מאז פתיחת הפורום...

symptoms

New member
גם אני חדשה

וכמה פרטים על עצמי אני רעות בת 16 מעריצה את אלאניס באופן רציני כבר שנתיים לפני זה גם הערצתי אותה אבל לתקופה מסויימת זה דעך ועכשיו חזר...
יש לי רק עותק אחד מכל אלבום אבל אני דואגת להוריד שירים נדירים שאני מוצאת אותם
השיר האהוב עלי כרגע הוא Symptoms (נורא לא צפוי נכון?
) והאלבום האהוב עלי הוא JLP כי למרות שגם האחרים מעולים זה האלבום שאני הכי מזדהה איתו והאלבום הזה פשוט קרוב מאוד לשלמות כל שיר בו יכול להיות להיט ובאלבומים האחרים יש שירים קצת חלשים...
טוב אז זהו

סתם שאלה

אני היחיד שיש לו עותק אחד מכול דיסק של אלאניס??? לא הבנתי כלכך את בקטע של לקנות 5 (!!!) עותקים... אני שומר על הדיסקים האלה כמו שאני שומר על החיים שלי!

lost in

New member
סתם תשובה

נכון לעכשיו אני איתך מה זה אומר עלנו ? או כדיברי משינה " ואנחנו שנים בטח לא לבד "

AlanisJunkie

New member
אתם גדולים!!!!

החשיפות שלכם עשו לי ממש טוב על הלב! כייף לדעת שלאלאניס יש מעריצים מכל המינים והאפשרויות: סטודנטים, ילדים קטנים,נערים ונערות, סטרייטים, הומואים...לסביות עדיין אין לנו...מישהו מכיר? הוא מוזמן להביא אותה לפורום!

johni18

New member
יש, עכשיו הגיע תורי...

אורייט.... נורא נחמד הקטע הזה, אז אני לא אשבית את השמחה ואמשיך הלאה... שמי יניב, בן 18.5 מבאר-שבע,מעריץ ענק (אם כי די שקט) של אלאניס מזה 4-5 שנים....ולא תאמינו איך זה התחיל; ידידה שלי דחפה לי את הדיסק JLP לסטריאו בניגוד מוחלט לרצוני (!), ומאז אני מאמין באהבה ממבט ראשון! יש לי עותק אחד מכל דיסק (בשביל מה צריך יותר?!), שנמצאים קבוע במגש המשולש במערכת (יש 4 דיסקים, אז כל פעם אחד מתחלף), ובנוסף יש לי במחשב כל מיני גרסאות משונות ושירים שלא יצאו בדיסקים.... שיר אהוב: your house, the couch, wake up..... ויש עוד המוווווון, שיר שנוא (במיוחד): would not come, לא יכול לשמוע אותו.... בחודש הבא אני מתחיל שנת שירות (למי שיודע מה זה...) שבמסגרתה אני ידריך קבוצה של נוער יהודי אמריקאי ובריטי במשך שנה, ואני מתפלל שיהיו מביניהם מעריצי אלאניסט (שמתם לב להלכדה?). זהו בעקרון, תמשיכו לעשות חייל ואני אמשיך לעקוב אחריכם. יניב.

תורי הגיע באיחור קל...

קוראים לי דודי אסיף . בן 19 מיבנה. חייל בצה"ל במשך חצי שנה. מעריץ את אלאניס 7 שנים (מ 95´).. הייתי בהפופעה בקיסריה ולהופעה ברשל"צ זכיתי מראש אחד וגם פגשתי אותה שם. יש לי תמונה שלי איתה וגם תמונה שלה חתומה. זהו...

למעלה