מאז פתיחת הפורום...

avivs

New member
אני חדש ישן

שלום לכולם, קוראים לי אביב ואני בן 17 מקרית אתא. אני מעריץ של אלאניס כמעט שנתיים ויש לי את כל הדיסקים שלה, הסינגל של hands clean ודיסק נדיר של רעיון איתה של 40 דקות ב1995, חוץ מזה חש לי פוסטר שלה וכל מי שמכיר אותי יודע על אהבתי עליה. אני מבקר בפורום הזה הרבה מאוד אבל רק עכשיו נרשמתי. חוץ מלאניס אני מעריץ ענק של מדונה שלפני אלאניס הייתה הזמרת האהובה עלי וגם עכשיו אני מעריץ ענק שלה.

AlanisJunkie

New member
מאז פתיחת הפורום...

עבר הרבה מאוד זמן. חלק מהחברים עזבו, אחרים דווקא באו, והגיע הזמן לערוך היכרות חדשה עם כל חברי הפורום. אז אני אתחיל: יוסי גבאי, בן 18 (אולי טיפה יותר, אבל זה באמת לא חשוב). מעריץ את אלאניספחות או יותר 5 שנים (אולי יותר). שיר אהוב: These R The Thoughts וזהו....עוד משהו ששכחתי?

I Was Hoping

New member
שאלה טכנית ליוסי../images/Emo35.gif

החלפתי אייסיקיו ואין לי מושג איך מחליפים את המספר באתר שלך, במקום שכולם רושמים את המספרים שלהם...

Mr Freeze

New member
טוב, עכשיו אני...

שם: בר בן-ארי גיל: כמעט 16 אלבום אהוב: JLP שיר אהוב: כרגע - Forgiven וידאו קליפ אהוב (הפתעה!): Thank You זהו, לא?

j u n k

New member
יא משעמם אחד...

זה צריך להיות יותר ציני...פחות רישמי! שם: נופרי פלדמן (באינטרנט עדן ויש שקוראים לי צ´יצ´ולינה....או שלא!) מעריצה את אלאניס....וואלה כבר 4 שנים צרופות ורצופות. שיר אהוב: uninvited בת 16 מסתבר.. אני נשמה זקנה חברים אני לא מה שאני נשמעת (פקצה) אני לא כזאת שטוחה (איזה קטעים פה וואו וו) נראה שהראתי ליוסי איך עונים על שאלות יבשות- אתם מוזמנים לרדת עליי u´ll rescue me right?

j u n k

New member
והתנצלות פומבית זו מובאת

ליוסי על שקראתי לך צנון משעמם- אתם מבינים הבן אדם הופך לגדול- מבגרות לעולם של מבוגרים חציליים ומשעממים מוות- תמיד יש יוצא מן הכלל ואתה אחד כזה. אנחנו אוהבים אותך יוסי אתה תעבור את המשבר הזה אל תדאג! אתה לא צנון רק הולך להתגייס לצבא- מקום של רשמיות יתרה- אני כמובן תמיד יהיה פה כדי שתתנער מהחרטה (עד שאני אתגייס ואז שנינו בבעיה...אוי רק שנייה יש אמיל!)

AlanisJunkie

New member
אני לא הופך למבוגר!

חס וחלילה.......צ´אק צ´אק צ´אק. אני? מבוגר? גם כשאהיה בן 30 (חס וחלילה, כמובן) אני אשאר ילד. וחוץ מזה.. מה, אני באמת מתחיל להישמע מבוגר? דווקא שמתי לב לכך שילדים קטנים קוראים לי לפעמים "איש"...הם כבר קיבלו את הכאפה שהיו זקוקים לה ויותר הם לא קוראים לי ככה...אבל עכשיו את? ג´אנק? מה קרה לך? אני מבוגר?

יוסי הוא פיטר פן....

יוסי - פיטר פן, לא רוצה לגדול עדי\רווית - שניהן זה שילוב של טינקרבל, יד ימינו של פיטר פן. אף אחד לא וונדי והאחים המפגרים שלה.... וג´אנק, אני, אתה, את וכולנו הם הילדים האבודים!!!!!!!!! נ.ב. שאקירה זאת קפטן הוק.... אם כמה שזה מפגר.... תודו שזה נחמד להשוות אותנו לאנשים מהאגדות? don´t you think?

בעצם יש וונדי!!!!

וונדי זאת עדי.... הגדולה והבוגרת מכולנו!!!!!! "אימא" שלנו!!!! נ.ב. וזה לא אומר שרווית (טינקרבל) מקנא בה.... או יוסי (פיטר פן) מאוהב בה...

j u n k

New member
אמיל- מה זה החרטא הזה?!

אני לא אסכים להיות ילדה אבודה מזוינת איזה נחיתות!!!!! הפקרות. אני עושה הפגנה...! אין מצב שאני אהיה ילדה אבודה למה מי מת? מה אני עז... אם אתה רוצה להיות איכר תהיה איכר- אני לעומתך לא אוהבת את מעמד הפועלים- אז תשאיר את השטויות במיץ פטל שלך למישהו נחות יותר!!! נעלבתי קשות מהדימויים שלך!!
זהו יוסי עכשיו אני קנאית.

AlanisJunkie

New member
אין לך מה להעלב!

כי בשבילי את שלגייה! את היפהפיה הנרדמת! היפה מ"היפה והחיה"! סינדרלה! בת הים הקטנה! כיפה אדומה! (לא, סתם). אבל בשבילי את....את..... את..... אלאניס! (הגזמתי קצת? כנראה) בשבילי את יותר מילדה אבודה מזויי#@.... אסור לכתבו את זה בתפוז.

