למשהו והופכת אותו ל"סקסי". נסי לענות על השאלה הזו. אני רואה בך בחורה אינטיליגנטית ובעלת כושר ניסוח והבנה. בטוחני שאת מסוגלת לענות על שאלה פשוטה שכזו.

למה שלא תודה ונסגור עניין?

אתה לא מסוגל להסביר את הנושא וכל הגדרה לא תעזור כאן. השאלה שנשאלה הרבה לפני שהחלטת להתחכם ולהפיל את תיק ההגדרה עליי, היתה של ליה אביב שתהתה בקול: "סליחה עופר, אבל... זה סקסי בעינייך?!" בתור מי שהעלה את התמונה כהמחשה לאמירה ששמנה=יפה, אני מצפה ממך להסביר למה התכוונת כשכתבת "...ונהנות להיות סקסיות בגדול". משחקי ההגדרות לא יקחו אותך לשום מקום, פשוט תסביר מה בהן סקסי ולא, הסבר שהשפתיים שלהן עושות לך את זה לא יתקבל מאחר ושפתיים סקסיות אפשר לצלם מקרוב, ככה שלא תדע מי האשה אם היא 200 ק"ג או 45.

עופר 123

New member
אני רואה כאן מצידך.....

ויכוח לשם ההתנגחות, ולא דיון לשם הבנה. נראה שויכוח קצת יותר רציני עם נימה פילוסופית הוא ממך והלאה. חבל שעולמנו אינו פשטני כמו הראיה שלך, שכן באופן כזה הכל היה הרבה יותר פשוט, הלא כן? לתומי שיערתי שאם את שואלת שאלה, הרי את מצפה לתשובה, אפילו אם היא נבנית נדבך על נדבך, ולא ניתנת בסיסמא אחת קצרצרה. נראה, אם כן, שאת שואלת אך מסרבת לקבל תשובה רצינית, מנומקת ומעמיקה. אם בכל זאת ברצונך לקבל תשובה כמו שתשובה צריכה להיות, את יודעת מה הגדרת הבסיס שאני תר אחריה. מחכה לתשובה רצינית מגולשת רצינית, עופר

מי אמר שאני רצינית? הרי כבר הגדירו

אותי כאן כפוסטמה שלא שלמה עם עצמה.. אז קדימה עופר, בלי בלבלות פילוסופיות. תסביר מה יש בה בבחורה הענקית הזו שאת התמונה שלה העלית, שגורם לך לחשוב עליה כסקסית. זו השאלה הראשונה והיחידה שקיימת. הגדרת הסקסיות היא לא מהעניין. אתה יכול לנסות לגלג את הכדור אליי, אבל שנינו (וכמות לא מבוטלת של גולשות וגולשים שמפציצים לי תיבת המסרים עם
וכל הכבוד) יודעים שמי שלא מספק תשובות כאן ולא מוליך את הדיון הזה לשום מקום, הוא אתה.

עופר 123

New member
עינת.....

אני רואה שאין עם מי לדבר. אני לא מתרשם במיוחד מאנשים שנרתעים מ"בלבלות פילוסופיות", ורוצים תשובות "כאן ועכשיו". תשובות כמו אלו שאת מחפשת לא עושות לי את זה, סורי. בכל זאת, אנסה לענות לך באופן שלא יגרום לך, חס ושלום, ל"בלבלות פילוסופיות" ולא יקשה עליך: אם את שואלת מדוע מישהי היא סקסית, עליך להבהיר מהי "סקסיות". נראה שאינך מסוגלת להבין את העובדה הפשוטה שאם אין הגדרה אחידה ל"סקסי" אין גם "סקסיות" אחידה - מה שמושך אדם אחד אינו מושך את האחר, מה ש"מבחיל" בעיני האחד, מגרה את האחר. את יודעת, כזה כאילו, האנשים הם שונים, עם תאוות שונות, עם מניעים אחרים, ומשהו שונה "עושה את זה" לאנשים שונים. שאלת מה סקסי בהן? את כבר ענית על השאלה הרבה לפני... הקימורים.

