מאחרת לפגישת דבות;;

נׁעה

New member
טוסיק אדום....!

נעל אחת הלכה לה לאיבוד

../images/Emo221.gif אני מקווה שאני אצליח ../images/Emo10.gif

שיער: 3 צבע שיער: 3 טופ: 1 צבע טופ: 11 בוטום: 6 צבע בוטום: 5 נעליים: 8 [באמת מה זה הנעליים האלו?] צבע נעליים: חופשי
אביזרים: 4, 9

../images/Emo221.gif ויצא...

אהמ כן
שיער חלק - מדורג- עם רעמה קטנה על הראש שממנה יוצאות שתי צמות קטנטנות ופוני לצד בצבע ג'ינג'י בוער. גופיית סבא עם הדפס של הצפרדע מהלו קיטי, הגופיה בצבע פטל D: תחתונים עם ביריות שמחוברות לגרביי אצבע, וכל זה בצבע ירקרק
נעלי עקב סטילסו [מה זה?
] מסכנה על הפרצוף, אני אעשה ביד
חגורה עם אבזם ענק זה יצא צבעוני

אוי ואבויייייייייי!111111111

אנבל,בטוח תואהבי את מה שיצא>< שיער: גולגול גבוה שיוצאים ממנו שוונצים. השיער מתוח אחורה. הגולגול מעוטר בפרחים. שחור פחם. טופ:חולצה מכופתרת ארוכה, עם הרבה הדפסים קטנים של לבבות/יהלומים/משהוקטןאחר,ירוק. בוטום:טוסיק.(זה,כאילו,שהיא תישאר ערומה בחלק הזה?><)ירקרק. נעליים:גרביים שעירות כמו טוסיק של קיפוד,חום. איבזרים:חזיר מחמד!!!DDDD::::

shanchan

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

שיער: 6 צבע שיער: 6 טופ: 6 צבע טופ: 4 בוטום: 3 צבע בוטום: 2 נעליים: 1 צבע נעליים: 17 אביזרים: 9 V שיער: שיער ארוך וגלי צבע שיער: בלונד דבש טופ: חולצת פולו גברית צבע טופ: תכלת בוטום: מכנסיים צמודות עם כיסים צבע בוטום: ג'ינס נעליים: נעלי אצבע מנצנצות >< צבע נעליים: חופשי וזה אביזרים: מסיכה על הפרצוף אני אעשה מחר ככה :)

shanchan

New member
בייס מpixtoksi

לראשונה אני מרוצה יחסית :) חוץ מהכפכפים ולכן בעיקר שתי הגרסאות... :) |פינלנד זכו!|

Stinki Winki

New member
האאאאא.../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חולצה עם מחשוף V וצווארון מתקפל

broken winges

New member
וואו יצא מאגניב ולא קשור.

נראלי שאני אעשה :]. שיער-6 צבע-11 טופ-4 צבע-10 בוטום-3 צבע-7 נעלייים-3 צבע-17 אביזרים: 1, 10, 5 בתקווה שהם לא יתנגשו אחד עם השני:]. מה יצא: שיער ארוך וגלי- מדורג או לא מדורג- כשכמה קווצות שיער נופלות גם על הפנים.בצבע-מין שילוב בין בלונדיני לכתום. זה רק למי שרוצה אתגר: תעשי סנאים/איזושהי חייה קטנה ומעוכה אחרת שיכסו לדולי את החלק העליון ושיהיה בצבע לבן מכנסיים צמודות עם כיסים, שמגדילות את האגן באיזה פיקסל או שניים, ומתרחבות לקראת הסוף ונשרכות על הרצפה, עם חגורת ניטים. עדיף שיהיו שחורות. אבל את זה תדעו רק כשתגיעו לצבעים של המכנסיים. בוטום בצבע כחול כהה נעלי בובה שטוחות, בלי עקב בכלל בצבע שחור ^^ ואביזרים: *אוזני ארנב *עגילי פנינים *חזיר מחמד?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהכל 7../images/Emo9.gif כי זה מספר יפה:p

שיער: תדלגו על סעיף הצבעים ; שיער כמו של קרואלה דוויל http://stars2.free.fr/g/gclose/1.jpg (מקווה שזה לא מזכיר מידי את הסעיף הראשון. אבל זה לא  ) טופ: http://www.bolenat.com/unique/products/reg/5362.jpg . לא אכפת לי!@!@!!!11 תנסו. שומדבר אינו בלתי אפשרי. זה יפה ואתם תעשו את זה, בשביל זה הפינה הזאת קיימת, להתנסות בתיאורים מזעזעים מאנבל. [לדעתי אגב הם לא מזעזעים *אףלמעלה*] צבע: ירוק אחר ? בוטום: חצאית ארוכהארוכה ונפוחהנפוחה, כמו של שמלות נשף- אבל חצאית. צבע: כחול כהה נעליים: גרביים שעירות כמו טוסיק של קיפוד צבע: אההה חופשי, מפתיע. אביזרים: משקפיים עם מסגרת מלבנית

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifיצא לי

תחת ג'ינס שמסביבו מרחפות דבוריםֱ!!!!!!!!!!!אנבל????את יודעת שאת צריכה לקחת את התרופות שלך קבוע נכון?..אני אעשה..

../images/Emo117.gif../images/Emo15.gifחחח הזויייהה אחת:|

אהבתי אבל.. אני גרועה אז לא ננסה :( וסטילו זה עקב סיכה

בחרתי הכל 5 חוץ מהטופ.

וזה מה שיצא- שיער- קוקו בינוני הצידה- השיער גלי. יש המון סיכות צבעוניות צבע-גוונים כזה של חום כהה עד בלונד. טופ- חולצה מכופתרת ארוכה, עם הרבה הדפסים קטנים של לבבות/יהלומים/משהוקטןאחר. צבע-שחור בוטום-מכנסונים קצרצרים אבל רחבים צבע-ירקרק שוז- נעלי בית של גרביל אומשו צבע-חחווופפשי! פופס-עגילי פנינים. וואי זה ממש לא מתאים

למעלה