מאחרת לפגישת דבות;;

אנבלייי

New member
מאחרת לפגישת דבות;;

דוליז ע"פ מספרים. שיער: 1- 7 צבע שיער: 1- 12 טופ: 1-7 צבע טופ: 1- 14 בוטום: 1-8 צבע בוטום: 1- 10 נעליים: 1-8 צבע נעליים: 1- 20 אביזרים: 1- 10 סוג שיער 1. שיער חלק עד הכתפיים, בקו ישר, עם פוני ישר וקצר. קצר, קטן, מגיע עד לא יותר מאמצע המצח. 2. המון המון תלתלים, ליפת תלתלים קצרה - אבל לא אפרו, פשוט מלא תלתלים בגלים ובקבוקים שמזדקרים לכל כיוון. דוגמא להמחשה- http://www.eonline.co.il/images/content/b/b27438.jpg (לדעתי זה מקסים, אגב.) 3. שיער חלק- מדורג- עם רעמה קטנה על הראש שממנה יוצאות שתי צמות קטנטנות ופוני לצד. דוגמא- http://img107.imageshack.us/img107/7762/13kh1.png (רק תעשו את זה פחות מכוער
פשוט קשה לי לעבוד על בייסים גדולים.) בייס משואורי- http://dollz.shouri.com.ar/ 4. גולגול גבוה שיוצאים ממנו שוונצים. השיער מתוח אחורה. הגולגול מעוטר בפרחים. 5. קוקו בינוני הצידה- השיער גלי. יש המון סיכות צבעוניות. 6. שיער ארוך וגלי- מדורג או לא מדורג- כשכמה קווצות שיער נופלות גם על הפנים. 7. תדלגו על סעיף הצבעים ; שיער כמו של קרואלה דוויל
http://stars2.free.fr/g/gclose/1.jpg (מקווה שזה לא מזכיר מידי את הסעיף הראשון. אבל זה לא  ) צבע שיער 1. שחור פחם 2. חום בהיר 3. ג'ינג'י בוער 4. כחול 5. גוונים כזה
של חום כהה עד בלונד. יש פלטות כאלה. 6. בלונד דבש- חיטה-אוכל [
] רך . 7. בלונד חמאה-פלטינה. 8. שחור סיני 9. ורוד 10. אדום 11. מין שילוב בין בלונדיני לכתום. 12. חום כהה. טופ 1. גופיית סבא. קל: שיהיה כתוב- miu קשה: תנסו הדפס של הצפרדע מהלו קיטי ^^ http://img228.imageshack.us/img228/562/desksanrio73bj.jpg 2. גופיית ספגטי עם מחשוף V ופסים דקים בצבע כחול. [אם צבע החולצה שיצא לכם הוא כחול, תעשו שהפסים יהיו בלבן] 3. חולצה מכופתרת ארוכה, עם הרבה הדפסים קטנים של לבבות/יהלומים/משהוקטןאחר 4. זה רק למי שרוצה אתגר: תעשי סנאים/איזושהי חייה קטנה ומעוכה אחרת שיכסו לדולי את החלק העליון 5. סווצ'ר חצי פתוח, גדול, עם קפלים כבדים, השרוולים גדולים על הידיים ככה שלא רואים את כפות הידיים. מתחת לסווצ'ר מבצבצת חולצה שחורה. 6. חולצת.. פולו גברית? איך קוראים לזה. שזה לא עם הצווארון שמכסה את הצוואר, אלא צווארון גברי כזה.
ושיהיה כתוב בצד שמאל למעלה משהו קטן. כדיי שיחשבו שזה פולו ;;[נו, אינעל אביכם, אין לי כוח להביא עכשיו עוד דוגמאות להמחשה :X ] 7. http://www.bolenat.com/unique/products/reg/5362.jpg . לא אכפת לי!@!@!!!11 תנסו. שומדבר אינו בלתי אפשרי. זה יפה ואתם תעשו את זה, בשביל זה הפינה הזאת קיימת, להתנסות בתיאורים מזעזעים מאנבל. [לדעתי אגב הם לא מזעזעים *אףלמעלה*] צבע טופ 1. כחול 2. שחור 3. שחור 4. תכלת 5. שחור 6. ירוק 7. ירוק אחר 8. תורכיז 9. שחור 10. לבן 11. פטל 12. חום 13. סגול 14. וואטאבא יו וויש [כי אני די בקטע של.. שחור, כרגע.] בוטום וטוסיקונים 1. ג'ינס ¾ מקסים עם חגורה דקה ומלבלבת 2. חצאית מבד נשפך עד הברך וגרביוני רשת עם רשת גדולה מתחת. מישרוצה להתעלות על עצמה שתעשה גרביוני-קורי עכביש כאלה. 3. מכנסיים צמודות עם כיסים, שמגדילות את האגן באיזה פיקסל או שניים, ומתרחבות לקראת הסוף ונשרכות על הרצפה, עם חגורת ניטים. עדיף שיהיו שחורות. אבל את זה תדעו רק כשתגיעו לצבעים של המכנסיים. 4. חצאית קצרצרה ונפוחה עם המון קפלים כיפיים. 5. מכנסונים קצרצרים אבל רחבים. 6. תחתונים עם ביריות שמחוברות לגרביי-אצבע. 7. חצאית ארוכהארוכה ונפוחהנפוחה, כמו של שמלות נשף- אבל חצאית. 8. טוסיק. צבע טוסיק/בוטום: 1. שחור 2. ג'ינס 3. אפור 4. ג'ינס בהיר מאוד 5. ירקרק 6. חום 7. כחול כהה 8. אפור כהה 9. וואטאבא יו וויש 10. ורוד ממש ממש בהיר. שוז: 1. נעלי אצבע מנצנצות 2. מגפיים, מעור אומשו, שיש חציצה בין הבוהן לשאר האצבעות. כמו רגלים של איטי!!#!111 ככה- http://img437.imageshack.us/img437/1937/nvvvv3ma.png 3. נעלי בובה שטוחות, בלי עקב בכלל 4. אולסטאר נמוכות 5. נעלי בית של גרביל אומשו 6. נעלי ספורט-סקייטרים כאלה, מהמנופחות D: 7. גרביים שעירות כמו טוסיק של קיפוד 8. נעלי עקב סטילסו כאלה? [רגע, מה זה סטילסו?] צבע נעליים: חופשי. אני ממליצה שחור. ;; היפיק הוריי!!@! אההשיט אביזרים. פוף. אביזרים: 1. אוזני ארנב 2. דבורים שמרחפות מסביב 3. תיק קטן ויפהיפה 4. חגורה עם אבזם ענק 5. עגילי פנינים 6. איפור בגווני זהב 7. משקפיים עם מסגרת מלבנית 8. ריסים מודגשים נוראנורא 9. מסכה על הפרצוף 10. חזיר מחמד? הידד. ביי.

