מאיין הביטחון???

ס י ג ל י

New member
מאיין הביטחון???

תראו גם אני חושבת ששמן זה נחמד ויפה...אבל לא בצורה מוגזמת. בבקשה....אל תיכעסו עלי אבל לפי דעתי בן אדם ששמן בצורה מוגזמת זה : א.לא בריא מבחינה בריאותית ב. כשזה מוגזם זה צורם. אני לא מאמינה שגבר או בחורה ששוקל/ת 200 או 150 ק"ג הם אנשים מאושרים מפניי שישנם דברים שלא פשוט לעשות כגון:לעלות במדרגות,לצאת לבילו<קולנוע>. ושוב אני מבקשת שאף אחד לא ייקח את זה אישית אני פשוט מביע את דעתי. בכל מקרה חג שמח לכולם...

מאין? זה כנראה סוג של שכנוע עצמי

כי גם בתגובה לשאלות שלי, קיבלתי נזיפות ותהיות על איך אני בכלל מסוגלת לחשוב ככה. כנראה שזה פורום תמיכה ויהי מה, בלי דיון אמיתי על השמנה ותוצאותיה.

יפעת*

New member
אולי

אולי זה סוג של שכנוע עצמי, ואולי זה רצון לקבל תמיכה. אבל מעבר למה שאתן כותבות... האם אין זה אפשרי, שיש אנשים שלא חושבים כמוכן? האם זה אפשרי שאדם ששוקל 150 קילו יאהב את עצמו בודאי!!! ומשום שאתן מרגישות אחרת, אולי קשה לכן לקבל את זה. אבל כמו בכל דבר בעולם, יש דעות לכאן או לכאן. ההסטוריה מראה, שמשקל גוף הוא עניין של אופנה. הגאוגרפיה מוכיחה שמשקל גוף הוא עניין של מיקום. והאינדוידואליזם מוכיח, שלכל אדם יש טעם משלו ושאיפות משלו שהן לאו דווקא מתאימות לרצון ולשאיפות החברה . בנוסף, אין כאן דיון "אמיתי" כמו שאת קוראת לו על ההשמנה ותוצאותיה? קראי הייטב את דפי הפורום, יש ויש דיונים כאלה ואחרים, אבל לא מתוך מקום של ביקורת ושיפוט, אלא מתוך חשיבה מאיפה מגיעים הדברים, ולא הדיון הקבוע המתבצע בכל פינת רחוב, את זה כבר שמענו מספיק, ולשם כך יש פורומים אחרים כמו דיאטות והשמנה למשל.

השמנה

New member
יפעת../images/Emo141.gif

את ממש צודקת בעייני! ומעבר לכל זה, יש את העובדה הפשוטה שיש אנשים שמנים, או נשים שמנות או בעצם כל מי ש"חורג מהנורמה" (כמוני למשל) שאומרים אוקיי, אני שמנה, אוקיי אני ענקית, אז מה? מעכשיו אני צריכה להתחבא בבית?? מעכשיו אני צריכה להלחם לנצח במשקל שלי?? מעכשיו אני צריכה להתנצל על קיומי??? לא ולא ולא ולא ולא ולא!!! זה מה שיש לי כרגע, לא ממש רע לי עם זה יש למשקל יתרונות משל עצמו וככה אני הולכת לחיות הכי טוב שאני יכולה, לקבל את עצמי לאהוב את עצמי (כנראה שיש הרבה מה לאהוב...) ומי שלא נאה לו כי אני "יותר מידי שמנה" אז הוא שופט בדיוק כמו כל אחד אחר, ויש לו בעיה! שלא יסתכל ושלא יהיה בסביבתי... העניין הוא לקבל את עצמך ואת הסביבה ללא תנאי וללא שיפוט, זה קשה מי כמוני יודעת י גם אני מוצאת עצמי שופטת ומבקרת, אבל אני שואפת לא לעשות זאת. החיים שלנו כל כך קצרים... שווה לבזבז אותם על תסכולים??? גם מישהו מאוד שמן יכול להיות מאושר רק בגלל שהוא החליט להיות מאושר!!! אז לכולם חג שמח מלא אהבה ומשפחתיות!!!

ס י ג ל י

New member
תקשיבי...

אני לא ממש מעוניינת ללכת לפורום אני חושבת שאני שנמנה ויפה ומצאתי מקום נחמד להיות בו. אבל אם זה מה שיחליטו שניי מנהליי הפורום אפרוס כנפיים ואעוף לי.. ושוב חג שמח וכשר-למי ששומר כמובן

עופר 123

New member
הופה הופה הופה !!!