עד כמה שטחית את!!

סקסי=קימורים????????? באיזה עולם את חיה?? ממה "בנויה" בכלל המילה סקסית?? בצורה פשוטה חפשי את השורש! סקס. מין. סקסי=מיני מיניות האדם לא נקבעת על פי הקימורים שלו, צבע השיער, רמת האינטליגנציה, או שם הנעורים של החותנת שלו!!! מיניות נקבעת על ידי משהו עמוק הרבה יותר. הדבר הראשון והבסיסי בו הוא: בטחון עצמי במיניות שלך!!! לא משנה עד כמה הקימורים שלך יהיו מושלמים! אם את לא תרגישי סקסית - זה לא יוקרן החוצה - את לא תחשבי סקסית!!! הסתכלי סביבך, אישה! צאי החוצה. תראי כמה נשים יש שם בחוץ עם גוף בכלל לא רע, חזה מושלם והן "שקועות פנימה"! לא משדרות שמץ של מיניות. לא רק שברוב חוצפתך ומנקודת ראייה חד מימדית וקביעת אופיים של אנשים על פי..הקימורים שלהם - את מגדירה אותם כמפלצות וכו´.. את גם יוצאת מנקודת הנחה שהאנשים המסוגלים לראות את המיניות השופעת מאותה אישה - הם סוטים?!! פשוט מדהים! אני מבינה שאין לך עצם סקסית בגופך, עינת. אם היתה כזו - היית מבינה כבר בהתחלה את שאלתו של עופר.. אבל כנראה שזה קצת מעמיק מידי בשבילך.. אני שמנה! אני סקסית!! למה? לא כי את רואה או לא רואה זאת. כי אני מרגישה כך וזה מה שאני משפריצה החוצה!!. העובדה שאת לא רואה זאת הופכת אותך לעיוורת. לא אותי ל"אה-מינית", יקירתי. מלבדך יש עוד כמה עשרות אנשים בעולם שכן רואים את המיניות שבי. כך גם עם שתי הבנות בלינק. כך גם עם כל הנשים כאן! כולנו כאן סקסיות!! מי שלא (כמותך) , הדבר צף ועולה מייד במשפטים הראשונים. לא "קימורים" ישנו זאת אלא חיזוק הבטחון העצמי, שלמות פנימית עם מי שאת, האומץ להסתכל לעצמך בעיניים ולראות עד כמה את יפה וסקסית! שיט. חטפתי קריזה. מצטערת על ההתפרצות. הבורות המצטדקת הזו העלתה לי את הסעיף.. פסי.

gal33

New member
למה עינת למה? סוג של מפלצת? למה?

למה כל כך קשה לך לקבל שיש צורות קיום אנושיות שהן שונות ממך? מדוע זה כל כך מאיים עלייך? למה זה כה מרעיד לך את אמות הסיפים? איך את רוצה להיות יום אחד מסוגלת לקבל את עצמך ובאמת לאהוב את עצמך, אם יש בעינייך צורות קיום אנושיות שהטבע ברא ואת מגדירה כמפלצות - כמחוץ לטווח הקיום האנושי? זהו בדיוק היופי של הקיום האנושי, שבעינייך תמונה זו לא יפה, ובעיני האחר היא יפה, בעיניך זה מבחיל, בעיני האחר זה מגרה. למה זה לא בסדר שהשני יחשוב, ירגיש, יעדיף דברים שונים משאת? מה כל כך מפחיד בזה? את לא צריכה להבין מה הקשר בין סקסיות לבין התמונה הזו, טווח ההבנה של כל אדם מוגבל במידה זו או אחרת. יש אנשים אחרים שעבורם זה כן סקסי, מי את שתקבעי להם אם זה בסדר או לא? לא שמת לב שכל המשטרים שניסו לכפות על האדם מה לחשוב ומה להרגיש נכחדים מהעולם? לא סתם. תקראי את 1984 של ג´ורג אורוול, הוא בטוח יהיה סקסי בעיניך. בהתחלה כשקראתי את הודעתך הצלחת מצויין להעליב אותי (למרות שאני כבר לא מפלצת, אני מחוברת היטב לשלושים השנה שהעברתי ככזו), אני שמחה שההודעה ההיא נמחקה, כי נשמתי עמוק, וכל שאני חשה כלפייך כעת היא חמלה. יקירתי, אני חושבת שאת צריכה ללכת ולבדוק למה צורות קיום שונות משלך כל כך מאיימות עלייך, מדוע את תופשת אותן כמאיימות על הקיום שלך. פה קבור הכלב (או המפלצת). זה ממש מעניין אותי כעת כ- case study, גם נכים מאיימים עלייך? מה עם בעלי מומים אחרים? קטועי גפיים? אנשים מכוערים מאוד למשל, גם מרתיעים אותך? אנורקסיות גם מפחידות אותך? מה עם ניצולי שרפות? מרתק לדעת האם יש לך אובסיטיפוביה בלבד, או איזה סוג של אבנורמל-פוביה? גל |הייתי שמה אייקון של מפלצת, צריך לדבר עם תפוז שיוסיפו במיוחד לאנשים כמוני, אופס סליחה, מפלצות כמוני|

