מאז שאני בפורום...

ניקניק

New member
בוקר טוב

שלחו לי משהו נחמד: (אותי לפחות זה שעשע) מה המשותף ל - אסלה נקודת ג´י יום נישואין ??? תשובה: הגברים נוטים לפספס אותם... שיהיה לכולם יום מוצלח

א י נ ס

New member
מאז שאני בפורום...

לא סיפרתי אף פעם על הליכה לטיפול. היום יש לי אחד כזה, ואני מרגישה צורך חזק לבקש תמיכה ואיחולי הצלחה. כל מי שיצא לי להתכתב איתה, יודעת עד כמה אני מאמינה בהתכוונות מהלב. היום אני מאמינה בזאת במיוחד. אינס

רומי 007

New member
מבטיחה לחשוב עליך

בכל דקה פנויה. שיהיה לך בהצלחה. ממליצה לך על דמיון מודרך בשעת הפעולה - דמייני משהו מואר כזה עם צבעים כתומים וצהובים - זה מרגיע ואז הגוף "קולט" יותר. כך בכל אופן אני נוטה לחשוב והרבה אחרים. ושוב בהצלחה

אושרתת

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif

מכל הלב יקירה
מקווה שזה יהיה הטיפול האחרון

א י נ ס

New member
מהפה שלך ישר לאלוהים

אוהוהו, כמה אני מתרגשת מזה היום. כאילו פעם ראשונה בחיים שעושה זאת.

עכשיו כשהשמש רק התחילה לזרוח ../images/Emo42.gif

בספרד, אני אאחל את כל קרני האור הכתומות שלה, שיפיצו חיים חדשים ברחם האהובה. שלך טליה

א י נ ס

New member
אח, הייתי מתה להיות בספרד עכשיו

הרחק הרחק מכל הטיפולים האלה. תודה על השמש החמה וקרניה. אינס

את רואה, הכל הפוך בחיים

ואני הייתי מתה לחופשת מולדת, שתעיף אותי מהמחשבות על חודש ללא הורמונים..... אבל האמיני לי יותר כיף לטייל בספרד עם כרס יפה, אז עוד כמה חודשים, שווה לחכות.

ניקניק

New member
בהצלחה!!

גם אני רוצה להאמין בהתכוונות מהלב - אז אני מחזיקה לך אצבעות!!

א י נ ס

New member
תודה ניק

לא הספקתי לברך אותך על הצטרפותך, אז אני עושה זאת עכשיו. באשר לדברים שגברים מפספסים - עוקצני, חמוד. אבל...חבל לפתוח הודעה חדשה על דבר כזה, את יודעת שכל הודעה חדשה מעיפה הודעה אחרת לדף קודם, ומפסידה תגובות. אז תשתרשרי פעם הבאה, טוב? אינס

א י נ ס

New member
תודה גם אני בשבילך

איזה שם מתוק בחרת לך. זה בא מרינת? שם מקסים בעיניי, שבהחלט שווה שיחזור לשוק השמות העכשווים. אינס

רינתילה

New member
כן, זה בא מרינת...

באמת לא שמעתי על רינתיות חדשות, וחבל... שם יפה. שוב בהצלחה מכל הלב!

היו לי רק 10 דקות בפורום

ובדיוק קראתי את שלך, אינס. ואני רוצה להגיב בזמן הנשאר, מקווה שיהייה לי זמן נוסף להמשיך לקרוא עוד קצת, למרות שהיום כבר לא מאמינה, אולי ביום ראשון. אבל - אינס ! הזדמנות טובה לאחל לך מכל ה
המון המון
ושנשמע ממך שהיה זה הטיפול הקובע ל-
אני ראיתי שאת מעודדת המון המון בפורום זה וזה הזמן לעידוד ענק כולל
מצידינו, ולכן החלטתי להגיב כבר עכשיו, אז בינתיים עד יום ראשון ביי ממני ד.

למעלה