הגיטריסט המהולל-פינה עם פוטנציאל אבל..
נתחיל עם זה שווילד גיטרס:Made in Israel? כבר הצלחתי להתבלבל.(כך כתוב בכתבה) ווילד גיטרס אמורים להחליף את רעש געש? זהו?! המלך מת יחי המלך החדש?! למה זה רלוונטי לכתבה לציין שרעש געש בתהליכי סגירה? למי זה טוב? ואם ווילד גיטרס תתפוס את הנישה של רעש געש אז זה גם יהיה סופה?מה יש לרשת בכבוד את מקומה של רעש געש? כל אחד כבודו במקומו מונח. תמיד כתבתם בפורום הזה על רעש געש ועל מחיריה הנפלאים והזולים - אולי זו הסיבה שהחברה עומדת בפני סגירה? כי כשמנהלים עסק ומשלמים שכירות ומשכורת אין שום אפשרות לא להרויח. ותומר יחזקאלי שמספר בארוגנטיות על כל המותגים שהמקום אוסף. נו באמת, אלה מוצרים שאף אחת מהחנויות הרציניות פשוט לא רוצה. נראה לך שאם כלי זמר היתה רוצה להמשיך להחזיק במסה בוגי, אז היא היתה מעבירה את המותג ברוב כבוד והדר לווילד גיטרס? כלי זמר ויתרה - כי המגברים יקרים מאד, כבדים מאד ואין מה לעשות איתם בשוק הבידור בארצנו הקטנה,וחוץ מזה יש תחליפים מצויינים במקום.ועוד מפניני פיו של תום יחזקאלי :"אני זוכר שברגע שראיתי שגם Line 6 וגם G&L אצלנו הרמתי גבה. שני המותגים הללו היו מותגים חזקים של רשת חלילית, ווילד גיטרס, החנות הקטנה, הצליחה לגבור עליה בעניין. על-פי תום, הכל עניין של עד כמה הזכיין בארץ משקיע/לא משקיע, וכך שוקלת החברה בחו"ל אם להמשיך את החוזה, להפסיק אותו או להעבירו לחנות אחרת." נראה לך שאתה יכול לעמוד מול רשת חלילית שמיבאת כל כך הרבה מותגים עולמיים, רשת בעלת זכיינים למכביר עם כוח מכירה עצום ולהגיד אם הזכיין בארץ משקיע או לא?נראה לך שליין 6 וG&L -אמרו לעצמם. הנה יש חנות קטנה ונעימה שמידי פעם מצליחה למכור משהו אבל יש בה אווירה תרבותית ושקטה, ויש לה מנהל בשם תומר יחזקאלי - בוא ניתן להם את המותגים יאללה. נראה לך?! אני מניח שווילד גיטרס יהיה הביבי החדש של הפורום הזה - כי את רעש געש חיסלתם, אני מציע לכם חברי הפורום לשמור קצת יותר טוב על ווילד גיטרס שיהיה לכם על מי לכתוב.כי על כל השאר יש לכם המון דברים רעים להגיד.ואני מציע לך תום יחזקאלי - קצת צניעות זו מילה ממש לא גסה. יש מספר רשתות בארץ שיכולות לבלוע לך את כל פיטפוטי הסרק שלך ברגע, ותשארו רק עם הסטודיו למחול והסטאפיסט פאר גולן. (ששמעתי שהוא סבבה). תקראו לי טרול, תקראו לי סמוי, תכנו אותי בכל שם שיבושם לכם- גם אני רוצה צדק אינטרנטי ולא פורום שמונע מטעם. כשאני נכנס ורוצה עצה - אני רוצה לדעת בוודאות שהיא תהייה אובייקטיבית ועד עתה היא ממש לא.