אנבלייי

New member
בהמות[../images/Emo23.gif], תשתתפו ../images/Emo10.gif

עבדתי על זה הרבה
לפחות על ההתחלה
אני יודעת ש2 בלילה ואתן לא פה עכשיו. אוף. אני הולכת.. להתגלגל על המיטה? כן, זה רעיון טוב. נייטי נייט

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo9.gif

שיער: 3 צבע שיער: 12 טופ: 5 צבע טופ: 14 בוטום: 6 צבע בוטום: 8 נעליים: 1 צבע נעליים: 16 אביזרים: 7

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifיצא לי התיאור -הכי- הזוי בעולם

שיער חום כהה חלק- מדורג- עם רעמה קטנה על הראש שממנה יוצאות שתי צמות קטנטנות ופוני לצד. סווצ'ר באיזה צבע שבא, חצי פתוח, גדול, עם קפלים כבדים, השרוולים גדולים על הידיים ככה שלא רואים את כפות הידיים. מתחת לסווצ'ר מבצבצת חולצה שחורה. תחתונים עם ביריות שמחוברות לגרביי-אצבע בצבע אפור כהה. נעלי אצבע מנצנצות, צבע חופשי- מומלץ שחור. משקפים עם מסגרת מלבנית. אני אנסה לעשות, אבל אם כבר אז מה הכוונה ב'ביריות שמחוברת לגרבי אצבע..'- מה זה גרבי אצבע?