אני מתנצלת אם מישהו נפגע מהאמירה

אבל זו המילה הראשונה שעברה במוחי כדי לתאר את מה שאני רואה. מעבר לזה, לא שמתי לב שדברים שלי נמחקו, ולא, אין צורך לנסות לאבחן את מידת ההשלמה שלי עם עצמי, כי היא בסדר גמור ואין איתה בעיה. הבעיה היא אצל אלה שקמים להשמיץ את מי שרואה דברים בשונה מהם, אולי אצלם ההשלמה היא לא חלק מאוצר המילים וההרגשה, כי מי ששלם עם עצמו לא נעלב עד עמקי נשמתו בשם האחר. ושוב, זה לא מאיים עליי, זה רק מבחיל בעיני, וכמו שזכותך לאהוב ולראות את היופי שבזה, ככה זכותי לראות את הגועל שבזה. ללמוד לקבל דעה של אחרים זו לא תכונה רעה, להפך.

אילן די

New member
אכן זכותך

להביע את דעתך ולומר שזה מגעיל אותך וכו´. אבל הרבה טאקט לא היה בהודעה, בהתחשב בפורום בה היא פורסמה.

אילן, לא הבנתי, אשמח להסבר

האם לעובדה שאני "רק" בחורה מלאה, מידה 44, יש קשר להודעות שאני מפרסמת "בהתחשב בפורום"? מדובר בפורום שמנות ויפות. מותר לי ולאחרות כאן (שמשום מה, את הדעות שלהן והחיזוק לדעה שלי, בוחרות להעביר אליי ישירות במסרים האישיים, בגלל הפחד מהתגובות שיקבלו כאן) להגיד שיש גבול גם להשמנה ושבעיננו, כשחוצים את הגבול הזה, זה כבר לא יפה. כן, אפילו מבחיל. אם היה בפורום שמנות ויפות-תמיכה, אכן לא הייתי טורחת לכתוב את הודעתי כי כל מה שהיה בה, היה פתח לדיון בשאלה מה יפה ומה דוחה, אבל מאחר ומדובר בפורום שגולשים בו גם גברים וגם נשים, גם מלאים, גם רזים, גם שמנים וגם שמנים יותר, אני חושבת שיש לזה מקום, גם אם טאקט לא בדיוק בנמצא. עד עכשיו, מכל התגובות, לא קראתי אפילו לא תגובה אחת שתסביר לי מה באמת מושך במראה הזה. התגובות כללו רק ניסיונות להאשים אותי בחוסר השלמה עם איך שאני נראית (דבר מופרך לכשעצמו, אבל היי... מנגנון ההגנה הוא מנגנון חזק שמופעל מהרגש ולא מתוך מחשבה..). באמת מעניין אותי לדעת מה חושב גבר כשהוא רואה אשה כזו? כשהוא חושב על לשכב איתה? איך בפועל זה מתבצע בינות כל המפלים האלה? מכירים את הבדיחה של ציפי שביט שבימי הצבא יצאה עם שנים. במקביל. באותו היום. באותה השעה ואף אחד לא ידע על השני כי כל אחד היה בצד אחר שלה? מכאן אני יוצאת, מנקודת ההנחה שאצל ציפי שביט (גם בתקופה השמנה יותר שלה) זו באמת בדיחה, אבל במקרה של הלינקים שהועלו? אני אשמח לשמוע נימוק הגיוני אם מישהו כאן באמת חושב שזה סקסי או מושך.

