מאיה בסופרלנד!!!!

nataligzl

New member
../images/Emo79.gifסופרלנד -=- מושלם -=-

שלום , אני חדשה כאן . הייתי היום בסופרנלד ואני אוהבת מאווד את מאיה ולא ידעתי שיש לה פורום עד לרגע שבו היא הקדישה שיר למנהלות של הפורום . מאיה בנאדם מקסייייייםם היום גיליתי את זה .. רציתי לדעת אם אתם עושים מפגש פורום איתה כל כמה זמן ??.. תוודה נטלי ..

היה כל כך כיףףף היום בסופרלנד!!!!!!

היה כל כך כיףףףףףףףףףףףף היום בסופרלנד רותם ומאיוש אני מתה עליכןןן יפותת שלי יותר מאוחר אני יעלה פה את התמונות שלנו עם מאיהההההה ולגביי היחס של מאיה היחס שלה היה פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםם אין עליההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!רותם תודה יפה שלי אני מתה עלייךךךך ולא יפסיק להודות לך מואהההההההההההההההההה

אז הנה הסיכום שלי../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif

אני הגעתי למקום של ההופעה [לבמה המרכזית] שעה לפני שההופעה התחילה, ורותם כבר הייתה שם וגם ליטל, והם תפסו מקומות קדימה, בערך ב-4 ורבע היה קרנבל ברזילאי שאני ורותם רק צחקנו
ואני באתי קדימה לרותם וליטל, והיה עיכוב של 20 דק' עד שהתחילה ההופעה של מאיה, ואז מאיה עלתה על הבמההההההה
היא כל הזמן הסתכלה עלינו, עליי, ליטל ועל רותם, במיוחד על רותם, היא אפילו הביאה לרותם את המיקרפון
הויא עשתה לנו מבטים מוזרים, וכל הזמן צרחנו לה ושרנו, והיא כל כך מתוקה, הושיטה לנו יידים, ונתנה לנו נשיקות באוויר. היא שרה ככה: "רק אל תגיד", "הלב", "סיפור מכור", "בלעדייך", "ימים של אהבה", "זה רק בינינו", "לתת"
ואני חושבת שזהו. היא שרה ממש בסוף, כשהיא הלכה את "הלב" ואז אייל קרא לנו להיכנס בזכות אח של רותם!!
ונכנסו למאחורי הקלעים וחיכינו לה שתרד מהבמה, היא ירדה ואז ילדה קטנה שהבאנו לה להצטלם עם מאיה קודם ואז היה זמן רק בשבילנו
, אז מאיה התייחבה אלינו כל כך יפה, איזה קטעים היה איתה ועם רותם
, והיא זכרה אותי אתם קולטים!?!? היא אמרה לי "את מאי מנתניה" איזה מאמי!!!! והיא הצטלמה עם כל אחד, והיא אפילו אמרה לאייל "היא מנתניה"
כמה נישקתי אותה וכמה היא חיבקה אותי וכולי רועדת, תשאלו את רותם
אני עוד שנייה בהופעה התעלפתי מרוה ההתרגשות. היא פשוט אדם מדהים, היא דיברה איתנו כמה דקות, וחיבקה אותנו, והיא כל כך חמודה
פשוט בנאדם מושלם. תודה מאיה על הופעה המדהימה הזאת, ועל הכל
את מדהימה! אוהבת ומעריצה
מאי-מקווה שתזכרי אותי

שמחה שנהנתן נשמותתת!!:)

נשמע שממש נהנתן חחחח ושהיא זכרה את כולכן:p..:) חבל שהיא לא שרה ציפור אל הרוח.. אחד השירים המדהימים ביותר..

הסיכום שלייייי ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

אז ככה: נפגשתי בבמה המרכזית עם ליטל ומאי וחיכינו להופעה. היו שם מלאאאא ילדים, אבל אנחנו היינו שורה ראשונה ובדיוק באמצע
. ההופעה קצת התעכבה כי היו פקקים, אבל פתאוםםםםם הנגנים מתחילים לנגן את "רק אל תגיד" ומאיה עלתה והתחילה לשיר, היא שרה את- רק אל תגיד, סיפור מכור, איתך, לתת, רק בנינו, ימים של אהבה, בלעדייך, רק אותך רוצה ובסוף היא שרה את הלב. היא שרה מ-ה-מ-ם, הופיעה פצצהה!! זאת הייתה הופעה בת זונה!! והיא הייתה כל כך חמודה, עלתה לבמה ואמרה לנו שלום לבנות מהפורום, והייתה איתנו בקשר עין כל ההופעה. אחרי ההופעה אייל הכניס אותנו אלייה, וכמו שראיתם דפקנו תמונות ומאיה הייתה מאמי וכמו שראיתם היא הייתה לבושה סוףףף! קיצור, היה לי ממש כייף היום, עם מאי וליטלו'ששש אהובתי ועם מאיה. מאיו'ש- תודה מאמי, אני אוהבת אותך

../images/Emo6.gif הסיכום שלי עכשיו חחחח

כמו שרותם הנשמה שליייייייי ואמי המתוקההההה סיפרו לכםםם ההפועההה הייתה ממש מושקעתתת והיו שירים מהממייםםםםםםםם מאיה נתנה הופעההה פשוטט מושלמתתתתת זאת הפעם הראשונה שנפגשתי עם בנות מהפורום והילדה הראשונה שפגשתי זאת רותם שהיא ילדה נשמההה ואני פשוט מתה עלייהההההה ואח"כ גם ראיתייי את מאיייישהיא ילדהה ממשששששששששש חמודהההה שרנו ביחד עם מאיה והיה מאוד מרגש אח"כ כמו שרותם סיפרה לכם אייל הכניס אותנו למאיה ומאיה קיבלה אותנו בהמוןןןן אהבהההההה ועם הרבה סבלנות והצטלמה עם כל אחדדד היה ממש כיףףףףףףףףףףף ומאיוששששש תודה ענקיתתת על הכללללללל אני מתה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך נשיקותתת וחיבוקייםםםםםםם

אההה ועוד משהוווו

מאיה אם את קוראת את זה עם כל התודות אלייךךךךךך תמסרי גם המוןןן תודהה לאיילללל תודה ענקיתתת חחחחח מתה עליכםםםםםםםםםםם

ד י ק ו ש

New member
מאיה בסופרלנד!!!!

אזזז ללא ספק שהבננות שלנו נהנו.. התמונות מהממות הבננות מקסימות.. ומאיה בכלל הייתה פצצה , חמודה ודפקה הופעה כמו ששמעתי ;) אזזזזז תשתתפו בשמחתן של הבנות המאושרות שלנוווו בשרשור הזה :) חג שמח יקירייי ובננות אני מאושרת בשבילכן.. מגיע לכן.. !!! נשיקות

balcklook

New member
הודעה למאיה בלבד - סופרלנד

הי מאיה האם זכור לך שגבר עם חולצה שחורה נעלם פתאום במהלך הופעה בסופרלנד 18.4.06. אם כן צרי קשר ב [email protected]

למעלה