הופה הופה הופה !!!
טיים אאוט ! אפ´חד לא עוזב לי את הפורום, במיוחד לא בערב חג ! לא מספיק שאני צריך להתמודד עם הסדר הטראומטי בערב ("נו, עופר´קה, מתי תביא כלה?" או "למה אתה כבר לא יוצא עם XXX, היא היתה כזו בחורה נחמדה..."), אז גם אנשים מחליטים ללכת מפה? תראו, המצב הוא כזה: לפני שעזבנו את "וואלה" הבחנתי בפורום שהיה שם, "מועדון אוהבי כפות רגליים". אז התחוור לי שלאנשים שונים יש דברים שונים "שעושים להם את זה". יש כאלו שאוהבים כפות רגליים ויש כאלו שמעדיפים נשים ששוקלות 200 ק"ג. להזכירכם, אנחנו בעידן הפוסט-מודרני, איש באמונתו ובמימדיו יחיה. אם מישהו רוצה לחיות ככה, מסיבותיו שלו, מי אנו שנגיד לו שזה לא בסדר? אם מישהו אוהב בחורות ששוקלות 150-200 קילו, למה עיננו צרה בו? אנחנו אנשים בוגרים, כל אחד מודע ואחראי למעשיו. אני לא חושב שמישהי ששוקלת 200 ק"ג והיא עברה את גיל 18, צריכים להגיד לה מה לעשות. כבר אמרו לפני, היופי הוא בעיני המתבונן. האם לשקול 200 ק"ג זה בריא? סביר שלא. האם לשקול 200 ק"ג זה בריא חברתית? גם לא, אבל זה מצב שצריך לשנות. אם יש אנשים שמעדיפים לחיות ככה, או לא יכולים מסיבות שונות שלא לחיות ככה, אז לא החברה מסביב צריכה להגיד להם שזה מוגזם. האם יש כאן שכנוע עצמי? יש, אבל השכנוע הוא "כל אחד צריך לחיות באופן שהוא רוצה, והאנשים מסביב לא צריכים ´לעזור´ לו עם עצות". להגיד למישהו שהוא לא אסתטי זו בעיה, כי אסתטי בעיני אחד הוא הגועל בהתגלמותו בעיני האחר. סיגלי, את גם שואלת האם אנשים שמנים מאוד יכולים להיות מאושרים. האושר, לפי דעתי, מתחיל בקבלתך את עצמך. ברגע שאדם מבין שהוא לא פחות ונחות מאחרים, אזי הוא יכול באמת להיות מאושר, יהיה משקלו או משקלה אשר יהיה. כאשר אדם מקבל חיזוקים שליליים מהסובבים אותו, הוא לא יכול להיות מאושר. הפורום הזה שם לו למטרה ליצור שינוי, שאנשים יבינו שגם שמן זה יפה, גם שמנה גם סקסית, והאושר יכול להיות טמון במימדי גוף שונים. לסיום, חברות וחברים יקרים, תעשו לי טובה, בלי נטישות המוניות, בטח ובטח שלא לפני הסדר הזה שמחכה לי עוד כמה שעות... שלכן/ם, אוהב, עופר