טיים אאוט ! אפ´חד לא עוזב לי את הפורום, במיוחד לא בערב חג ! לא מספיק שאני צריך להתמודד עם הסדר הטראומטי בערב ("נו, עופר´קה, מתי תביא כלה?" או "למה אתה כבר לא יוצא עם XXX, היא היתה כזו בחורה נחמדה..."), אז גם אנשים מחליטים ללכת מפה? תראו, המצב הוא כזה: לפני שעזבנו את "וואלה" הבחנתי בפורום שהיה שם, "מועדון אוהבי כפות רגליים". אז התחוור לי שלאנשים שונים יש דברים שונים "שעושים להם את זה". יש כאלו שאוהבים כפות רגליים ויש כאלו שמעדיפים נשים ששוקלות 200 ק"ג. להזכירכם, אנחנו בעידן הפוסט-מודרני, איש באמונתו ובמימדיו יחיה. אם מישהו רוצה לחיות ככה, מסיבותיו שלו, מי אנו שנגיד לו שזה לא בסדר? אם מישהו אוהב בחורות ששוקלות 150-200 קילו, למה עיננו צרה בו? אנחנו אנשים בוגרים, כל אחד מודע ואחראי למעשיו. אני לא חושב שמישהי ששוקלת 200 ק"ג והיא עברה את גיל 18, צריכים להגיד לה מה לעשות. כבר אמרו לפני, היופי הוא בעיני המתבונן. האם לשקול 200 ק"ג זה בריא? סביר שלא. האם לשקול 200 ק"ג זה בריא חברתית? גם לא, אבל זה מצב שצריך לשנות. אם יש אנשים שמעדיפים לחיות ככה, או לא יכולים מסיבות שונות שלא לחיות ככה, אז לא החברה מסביב צריכה להגיד להם שזה מוגזם. האם יש כאן שכנוע עצמי? יש, אבל השכנוע הוא "כל אחד צריך לחיות באופן שהוא רוצה, והאנשים מסביב לא צריכים ´לעזור´ לו עם עצות". להגיד למישהו שהוא לא אסתטי זו בעיה, כי אסתטי בעיני אחד הוא הגועל בהתגלמותו בעיני האחר. סיגלי, את גם שואלת האם אנשים שמנים מאוד יכולים להיות מאושרים. האושר, לפי דעתי, מתחיל בקבלתך את עצמך. ברגע שאדם מבין שהוא לא פחות ונחות מאחרים, אזי הוא יכול באמת להיות מאושר, יהיה משקלו או משקלה אשר יהיה. כאשר אדם מקבל חיזוקים שליליים מהסובבים אותו, הוא לא יכול להיות מאושר. הפורום הזה שם לו למטרה ליצור שינוי, שאנשים יבינו שגם שמן זה יפה, גם שמנה גם סקסית, והאושר יכול להיות טמון במימדי גוף שונים. לסיום, חברות וחברים יקרים, תעשו לי טובה, בלי נטישות המוניות, בטח ובטח שלא לפני הסדר הזה שמחכה לי עוד כמה שעות... שלכן/ם, אוהב, עופר

גם אני תהיתי ../images/Emo70.gif אבל אחרי התגובות

שקיבלנו סיגלי ואני, חשבתי שאני היא זו שלא בסדר, שאני היחידה שרואה שמדובר בסוג של מפלצת.. (ובאמת סליחה, אבל זו תמונה מבחילה, אני לא מבינה מה הקשר בין סקסיות ובינה).

klemantina

New member
אין סליחה ואין מחילה למי שמעליבה

בכוונה. אין סליחה ואין מחילה למי שמסתכלת בתמונה של אישה אנושית וקוראת לה סוג של מפלצת, ומקנחת בשם התואר מבחילה. את חושבת שהן לא סקסיות, אולי גם עופר אישית חושב שהן לא סקסיות, אחרים חושבים שהן כן. תסתכלי ותראי שיש להן אתר עם מאות אלפי כניסות ורשימת תפוצה. לא תמיד יש לנו שליטה על צורת הגוף. אבל על דברינו צריכה להיות לנו. לכן מילת התואר מבחילה מתאימה לך עשרות מונים יותר מאשר לה. כמה רוע ובורות יש באנשים מסוימים שלא רק שלא משכילים להבחין בין ההעדפות שלהם להעדפות של אחרים, בין הטעמים שלהם לטעמים של אחרים, אלא גם מנסים להפריע בכל דרך לאחרים להמשיך לאחוז בדעתם השונה משלהם. אולי תלכי ללמוד דבר או שניים על מיניות בפורום טיפול מיני ומיניות ותשלבי את זה בפורום יעוץ פסיכולוגי כדי ללמוד דבר או שניים על הקשר בין אנשים שונים, טעמים שונים, והיכולת שלך להשלים עם זה שלא כולם אוחזים בדעתך. עד אז היי שלום. (מצטערת שההודעה שלי בפורום היא כזו,אבל אני קוראת את הפורום כבר כמה ימים, וכבר לא יכולתי להבליג לנגד הניגו´ס)

ניג´וס?

