מאז פתיחת הפורום...

אבך פעם התחלתי שירשור כזה:)

אני בת 17 וכמה חודשים "מעריצה" יש לי בעיה גדולה עם המילה הזאת..אבל אני שומעת אותה מאז 1998 שזה 4 שנים.. וזהו בערך שבת שלום:)

I Was Hoping

New member
אולי תורי???

סוף סוף יש לי עברית במחשב אז תרשו לי להתלהב. אז ככה: קוראים לי הילה, אני חושבת שאני הכי זקנה או קשישה פה, אני בת 22 וחצי, אוהבת את אלניס מגיל 16 וקצת, שזה אומר 6 ומשהו שנים, יש מלא שירים שרני אוהבת ורובם מJLP וSFIJ, אולי עוד ארבעה מURS (אבל אני אוהבת גם אותו, שלא יהיו פה טעויות), אני סטודנטית, ויש לי אייסיקיו חדש:165855793, אז תרגישו חופשי לשלוח הודעות ומה שאתם רוצים. אני ממש אוהבת את הפורום הזה, תודה לכל מי שאחראי לקיום שלו!

lost in

New member
לא אני הכי עתיק ../images/Emo153.gif

אז ככה אני אור בן עוד מעט 23 אלניס היא אחת הזמרות המועדפות עלי כבר יותר מידי שנים שיר זה כמובן UNINVITED ולכולם בוקר טוב

5 עובדות שלא ידעתם עליי...

{או שידעתם} 1.פגשתי את אלאניס והיא שינתה שיר בהופעה בשבילי . 2.יש לי 2 עותקים מ-jlp חמש עותקים מ-sfij שניים מהאנפלאגד {ובנתיים} 1מ-urs.הכל מקורי. 3.אני בן 19 אוטוטו .... 4.שכבתי עם 20 גברים...{ב-4 שנים } שזה בערך אותו הזמן שאני אוהב את אלאניס. 5.אין לי שיר אהוב אבל לדעתי הלחן המדהים ביותר בעולם הוא של - uninvaited והטקסט הכי אהוב עליי הוא של precious illusions. יותר מעניין ... לא ???

invisible ,אני לך דוגמא למשל sfij

שהוא האלבום האהוב עליי יש לי ממנו 5 עותקים עותק אחד תמיד במערכת אחד בקייס של הדיסקים אחד באוטו אחד בתיק שלי עם הדיסקמן ואחד בעמוד של הדיסקים בבית ........ מגניב ... לא ??

InvisibIe

New member
כן ../images/Emo13.gif

אבל אם לי יש כסף אני מעדיפה לקנות בו דיסקים שעדיין אין לי שום עותק מהם.

אני לא אוהב כ"כ הרבה אומנים ,

טעמי במוזיקה לא הכי רחב בעולם והאהבה שלי זו אלאניס אז מה יקרה אם אשכח את הדיסק במערכת ואני אהיה באוטו ????????. יש לך מושג איזה טראומה זה להסתובב בלי דיסק שלה ??. לכן כיסיתי את עצמי בכמה עותקים.... למרות שיש עוד אמנים שאני אוהב ויש לי לא מעט דיסקים שלהם ...

utopia 111

New member
אני אבי

במסגרת הקטע של להציג את עצמנו, אני די חדש פה, אבל את אלאניס אני אוהב כבר קצת פחות מ 6 שנים. יש לי שלוש סינגלים שלה, את jlp קניתי 5 פעמים (כרגע יש לי אותו רק פעמיים, כי שברתי אחד, אחד העוזרת גנבה לי, ואחד נתיי לחברה), ומשאר הדיסקים יש לי שני עותקים מכל אחד. השיר של אלאניס שאני הכי, זה ממש ממש קשה לי להגיד, אבל אני אקח את i was hoping, והאלבום שאני הכי אוהב הוא sfig . ואגב, למי שעוד לא שמע את sister blister (יש פה מישהו כשה ???), מומלץ לשמוע אותו, זה שיר מאוד מוצלח (טוב, זאת אלאניס) אהה, וחוץ מזה, בתקופת napster המנוחה, הורדתי מהאינטרנט בערך 60 גירסאות של אלאניס בהופעות חיות (כולל מהארץ), וכל מיני שירים שהיא אף פעם לא שיחררה. וזהו, אני מפסיק לנג´ס לכם/ן.

moriss

New member
../images/Emo45.gifברוך הבא../images/Emo45.gif

האמת שגם אני די חדש בפורום אבל אני כבר יכול להגיד לך שכולם פה ממש נחמדים

j u n k

New member
סחטיש על החשיפות....

יש לנו פה סקופים.....מפה עד לתוכנית של יאיר לפיד (מה?!?) 5 עותקים?! אלוהים ישמור.... כמה כסף אתה מרוויח לדקת אוויר..