ג´אנק מה קרה לך בזמן האחרון? ../images/Emo31.gif

מצטער! רשמתי אנשים שחשבתי שלא ייקחו את זה קשה, שיקחו את זה בצחוק. זה לא מה שאני אומר זה מה שנקבע. וחוצמזה, בזמן האחרון את לא אותה ג´אנק, חוט העצבים שלך נעשה להיות דק מדי יום. אני אף פעם לא תיארתי אותך מקללת. או שרשמת שמצידך כל השאר שייעשו ביד וזה... זה לא שאני "בורח" מהמציאות או יפה נפש אבל תירגעי. גם יוסי יכל לבוא אליי בתלונות ולהגיד לי: "אני לא פיטר פן, פיטר פן מכוער, פיטר פן אוהב את וונדי שקטנה ממנו ב- 200 שנה, אני לא ילדותי ואני לא יתוש מעופף מזו#@". או שרוית יכלה לבוא אליי בתלונות כי כולם יודעים שטינקרבל ממש לא מושלמת. תירגעי קצת........ ותפסיקי לקלל....

j u n k

New member
אמי- תרגיע את עצמך...

אני ויוסי התכתבנו באיי סי קקה והגענו למסקנה שמשעמם קצת בפורום בזמן האחרון אז נתחיל לעורר אותו,אז כתבתי את ההודעה הזאת בכוונה טהורה של ציניות. אז אולי כדאי שתבדוק שוב את ההודעה שלי ותנסה לצחוק במקום לענות כמו רובוט ולנסות להצדיק את עצמך ובדרך באמת להעליב אנשים. סלח לי על כך שאני "לא אותה" ג´אנק אין לי מושג לאיזה ג´אנק התרגלת, ולא ידעתי שיש לך בעייה עם איך שאני מתבטאת- אבל דקה אחת של כנות, תמיד התבטאתי כך ושום דבר לא השתנה במחלקה הזאת, אתה אמור לקחת את זה בצחוק וכשתראה הודעה רצינית כתובה כמו שצריך תבין שאני רצינית.

j u n k

New member
*אמיל - ושוב

אם אתה מאמין באמת ותמים שאני טעיתי ואני צריכה להתנצל- אני אעשה את זה כי אין לי כח לויכוח מטופש בלי תכלית ובסיס, וגם חשוב לי שתדע שאני עושה טעויות ויכול להיות שטעיתי כשניסיתי להיות צינית ולא קלטת את זה, אז אני מתנצלת אבל הויכוח הסתמי הזה גם הוציא את דעתך עליי לאור- חבל.

Rוית

New member
יש אני טינקרבל../images/Emo70.gif

I CAN FLY! WOOPYYYYY *נתקעת בעץ* נו טוב, יש לי עוד מה ללמוד
ודן-אין שום בעיה, אני שמחה שהצלחת

מה זאת אומרת יש אמיל?! ../images/Emo8.gif

לא הבנתי מה זאת אומרת "יש אמיל!"... אבל שיהיה, לקחתי את זה ברוח קלה. טוב, אז פרטים על עצמי: שם: אמיל גנון מעריץ את אלאניס: 4 שנים (אבל אפשר להגיד שהערצתי אותה מתי שיצא "אירוניק" - אבל לא ידעתי מי זאת ולא כלום, סתם אהבתי ת´שיר) גיל: 14 וחודש.... שיר אהוב: כל הזמן זה משתנה... אבל אפשר להגיד שפחות או ויתר את "אירוניק" שיר שנוא: would not come שיר שמפוצץ לי ת´מוח (במקרה השלילי של המילה...) קליפ אהוב: ironic, מקורי............. אלבום מעודף: (לפי הסדר) SFIJ unplugged Jagged little pill under rug swept now is the time alanis

Rוית

New member
o.k, i´ll play along...

שם: עד כמה שאני מנסה להסתיר את זה בכינוי שלי, ידעתי שתעלה השאלה הזו.. שמי- רוית.. אכן וידוי קשה וקורע לב
בת 17 ועוד כמה חודשים אני מניחה (מי סופר כבר
) מעריצה את אלאניס- ברור! חי חי, טוב, נעזוב את השנינות (
) לרגע, אני מעריצה את אלאניס בסביבות ה4-5 שנים, כל שנה והאדיקות שלה... שיר אהוב: אוי, נו, על תעשו לי את זה! מסרבת לענות! אין לי שיר אהוב, יש לי את שיר הרגע! שהוא כרגע UR... אממ, מה עוד, מה עוד?, טוב זהו, אנשים תגיבו, נעשה שירשור של כולם פה בפורום
לילה טוב

חבריידה, תורי!!

שם: דן, דני דנידן תבחאו אתם מעריץ את אלאניס מגיל 11 בערך, שזה יוצא 4 שנים שיר אהוב....טממממ נכון לעכשיו זה FORGIVEN שיר שנוא WEEKENDS ואני רוצה לנצל את ההודעה הזאת כדי להגיד תודה לכמה אנשים (יוווו איזה טקס בית ספר זה, מה עובר עלי?) לרוית(המלכה) שסבלה אותי כול הצהרים, רוית חולה עלייך רק בזכותך יש לי את ה-תוכנה הכי טובה בעולם! מצטער על כול השאלות המב"ריות ששאלתי אותך! לעדי שגם עזרה לי מאוד עם התוכנה המתוסבכת הזאת, מצטער גם על השאלות הממש לא חכמות שלי LOVE U GIRLS

למעלה