לך מותר לבקר אותי ות הדיעה שלי ולי אסור לבקר אחרים ואת הדיעה שלהם? תקראי שוב את הדברים שלך. זה דו סטרי. אגב, מהכרות קצרה עם עולם האינטרנט (כדאי שקצת תלמדי על העולם הסה לפני שאת לוקרת את כל מה שנאמר בו בכזה בטחון), לא חסרים אתרים שמראים תמונות כאלה, ממש במקביל לאתרים שמראים תמונות של סקס עם חיות, פדופילה ומה לא. לעובדה שיש הרבה כניסות לאתר אין קשר לעניין הלגיטימיות או היופי של זה, אלא פשוט לסיפו סקרנותם של הרבה מאוד אנשים, בהם גם סוטים. אני נכנסתי לאתר ותרמתי להעלאת מספר הכניסות בגלל סקרנות גרידא ולא בגלל הערכתי לעובי המדהים של הבחורה המצולמת. תכעסי חופשי, תקנטרי חופשי, תנסי אפילו להעליב, גם זה בסדר, אבל להגיד שרק הדיעה שלך ושל כמותך צריכה להשמע??? סליחה??? כל עוד שם הפורום הוא שמנות ויפות ולא שמנות ויפות-תמיכה, אני חושבת שאפשר וראוי לקיים כאן דיון גם על מה שבעיניי לא נראה יפה (אפילו מפלצתי) ובעינייך נראה מהמם.

DREAM111

New member
שלום עינת

אני מצטערת לומר שאצטרף למילותיה של מי שכתבה ניגוס. יש דרך לומר כל דבר אבל לכנות אדם כמפלצת מבחילה? אז זה אומר שכיוון שאנשים קטנים כמוך חושבים שאנחנו הגדולים יותר אני/אנחנו צריכים להעלם מהעולם? לא כולם סוטים ולא כולם נכנסים לאתרים הללו רק כיצר סקרנות, יש המונים שנכנסים כי זו תאוותם כי זו אהבתם וחלומם לנשים שאיתם. אז יש דרך לומר כל דבר. אמרי שבעינייך זה לא נשי בעינייך זה לא הנורמה אבל לכנות אנשים בני אדם כמפלצות זה כבר ממש לא לעניין.

יפעת*

New member
בורות!!!

זכותך לומר כל שאת רוצה, אם את אומרת את זה בצורה נאותה. להשוות אהבה לנשים גדולות, לפדופליה וסקס עם חיות, זה לא קצת זה מאוד מוגזם. פדופיליה היא מחלת נפש,היא גורמת לפגיעה בילדים שאינם יכולים להגן על עצמם. סקס עם חיות, זה ניצול של בעלי חיים, ובהחלט לא משהו שאנשים "נורמליים עושים. את חושבת שאישה שמנה מאוד היא מפלצת???, אולי זה באמת מפריע ל"חוש האסטטי של כל מיני צדקנים" כדאי שתסתכלי פנימה ותראי מה באמת מפריע לך. כמו שטוען דון מיגל רואיס ב"ארבע ההסכמות" (אגב יש גם פורום כזה) " שום דבר שאנשים אחרים עושים אינו נעשה בגללכם, הוא נעשה בגללם.....אנו יוצאים מהנחה שהם יודעים מה נמצא בעולם שלנו, ובכך אנחנו מנסים לכפות את עולמינו על עולמם." אז אולי שומן או השמנת יתר מפריעים לך, זה עדיין לא אומר שהם מפריעים לאחרים. אולי זה קצת מנותק אם לא קוראים את הספר, אבל אין לי ספק, שזה לא קשה להבין.

klemantina

New member
חברים וחברות יקרים! מהרגע שהעינת

השוותה נשים שמנות לסקס עם חיות או פדופיליה (סקס עם ילדים) או שכדי להכנס לאתר צריך להיות סוטה, צריך להפסיק לדון איתה ולהבין עם מה יש לנו כאן עסק. תתעלמו ממנה. אף פעם לא הבנתי את חסרי האינטיליגנציה הרגשית האלה שמגיעים לפורום ומנסים בכל הכוח לפגוע בכוונה במשתתפים האחרים, ואין לי כוונה להתחיל להבין אותם עכשיו. צריך לדעת שיש כאלה ולהתעלם מהם.