I Was Hoping

New member
חופשי, לא הבנתי את הקטע

של המיליון עותקים לכל דיסק, בכולם יש את אותו דבר...אצלי זה בכלל ההיפך, לעטיפה של JLP ושל SFIJ יש ערך רב אצלי בגלל שהן נראות ככה ישנות ומרוטות, שניהם עברו איתי את התיכון והצבא ועוד מלא דברים... טוב, לומדים דברים חדשים כל הזמן על אנשים, ואם זה הקטע - שייהנו מזה. אם היה לי כסף לקנות עוד פעם ועוד פעם את הדיסקים שלה, כבר הייתי חוסכת ונוסעת לחו"ל לראות הופעה שלה...

moriss

New member
כמה דברים על עצמי../images/Emo13.gif

קוראים לי עידן
אני אוהב את אלאניס (כאילו, דה
)
השיר האהוב עלי (כרגע) הוא WAKE UP
כדי שזאת לא תהיה ההודעה הכי משעממת בשרשור (שלא לומר בהיטוריה של הפורום) אני אוסיף כמה פרטים בדויים לחלוטין על עצמי * שם המשפחה שלי הוא אלטרמן (העידן המפורסם היחיד שמצאתי) * אני נשוי כבר חמש שנים לאלאניס ( היא אוהבת לישון בבוקסר שלי, ארוחת הבוקר שלה זה סרטן בשמנת, היא בחודש השלישי עכשיו השם של הילדה יהיה ג´ורג´יה אם בן אז ג´ורג´ - על שם המקום בו עשינו אותו) * אלאניס כתבה עלי את WAKE UP * גם את YOK (בתקופה שגדתי בה עם מדונה) * אני שם יותר מדי סוגריים בהודעות שלי (גם אתם שמתם לב לזה?)

AdiBaba

New member
עכשיו תורי

קוראים לי עדי ואני בת לא משנה כמה. זה נושא רגיש אצלי, אבל רובכם כבר יודעים. מי שהיה בהופעה בקיסריה, אז הבחורה המטורפת בשורה הראשונה שלא הפסיקה לצרוח ואתם לא הפסקתם לקלל, כי הפרעתי לאלאניס לשיר, זאת אני. גם הפרחים שאלאניס הרימה, היו ממני. אני סטודנטית לכלכלה ומנהל עסקים וגם עובדת, בקיצור אין לי זמן לנשום. אבל לאלאניס אני תמיד מוצאת קצת זמן. הדיסק האהוב עלי הוא כמובן ג´גד העוצמתי והמושלם. אני קוראת לעצמי מעריצה ממרץ 99. החודש בו קניתי את ג´גד. שירים אהובים: jlp - אני בחיים לא יצליח לבחור אחד. junkie - לנצח זה יהיה tiwbg. urs - כרגע זה so unsexy. אבל זה משתנה כל שבוע. שיר לא מאלבום סטודיו - npoc המדהים. השיר היחיד השנוא עליי: the couch וזה בגלל הלחן המשמים ביותר שהולחן אי פעם. זהו בערך.

utopia 111

New member
אני זוכר אותך מההופעה !!!

עדי !!! אני זוכר אותך מההופעה בקיסריה, אני הייתי בשורה הראשונה ביחד עם ידידה שלי, היינו בצד הימני, בדיוק במעבר, כיסא אחד ליד ריטה ורמי קליינשטיין (גם כן, בטח השיגו את המקומות בפרוטקציה), ואני זוכר אותך. גם אני הייתי באקסטזה, וצרחתי כמו מטורף, אבל את בהחלט בלטת שם.

AdiBaba

New member
אני גם ישבתי במעבר

אבל אני לא יודעת להגיד אם זה היה המעבר הימני או השמאלי (יש לי קצת בעייה בכיוונים ומרחב, אני אף פעם לא יודעת מאיזה צד מסתכלים. כנראה סוג של דיסלקציה). בקיצור אני זוכרת שבדיוק במעבר לידי ישבו נער ונערה בני 17 וגיא פינס שאל אותם איך הם השיגו כאלה מקומות. יכול להיות שזה היית אתה? היו להם גם חולצות שהם ציירו בעצמם, הנערה סיפרה לי שהיא מאד אוהבת גם את טור איימוס. אני מקווה שאתה לא היית מאלה שקיללו אותי. ואני בלטתי שם זה לא מילה. בהקלטה של ההופעה שומעים כל משפט שאני צורחת לה, ואפילו שומעים את בת דודה שלי צועקת עליי: סתמי כבר. זאת ממש מזכרת נחמדה. ולמה אני מתגאהבזה? אני לפעמים כל כך פתטית. אני חייבת לציין שההתרגשות יתר שלי פגמה לי קצת מההנאה מהמוזיקה עצמה.

utopia 111

New member
הבהרה

עדי, אני ראיתי את גיא פינס, אבל הוא לא שאל אותי דברים, ולפי דעתי את היית במעבר השמאלי, כי לידי ישבה מישהי שלא כל כך התלהבה מההופעה. וחוץ מזה, זה שקניתי את הדיסק הראשון כל כך הרבה פעמים, זה בגלל שכל פעם קרה לו משהו אחר, פעם אחת העוזרת גנבה לי אותו, ופעם אחרת איבדתי אותו, ופעם אחרת נתתי אותו לחברה בשביל שתשמע עד כמה הוא טוב, ככה שאף פעם לא היה לי כל כך הרבה עותקים ביחד. חוץ מזה, לפני שבועיים הייתי צריך לקנות אותו עוד פעם, כי עשיתי סרט, ושילבתי בו כמה שירים של אלאניס, ורציתי שהם יהיו באיכות גבוהה, אז קניתי דיסק חדש.

למעלה