מאז שאני בפורום...

מיכל ק-ש

New member
אינס

קבלי מכל ה-
איחולי הצלחה גדולה גדולה

איחולי הצלחה גדולים גם ממני

מחזיקה אצבעות חזק חזק חזק מקווה שהכל יילך טוב וחלק עד לבשורות הטובות חיבוק גדול זוהרה

א י נ ס

New member
לכל מי שלא הספקתי להגיב אישית

המון תודה. למרות הפתיחה הלא מוצלחת, מרגישה שמשהו מהאיחולים השפיע, וגרם לי להפעיל שואב דמיוני עם כל הספרמטוזואידים, ישר לרחם ולחצוצרות ומשם לביצית המפונקת.

dandushx

New member
אינס אהובתי../images/Emo23.gif

רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך , הייתי במבחן. אני כל כך מתרגשת יחד איתך, יש לי תחושת בטן מה זה טובה. כל האצבעות שלי (גם בידיים וגם ברגליים....
מוחזקות . אני לא יודעת אם בשעה הזאת את כבר אחרי או עדיין לפני , ואני מקווה שאת מרגישה טוב. המון המון המון המון
תעדכני דנדוש

א י נ ס

New member
זה יכול לקרות פעם, אבל פעמיים???

לא האמינו לי שספקולום יכול להשבר בתוך האשה, זה קרה לי פעם, והיום עוד פעם. חזרתי. קיבלתי איחולים כאלו יפים, ובסוף מה קרה? התחלתי לבכות, סתם בלי סיבה. הייתי מאוד מרוגשת בבוקר לקראת התהליך, כאילו פעם ראשונה, אבל באיזשהו שלב קרתה לי נפילת מתח, עם תחושה שמה אני עושה שם בכלל. אח"כ הרופא עשה מה שעשה, שבר מה ששבר, וראה שאני קצת הרבה מחורפנת, אז הזמין אותי לחדרו, ואמר שלא צריך כוריגון, כי אני מעלה הכל לבד: אסטרוגנים, רירית, LH וזקיקים. נרגעתי קצת מזה, ובאופן די מוזר גם לי יש הרגשה שהולך להיות מפגש מאוד מרתק בין זרע לביצית. אני נכנסת לגירוד קירות בן שבועיים ימים...

הלוואי, הלוואי, הלוואי...

שכל הבלגאנים והספקולום והבכי יביאו לתוצאה הכי טובה בעולם, שתשכיח הכל.

dandushx

New member
גם לי יש הרגשה

שהולך להיות מפגש מרתק
, כשהכל הולך טבעי כל יפה , לא יכול להיות אחרת . תחזיקי מעמד את השבועים יחד איתנו פה בפורום , נעזור לך .

אינס ../images/Emo50.gif

וואו - ספקולום נשבר, אמא´לה! איך? כנראה שאת אשה מאוד מיוחדת שזה קורה לך כבר פעם שניה, ונראה שאת בסדר אז תמשיכי עם המחשבות החיוביות. מצטרפת בשמחה להחזקת האצבעות של הפורום עבורך.

א י נ ס

New member
באמת למה הוא נשבר?

פעמיים אצל אותו רופא, רופא נחשב מאוד מאוד. טוב, זה לא אמא´לה ולא בטיח, ולא כואב בכלל. אני יודעת שיש לי צוואר רחם עמוק וצר וארוך מאוד, אז מרוב שהרופא מתאמץ לראות שם משהו, אז זה קורה. מה אני אעשה, אני עוברת על זה לסדר היום. יש לי ברירה? את עוד זוכרת את הספקולומים ממתכת, שם זה לא היה קורה בחיים אבל זה איחס של מכשיר מתכת.

מרב.

New member
בהזרעות תמיד ביקשתי מפסק מפלסטיק

עשיתי אותן בחורף, והמתכת הייתה קרה ולא נעימה... אינס- לא כתבתי כאן בבוקר, אבל את מלוא האצבעות החזקתי, ומלוא הלב ייחלתי, ואת התפילות שילחתי למעלה. שדווקא את הטיפול הזה תזכי לספר פעם לתינוק שנולד ממנו, איך התחיל עקום והסתיים... עגול וגדול. עכשיו השבועיים הקשים- שיעברו במהירות ובקלילות... מרב

א י נ ס

New member
כל כך הרבה מרביות...

את המרב של הגרררררררררררר??? תודה רבה מאוד מאוד. איזה איחולים טובים ואיכותיים. לא ידעתי שעדיין קיימים מפשקי מתכת. כנראה שאני צריכה רק מתכתי. יותר טוב שיהיה לי קר, מאשר שבר. עכשיו אני כבר בהיסטריה ממה שקרה. אולי יסתובבו לי חלקי פלסטיק זעירים במערכת הפוריות שלי? רק זה חסר לי, באמת!

מרב.

New member
כל מה שיסתובב לך שם בפנים

הם רק חלקי XX או XY שיעשו את דרכם באפילה ובחושך, ברטיבות ובמבוכים- אל הנסיכה, האחת והיחידה- הביצית. וגם מפסק פלסטיק שישבר לא יגיע אל תוך ההיכל שלך- קצת קשה, אלא אם כן מחובר אליו משגר טילים
אינס, זה הזמן להירגע ולא להילחץ בדיעבד... עכשיו רק תסמני בלוח הזמנים שלך כל יום פגישה או סרט אחר- להעביר את הימים הבאים... מרב

א י נ ס

New member
משגר טילים, הרגת אותי מצחוק

אני הולכת לישון בורה לגמרי. איך כותבים: מפסק/מפשק/מפסכ/ או ספקולום שישמע כזה לטיני, חשוב. אני אומרת איכס על כל המפשקים בעולם: פלסטיק, מתכת, עץ, זכוכית - אצטרה. ליל מנוחה לכולכם - האוו

נועם@בת

New member
נקווה שלא תצטרכי לחזור על הטיפול

פעמיים. מפשק מפלסטיק זה איכסה אמיתי
שיהיה רק בהצלחה אינס, שהקיץ שנפל עלינו השבוע יחמם לך את הרחם. שהרוחות הנושבות מהים לכרמל יערסלו את העובר שיווצר עוד מעט, וישכנעו אותו להשאר אצלך לתשעה חודשים. רק בשורות טובות יקירה
נועם

א י נ ס

New member
נועם, קודם את...

ציפור קטנה לחשה לי שאת חוזרת לחתור. אז קודם תפילות, איחולים והצלחות לך, כי את יותר קטנה ממני. הטיפול בהזרעות הוא טוב, אפשר לעשות אחדים כאלו, אפשר כל חודש בלי הפסקות, ויש כר נרחב גם בהזרעות לשינויי פרוטוקולים. אז נועם, ברצינות אני אומרת: עכשיו תורך. ואחר כך נראה מה יהיה. חזרת כבר לאכול נורמלי? גיבורה שלי, איך החזקת מעמד עם כל העשבים האלו. ליל מנוחה אינס

למעלה