אנבלייי

New member
^.^

נכון בד"כ ביריות מחוברות לגרבונים כאלה? אז שיהיה מחוברות לגרביי-אצבע, הגרביים האלה שיש מקום לכל אצבע

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif D:

יצא לי דווקא נחמד ^^ שיער- שיער חלק- מדורג- עם רעמה קטנה על הראש שממנה יוצאות שתי צמות קטנטנות ופוני לצד בצבע אדום. טופ-גופיית ספגטי עם מחשוף V בצבע איזה שבא לי ופסים דקים בצבע כחול דאון-מכנסונים קצרצרים אבל רחבים בצבע ג'ינס שוז-נעלי בית של גרביל אומשו 0o אקססוריז- דבורים שמרחפות מסביב אממ.. כן P:

אני אעשה

הרעיונות מקסימים
אבל התחלתי לקרא לפני שבחרתי מספרים אז נו, אני אתאים בעצמי את הפריטים והצבעים>< יש לי מעיל פסים כמו בטופ 7, זה מקסים^^

8ar8ie

New member
ננסה:]

שיער: 5 צבע שיער: 6 טופ: 2 צבע טופ: 10 בוטום: 4 צבע בוטום: 8 נעליים: 3 צבע נעליים: 15 אביזרים: 1,7

8ar8ie

New member
מעניין...

שיער: קוקו בינוני הצידה- השיער גלי. יש המון סיכות צבעוניות. צבע שיער: ירוק :D טופ: גופיית ספגטי עם מחשוף V ופסים דקים בצבע כחול. [אם צבע החולצה שיצא לכם הוא כחול, תעשו שהפסים יהיו בלבן] צבע טופ: לבן בוטום: חצאית קצרצרה ונפוחה עם המון קפלים כיפיים. צבע בוטום: אפור כהה שוז: נעלי בובה שטוחות, בלי עקב בכלל צבע: מממ שחור? אביזרים: אוזני ארנס, משקפיים עם מסגרת מלבנית.. טוב נראה... :" יצא לי חסר מעוף.

8ar8ie

New member
אוף... אבל אהבתי את זה:[

בלונד דבש- חיטה-אוכל [] רך

Mrs Johnny depp

New member
אניאניאני

שיער: 1 צבע שיער: 12 טופ: 1 צבע טופ: 14 בוטום: 1 צבע בוטום: 10 נעליים: 1 צבע נעליים: 20 אביזרים: 1

Mrs Johnny depp

New member
יצא:

שיער חלק עד הכתפיים, בקו ישר, עם פוני ישר וקצר. קצר, קטן, מגיע עד לא יותר מאמצע המצח, חום כהה. גופיית סבא. קל: שיהיה כתוב- miu קשה: תנסו הדפס של הצפרדע מהלו קיטי ^^ צבע: וואטאבא יו וויש [כי אני די בקטע של.. שחור, כרגע.] ג'ינס ¾ מקסים עם חגורה דקה ומלבלבת, צבע ורוד ממש ממש בהיר נעלי אצבע מנצנצות, צבע חופשי. אני ממליצה שחור. ;; אוזני ארנב. נייס^^ אוהבת. אני אנסה לעשות... ויש לי סיכה של הצפרדע הזאת יאי *O*

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifקראתי את זה לפני שבחרתי מספרים

אני מתאימה לבד
קוקו בינוני הצידה- השיער גלי. יש המון סיכות צבעוניות.שחור ואדום
גופיית סבא. קל: שיהיה כתוב- miu קשה: תנסו הדפס של הצפרדע מהלו קיטי ^^ תכלת מכנסיים צמודות עם כיסים, שמגדילות את האגן באיזה פיקסל או שניים, ומתרחבות לקראת הסוף ונשרכות על הרצפה, עם חגורת ניטים. עדיף שיהיו שחורות. אבל את זה תדעו רק כשתגיעו לצבעים של המכנסיים.שחור וירוק נעלי ספורט-סקייטרים כאלה, מהמנופחות D: טוב...ננסה את ההאמות שלי;;

נׁעה

New member
בספק אם אני אעשה, אבל...

שיער: 3 צבע שיער: 11 טופ: 2 צבע טופ: 13 בוטום: 8 צבע בוטום: 9 נעליים: 5 צבע נעליים: 20 אביזרים: 7 ומה יצא? שיער חלק - מדורג - עם רעמה קטנה על הראש שממנה יוצאות שתי צמות קטנטנות ופוני לצד, בשילוב בין בחונדיני לכתום (סטורברי בלונד! יאי!) גופיית ספגטי עם מחשוף V ופסים דקים בצבע כחול. צבע סגול. טוסיק בצבע לבחרתי
נעל בית של גרביל אומשו משקפים עם מסגרת מלבנית

למעלה