עופר 123

New member
../images/Emo26.gifכמה דברים לסדר היום:

עינת, א. אין שום אדם, אבל ממש שום אדם, שראוי להיקרא מפלצת. מלבד זאת, מדידת אנשים ע"פ סרגל או מראה מזכירה לי משהו מן ההיסטוריה שלנו, אזי נא לחשוב פעמים לפני ששופטים אנשים על פי המראה שלהם, ודי לחכימא ברמיזא. ב. אם אני מבין את דבריך נכונה, את שמה את חברי וחברות הפורום בלא פחות מאותה השורה של הביזארי והסוטה, דוגמת פדופיליה וסקס עם חיות. חבל לי שחיבה לאנשים במימדים שונים נחשבת בעיניך לסטייה. צר לי גם על כמה מאומות העולם, התורכים, היוונים, כל צפון אפריקה וחצי האי הערב, שם כולם "סוטים" לראות עיניך. ג. כאשר את אומרת שהמראה של מישהי גדולה מעלה בך תחושת קבס, את למעשה אומרת לנו ש"שומן זה דבר מגעיל עד כדי בחילה". שאלי את עצמך מדוע את חושבת ככה, ותגלי שזה מה שהורגלת לחשוב בו מילדות ובמהלך חייך. תמיד הדוגמניות הן רזות, תמיד האנשים המצליחים הם רזים, ומכאן ש"שומן זה רע". אני לא מאשים אותך על מחשבותיך, אלא את החברה שדאגה להפנים בך ערך מעוות שכזה בהצלחה כה רבה. אם את סבורה שאלו מחשבותיך העצמאיות הקובעות ש"שמן זה מכוער", אזי צר לי לבשר לך - את עבד לחברה, ודווקא בחג שכזה, את לא מצליחה לצאת לחירות מחשבתית, לסובלנות כלפי השונה ממך. ד. את מבקשת דיון ענייני על "מה סקסי בנשים הללו". אענה לך בשאלה: מה סקסי, נאמר, בסנדי בר? מה הופך אותה לסקסי? ברגע שנגיע להגדרה של המילה "סקסי", אוכל לפתור עבורך את השאלה "מה סקסי בנשים הללו". חג שמח, עופר

אני אגיד שני דברים -

1. לחשוב בשבילי ולהגיד בשמי דברים שאתה או אחרים חושבים שאליהם התכוונתי זו התיימרות, חוצפה ואפילו טמטום. 2. למרות שסנדי בר לא בדיוק מושכת בעיני, שלא לדבר על העובדה שהיא בחורה ובחורות לא עושות לי את זה, אני יכולה לתת הסברים בגדול על מה יש בה שכן יכול להחשב סקסי. אתה, ויתר המשתתפות כאן לא הטרחתם את עצמכם אפילו לא לרגע לעצור ולהסביר באמת, מה סקסי באותה שמנה שאת הלינק לאתר שלה העלית כאן. אנא, יידע אותי כשתוכל להתמודד עם השאלה הזו, כדי שאוכל לחזור ולהתייחס עניינית.

עופר 123

New member
ואני אשאל דבר אחד......

לחלק הראשון של תשובתך, לא אתייחס. באשר לחלק השני, דומני שלא הבנת את כוונתי: הייתי רוצה שתגדירי את המילה "סקסי" או "סקסיות". כדי להגיע להבנה הדדית, כדי להגיע להסבר המיוחל, יש צורך בשפה משותפת, ואם בשאלה ספציפית עסקינן, עלינו להסביר ולהבהיר ראשית את מושג היסוד של שאלה זו, "סקסי". האמיני לי שאני מסוגל להתמודד עם שאלה שכזו, אך שוב, יש צורך במושגים ששני הצדדים מסכימים עליהם, וכאמור - מהי ההגדרה ל"סקסי" או "סקסיות"? האם את מסוגלת להתמודד? עופר

עופר 123

New member
רק קימורים?

אני מדבר על "סקסיות" בכלל, ולא רק אצל אישה. מלבד זאת, לעניות דעתי יש דברים נוספים שהם סקסיים - לדוגמא, שפתיים מסוגננות. בנוסף, קימור זה משהו כללי מדי: גם לספה ולכיסא של לואי ה- 14 יש קימורים, אזי הם "סקסיים"? גם הדבשת של הגמל היא קימור, גם הגיבנת של "הגיבן מנוטרדאם" היא קימור, האם כולם "סקסיים"? והשאלה עדיין נותרה בעינה: עדיין לא עלינו פה על ההגדרה של "סקסי". נתת דוגמא למשהו שעשוי להיות סקסי, אבל לא הגדרת את עצם המילה "סקסי". מחכה לתגובתך, עופר

ושוב מנסים לחשוב בשמי????

פורום תמוה יש כאן. סקסי בעיניי (באשה) זה הקימור. צורת הגוף שלה. החזה, המותן, הישבן ועכשיו, אחרי שהגדרתי מה סקסי בעיניי. אני מדגישה, כדי שלא יהיו אי הבנות ותנסו חס וחלילה לחשוב בשבילי או לנחש למה התכוונתי - קימורי גוף הם סקסיים. השאלה המתבקשת היא: מה בתמונת אותה בחורה גסה ועבה שהעלית קצת יותר למעלה סקסי

למעלה