מאיה בסופרלנד!!!!

urimz5

New member
איזה פחד

אם היו שולחים דבר כזה לי,לא הייתי יוצא מהבית...גבר עם חולצה שחורה.מאיה-את חשובה לנו אל תפני אליו חחח

אני הייתי באחת ההופעות שלה שם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ביום שישי 14.4 היא הייתה פשוט מ-ה-מ-מ-ת אבל קצת איחרתי כי אני וחברות שלי היינו בתור ע נ ק י לקונגו
ככה שיצא ששמענו את "איתך" על הסירה של הקונגו באמצע המסלול
ואני התחלתי לצרוח שםם חחחחחח אני וחברות שלי התחלנו לשיר על הסירהה "איתךךךךך הלבבב לא שואלל שאלותתת" וההמשךך חחחחחחח היה מצחיק ואני מזרזת אנשים בתור "נוו אנשים אתם לא מבינים שמאיה כבר הגיעההה וההופעה עוד שניה מתחילהה?!?" חחחחח כשירדנו ישר רצנו לבמה.. וראיתי אותה הייתי בהלםם כ"כ התרגשתי כמעט בכיתי חח |: והיא שרה מדהים וכל החברות שלי כזה "וואו איזה יפה היא שרה" חח סספרו לי משו שאני לא יודעת:) הייתי שמחה להעלת את התמונות הסרטונים והשירים שהקלטתי אבל זה בפלאפון ואני אין לי מושג איך משתמשים ב-usb הטמבל הזה, הכל בפלאפון
אהה והיא תקעה בי מבטים וחברה שלי כזה "שיר היא מסתכלת עלייך" ואני כזה "לעע תשבעי חחח" ואני לא ידעתי מה לעשות הסתכלתי על מאיוש בחזרה התחלתי לצחוק חח :S היה ממש ממש ממש כיף היא הייתה מתוקה בטירוף איך היא דיברה איתנו והכל..ואיך צעקנו לה חחח היא הייתה פשוט מ ו ש ל מ ת

מאיה היא החיים שלי...

אני שרוף על מאיה עד כדי כך שהלכתי לסופרלנד רק בשביל לראות אותה וחזרתי הביתה.....והתבאסתי שלא הצלחתי להצטלם איתה...

../images/Emo80.gif מאיה בסופרלנד..

יוווווווווווווו היעתע היום בסופרלנד ומאיה הייתה ממהתמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת היא לבשה גופיה שחורה ומכנס שחור קצר.. היא שרה את אותם שירים שהזכירו רותם מאי וליטל.. ואחר כך כשנגמרה ההופעה קראתי לה אז היא אמרה לייייי אהההההההההההה אני זוכרת אותך מהמפגש בבת יםםםםםםםם זאת את מחולוןןןןןןן כפרעליהההההההההה והשמעתי לליאתי את השיר בלעדייייייךךךך בקיצור היה מממממממהההההההההההההמממםםםםםםםםםםם

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמחה שנהנתת יפה שליייייייייי
אוהבת אותך!

מאיה בסופרלנד =]

יאא איזה חמודהה היא שרה מעלף :] ממש ממש חמודה! חחחח איזה קול יש לה.... חח היום היא הראתה לקהל א שלט אחד שילדהב קטנה הכינה חחח איזה חמודההה :]

sapiroooosh

New member
וווואי

אוף ניראה לי שאני היחידה שלא יצא לה לראות את מאיה ממש פנים מול פנים אלה רק בהופעות!!! איזה כיף לכן!!!! גמני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי זה יצחיק אתכם אבל אחד החלומות הגדולים שלי זה לפגוש את מאיה פנים מול פנים!

למעלה