מאזן רווח והפסד.....

ב ר נ ד ה

New member
זה הסוד שלי....../images/Emo91.gif

אני שמחה שאהבתם...ותודה על הפירגון. ולעצם העניין: אין פתרון של קסם. שינוי מן הסוג הזה אינו מתרחש בין לילה. מדובר בתהליך ארוך, עם עליות וירידות (לא במשקל), אבל שווה את המאמץ. להלן מספר כללי יסוד שיסייעו לך בדרכך אל ההשלמה עם עצמך ועם גופך: 1. חסל סדר דיאטות תנסי לחשוב למה גרמו לך הדיאטות במהלך השנים...האם גרמו לך לרדת במשקל? לא ולא ! כל דיאטה הסתיימה בהעלאה מחודשת של כל הק"ג שהשלת פלוס תוספת מכובדת. אם כך, המסקנה היא שהדיאטות בעצם גורמות לא רק לסבל, לרגשות אשם, ולדיכאון, אלא הן הן הגורמות לנו להשמין עוד ועוד. 2. העלימי את המאזניים המאזניים הם אחד האביזרים המדכאים ביותר. מי מאתנו לא קמה בכל בוקר, בתקופה של דיאטה, ועלתה על המשקל?? פעם ראשונה עם רגל ימין, פעם שניה עם רגל שמאל...על קצות האצבעות...והמחוג מסרב להיעצר על הסיפרה המיוחלת...., מאחר וזה קורה בבוקר, זה מדכא והורס לנו את כל היום. 3. היפטרי מבגדים במידות קטנות מי מאתנו לא שומרת בארון בגדים קטנים בכמה מידות מהמידה הנוכחית? ומי מאתנו לא מציבה יעד ללבוש אותם שוב לאחר הדיאטה הקרובה? היפטרי מהם, והשאירי במלתחתך אך ורק פריטי לבוש במידתך הנוכחית. 4. הפסיקי להתנצל על היותך שמנה הפסיקי עם ההסברים וההתנצלויות על היותך שמנה..."זה תורשתי"..."חילוף חומרים איטי"...."לא אוכלת כלום אבל משמינה"...... 5. הוסיפי ל"שמנה" תוספת חיובית בכל פעם שאת, או מישהו בנוכחותך מזכיר את המילה "שמנה" הוסיפי לה תוספת...מעתה השתמשי תמיד בצמד מילים..."שמנה ויפה"...שמנה וסקסית"...שמנה וחכמה"...וכו´ 6. תלמדי להכיר את גופך עמדי בכל יום, מספר דקות מול המראה והביטי בגופך מכל הזוויות. בימים הראשונים את תשנאי את מה שאת רואה, בהמשך תתרגלי אליו, ולבסוף תאהבי אותו. זהו השלב הראשון בדרך להשלמה עם גופך כמות שהוא...ובדרך אל האושר.
ברנדה

גילה37

New member
את גם חמודה ונהדרת../images/Emo24.gif

את לא מתארתץ לעצמך כמה את תורמת לנו מנסיונך

גילה37

New member
חנן חמוד אמנם ראית אותי...

אבל אל תגלה את כל הסודות בפורום אני גם חושבת שאני לא שמנה אבל יש גברים שחושבים שנאי מאוד שמנה עבורם

גילה37

New member
זה בדיוק מה שעשיתי

ואני מאוד אוהבת את עצמי , אבל שתדעי לך אלה עיצות לא רק נשים שמנות יש המון נשים רזות שחשו בדיוק כך.והן זקוקות לאון עיצות. אבל מניסיון שלי מה שהכי עזר לי ואצ זה כבר כתבתי זה להסתובבבבית ערומה אז את מתחברת לגוף שלך כל הזמן הרי הבגדים הם חוצץ וכשאת ערומה את לא יכולה להתעלם מהגוףשלך ואתז את מקבלת אותו .... והכי חשוב לומדת להכיר אותו ולאוהב אותו

AlteX

New member
יפה אמרת! ../images/Emo20.gif

גילוש, את גורמת לראש שלי לחשוב בכיוונים מסוכנים...
אבל ברצינות, גם אני חושב (מנסיון) שלהסתובב ולישון בערום עוזר לנו לא רק לאהוב את עצמינו, אלא גם להפתח ולהיות פחות ביישנים. הרי נולדנו ערומים ולהסתובב ערומים זה הכי טבעי שבעולם. בגדים, מצד שני, זה ממש לא טבעי ומגביל את הגוף. כמובן, אני לא אומר שצריך לשנות את חוקי החברה ולהסתובב ערומים במקומות ציבוריים וכו´, אבל לפחות בבית כאשר יש את הפרטיות אנחנו יכולים להרשות לעצמינו את התענוג! ולסיום, אוסיף ציטוט משיר שנקרא SUNSCREEN SPEECH של BAZ LUHRMANN Enjoy your body, use it every way you can... don´t be afraid of it, or what other people think of it, it´s the greatest instrument you´ll ever own. ועוד אחד לקינוח... (מאותו השיר) Do NOT read beauty magazines, they will only make you feel ugly.
צירפתי לינק לטקסט המלא... תהנו!

עופר 123

New member
אחד מהשירים ש.....