אילן די

New member
ננסה

אין נימוק הגיוני ליופי. זה עניין אינדיבידואלי כך שלא יהיה ניתן להסביר לך מה אנשים מוצאים בתמונות של הנשים הללו. אני בטוח שקרו לך מקרים שלא הסכמת לגבי יופיה של תמונה במוזיאון או סרט שראית יחד עם אדם נוסף. שימי לב - שלא אמרתי שטעית או צדקת, אמרתי שבפורום הזה, בו יש הרבה אנשים שעשויים להיפגע מהערה כמו שלך, זה לא הכי מתחשב להגיד את זה. חג שמח אילן

נאה דורש נאה מקיים

גל, את הדיעה שלך שמדובר במלכת היופי אני בהחלט מקבלת, למה את הדיעה שלי שמדובר במשהו מבחיל את לא מסוגלת לקבל? מעבר לזה, לא זכור לי שהבעתי כלפייך או כלפי מי מהנוכחים כאן זלזול והאשמה, את לעומת זאת, חורצת גורלות ושופטת באופן מהיר מאוד. אז.. תעשי לי טובה בבקשה, את בהחלט לא חייבת להסכים עם דעותי ומחשבותיי, אבל את ההתממות וההשלכות של "כן מרוצה, כן שלמה" אל תמכרי לי. זה לא משתמע מההודעות שלך, ולא משנה כמה את מנסה למרוח שאני האומללה ואת המושלמת.

יפעת*

New member
עינת

כדאי שתחזרי לקרוא את הודעותייך בעיין בוחנת, ותראי אם באמת מה שכתבת הוא הבעת דעה, או אולי משהו קצת אחר...

gal33

New member
עינת, בואי ניפרד כידידות, רגע לפני

השלב שבו את בגלל חוסר הבנת הנקרא מכניסה מילים לפי. הבעיה כנראה עמוקה יותר משחשבתי. אני מוכנה פעם, אם תהיי מוכנה לשבת ליד מפלצת, לשבת לידך ולבאר לך את הרשום בכל התגובות להודעותיך. אני לא מוכרת לך כלום, אני גם לא מורחת כלום. חבל מאוד שכך את מפרשת דעות סותרות לשלך, זה בדיוק מה שאנו דנים בו כל הזמן. ברגע שאדם חושב שונה ממך, את לא קונה. אל תקני. רק תזכרי שזהו המצע הפורה עליו פורחת גזענות. את מתוך הקיום האומלל שלך אל תשליכי על אחרים. זה שאת סובלת מהמראה שלך, לא אומר שכאלה שנראים רע יותר לדעתך ממך, גם סובלים מהמראה שלהם. זה הכל. נכון, קשה לקבל. אבל באותה מידה, יש מי שאיבד יד בפיגוע וחי מאושר, ויש אחד אחר שחושב שזה סוף העולם. אנו בוחרים איך לחיות. זו יומרנות מאוד גדולה מצידך להחליט שאנו כולנו חיים בשקר, ואת נביאת האמת.

למה להפרד?

השם שלי מספיק בולט, אל תטריחי את עצמך לקרוא דברים שאני חתומה עליהם. זה הכל. וזה שאת סובלת מהמראה שלך, לא אומר שת צריכה להשליך את הסבל על אחרים.

למעלה