צליללללללללל: מצאתי קצת קלפים מהחבילה המדוברת
צ צ ל י ל 8 New member 10/4/05 #20 יפים ../images/Emo9.gif ראית את קלף 10 חרבות, כמה הוא אופטימי??? האישה שם כולה מוארת בהילה לבנה...
ב ב מ ב ו ש New member 10/4/05 #21 כן, זה אחד הקטעים עם הקלפים האלו כנראה. תיקראי את הריוויו באחד האתרים עליהם, ועכשיו אני מבינה למה נימשכתי אליהם.
כן, זה אחד הקטעים עם הקלפים האלו כנראה. תיקראי את הריוויו באחד האתרים עליהם, ועכשיו אני מבינה למה נימשכתי אליהם.
נ נשיות New member 10/4/05 #24 חבילה יפה ומעניינת היא המדיסין וומן לדעתי אלה קלפים נעימים, משקפים ושקל להתחבר אליהם
מ מעוז המרפא New member 10/4/05 #12 אושו זן טארות הם הקלפים האהובים עלי. עשיתי איתם דרך ארוכה והיום אני מגיע אליהם פעם בכמה שבועות. החיבור שלי אליהם הוא עמוק ומיידי ומתאים לדרך הביטוי שלי. עם הקלפים האלה אני עף למחוזות נסתרים ומחבר אחרים לאמת הפשוטה של הרגע הזה. אין, אין אליהם... מעוז
אושו זן טארות הם הקלפים האהובים עלי. עשיתי איתם דרך ארוכה והיום אני מגיע אליהם פעם בכמה שבועות. החיבור שלי אליהם הוא עמוק ומיידי ומתאים לדרך הביטוי שלי. עם הקלפים האלה אני עף למחוזות נסתרים ומחבר אחרים לאמת הפשוטה של הרגע הזה. אין, אין אליהם... מעוז