מעבירים בי צמרמורת בכל פעם שאני שומע אותם, גדול-גדול-גדול.
, אלטקס...

ב ר נ ד ה

New member
אלכס...זה יפהפה......./images/Emo141.gif

קראתי את השיר - הנאה צרופה.... ממליצה לכולם לא לוותר...

רוזאן

New member
זה נשמע פשוט, אבל

כשקראתי את מה שכתבת זה נראה לי מאד קל לביצוע. אבל היום כשניסיתי למשל לזרוק בגדים קטנים מהארון הרגשתי שאם אני עושה את זה אני מוותרת על החלום שלי. הבעיה היא שהרבה חלומות נוספים מותנים בחלום הרזון שלי, ואם אני מוותרת עליו אני מוותרת על כולם. מה עושים?

גילה37

New member
מוצאים חלום אחר ?????????

תחשבי שהבגדים מעבר לעובדת היותם קטנים ם ישנים וכבר לא אפנתיים וככה תנקי את הארון לגמרי ואלי תחלמי על לבוש הולם את מידותייך ותשקיעי מאמץ לעשות אותך עוד יותר יפה ממה שאת????????

gal33

New member
אז אל תזרקי, תמסרי לאנשים אחרים

שיהנו מזה. כך תצאי מורווחת פעמיים. לדעתי זו טעות לשמור בגדים קטנים מדי בארון, באותה מידה כמו שזו טעות מרה לשמור בגדים גדולים מדי בארון. כמו גילה, מבלי לדעת מהן חלומותייך האחרים, אני חושבת, וסליחה אם אני נדחפת יותר מדי (זה בגלל הגודל
), שעלייך לשבור ומהר את ההתניה בין חלום ההרזיה לחלומות האחרים. כל עוד זה חלומות קטנטנים כמו ללכת לים עם בגד ים, ללכת ברחוב עם חצאית מיני, ניחא. אבל אם מדובר בחלומות גדולים חורצי גורלות, כגון: כשאני אהיה רזה, אז אמצא מישהו שיאהב אותי, כשאהיה רזה אמצא עבודה טובה יותר וכו´, אזי במקרה זה את עושה עוול גדול לעצמך. במצב כזה את יכולה להעביר את רוב חייך ב- HOLD, והחיים הם מה שקורה לנו כאשר אנו עסוקים בלתכנן אותם. תעבדי להשיג את חלומותייך ללא התניות מוקדמות וללא קשר לחלומות אחרים, כל חלום עומד בפני עצמו. בהצלחה! גל

ב ר נ ד ה

New member
רוזאן יקרה....../images/Emo141.gif

ללכת שבי אחר חלום הרזון, זוהי תפיסת עולם מוטעית מיסודה. ע"י סילוק הבגדים הקטנים ממידתך מהארון, את לא הולכת לוותר על כל החלומות שלך. להיפך, זו הדרך לקצר את המסע אל מימושם. מרגע שתקבלי את גופך כפי שהוא, תשלימי איתו ותלמדי לאהוב אותו, תגלי שכל מה שחלמת לעשות לכשתרזי, את יכולה לעשות היום. האם משקלך הוא הקובע כמה את שווה ומה תוכלי לעשות עם חייך??? זה נשמע לך הגיוני? תנסי למנות את כל התכונות הנוספות שבורכת בהן והכי חשוב הוא שתתנתקי מהתפיסה השגויה של "או הכל או לא כלום" כלומר או שאני רזה ועם זה יש לי הכל או שאני שמנה ואין לי כלום. מלכתחילה אמרתי שתהליך הבניה של ההערכה העצמית, הפיכת הדימוי העצמי לחיובי וקבלה ואהבה של גופנו כמות שהוא, אינו תהליך קל או קצר, אבל מניסיון אומר שהוא בר מימוש והרבה פחות מתסכל מחלום הרזון שהורס את חיינו. כפי שהבטחתי, לאחר החג אצרף קישורים לאתרים ולמאמרים בנושא.

רוזאן

New member
תודה לכולכן

תודה לכן על התמיכה והעידוד שלכן. אתן לא מתארות לעצמכן כמה זה עוזר מאחר ואני מוקפת במשפחה ובחברים שלא מניחים לי לרגע בענין הדיאטה והירידה במשקל. מצאתי בפורום הזה מסגרת מיוחדת שהיתה חסרה לי. אשמח ללמוד מהניסיון שלכן בכל מה שקשור להשלמה עם הגוף שלי, כי אז אולי חיי יהיו קלים יותר. אגב- היום זרקתי את כל הבגדים שכבר קטנים עלי, ויש לי המון מקום לקנות חדשים- והכל בזכותכן.

גילה37

New member
לי חורה ...

כל המ שהפסתי שתקופת החיזור , הייתי כל כך חסרת ביטחון שהלכתי עם מי "הסכים" כביכול ורצה אותי והתחתנתי איתו ומיד אח"כ גיליתי שזה לא זה והתגרשתי והיום אני לבד כמעט 15 שנה מה היה קורה לו הייתי רזה????????? היום כבר לא מדאיג אותי אבל אי אפשר להתעלם מהמחשבה לו הייתי..

למעלה