מאזן רווח והפסד.....

ב ר נ ד ה

New member
מאזן רווח והפסד.....

במבט לאחור, מניסיון של שנים, וכדי שהחברות הצעירות שכאן לא תחזורנה על אותן שגיאות שעשיתי, אני רוצה לחלוק איתכם ולספר לכם, מה הפסדתי בחיי באותן שנים שבהן לא אהבתי את גופי ואת עצמי: הפסדתי את האהבה של האדם הכי קרוב אלי, שמיטיב להכיר אותי מכל אדם אחר...של עצמי. קיבלתי החלטות שונות מאלו שהייתי עושה לו אהבתי את עצמי...את משמעותן לעולם לא אדע הפסדתי השתתפות בפעילויות רבות שאני אוהבת כי התביישתי בגופי הפסדתי הזדמנויות לחייך ולהיפתח לדברים שהתרחשו סביבי כי הייתי ממוקדת כל העת בעצמי ובמלחמה בגופי...ובחיים יש כל כך הרבה דברים נוספים הפסדתי את היכולת לראות את עצמי באופן שאלו שאוהבים אותי הסתכלו עלי הפסדתי את הספונטניות בהתנהגותי באירועים חברתיים הפסדתי את ההנאה מהאוכל שאכלתי בגלל רגשות אשם אינסופיים הפסדתי את היכולת להיות נאהבת באופן מושלם – גוף ונפש – כי רק שכאת אוהבת את גופך את מאפשרת לאחר לאהוב אותו ואילו אני שפטתי את גופי ללא הרף הפסדתי את כל אותם דברים שתמיד אמרתי "כשאהיה רזה אעשה....." הפסדתי את היכולת לאהוב ולהעריך את עצמי כפי שאני אוהבת ומעריכה אחרים הפסדתי את כל אלו.... והפסדתי עוד הרבה מאוד דברים....שתקצר היריעה מלפרט את כולם. את השעון אינני יכולה להחזיר לאחור וחלק מהדברים שהפסדתי בעקבות חוסר ההשלמה עם גופי....לא אוכל להחזיר לעצמי לעולם... אבל חברות רבות כאן יכולות למזער את ההפסד... תאהבי את גופך....וגופך יחזיר לך אהבה...... תחייכי אל עצמך....והחיים יחייכו אלייך..... אוהבת את החיים ב ג ד ו ל
ברנדה

AlteX

New member
אהבתי! |למעלה|

כתבת באמת יפה! נהנתי לקרוא כל מילה ומילה...! תמשיכי כך

רוזאן

New member
מהמם ונוגע ../images/Emo41.gif

הדברים שכתבת כל כך נכונים ונוגעים כמעט לכל שמנה התחלתי לחשוב מה אני מפסידה ועל מה אני מוותרת ונעשיתי עצובה כי אני מוותרת על הליכה לים ועל ריקודים שאני כל כך אוהבת ולא ממש נהנת מדברים אחרים שאני עושה. בקיצור נתת לי חומר למחשבה וכמו שאלטכס כבר אמר זה כתוב מאד יפה. כל הכבוד

DREAM111

New member
היי ברנדה

וואו אחד גדול. אבל מה עושים שלמרות שבאמת אני עושה הכל (מבחינת פעילות) אבל לא משלימה עם גופי? כועסת על זה? מאוכזבת מכשלוני בדיאטות למיניהן? ושוב אני באמת פעילה אני מבלה וצוחקת ויוצאת ונפגשת הולכת לים (כן כן בבגד ים-למרות גודלי) לא רוקדת כי שונאת את זה אבל באמת עושה הכל. בבפנוכו שלי זה מציק לי אני יודעת שכלפי חוץ מי שרואה אומר וואלה זאת מאושרת אבל אם אני יספר את הכי באמת זה לא נכון. אני רוצה כבר להיפרד מאיזה 30 קילו, אני רוצה כבר להכיר את האחד והיחיד שלא יחפש כל הזמן לשנות אותי, רוצה כבר להיות אמא לזעטוטים רוצה המון דברים בשבילי.

גילה37

New member
את מבזבזת המון אנרגיות שליליות

על מה יהיה או מה היה לו הייתי משילה מעלי 30 קילו , לא חבל על הזמן הרי זה שזמן אבוד ,, אני ידעתי זאת עוד בצעירותי ומעולם לא עשיתי דיאטה היום אני בודקת את החיים שלי אחורה נכון, הפסדתי כמה דברים, אבל לא ביזבזתי את הזמן על דיאטות, על מחשבה בנושא ולא על דברים שאני אוהבת זה לרקוד , ואני רוקדת המון המון המון אני נכנסת למועדון מתחברת למוסיקה ומקפצת לילה שלם

gal33

New member
אני ממליצה במשנה תוקף על ריקודי בטן

שנתיים שלמות רקדתי, השנה אני בהפסקה ואני מחכה כבר לחזור בשנה הבאה. הריקודים בהא הידיעה להתחיל בהם בשביל להתחבר לגוף ולנשיות שלנו. ככל שהגוף מלא/שמן יותר, הריקוד חינני יותר. נכנסים לכושר עם הזמן, מגלים שרירים שלא ידענו שהם קיימים. וההרגשה, אך איזו הרגשה מדהימה שמקבלים. מהשיעור הראשון יוצאים עם הרגשה שיש לנו גוף של מיליון דולר. פשוט מתחילים לראות את הגוף באור אחר לחלוטין, כמה הוא רך עגול ויפה. איך הוא זז כפי שלא תיארנו לעצמנו שהוא מסוגל. הריקוד הולם כל אחת!! בונוס בנ.ב: אחר כך ללכת לרקוד באירועים זה בכלל כיף. ממליצה בחום, גל

ב ר נ ד ה

New member
כמה שאת צודקת......

השתתפתי במספר שיעורים לריקודי בטן ולצערי נאלצתי להפסיק מאחר והשעות לא התאימו. אין כמו ריקודי בטן לשמנות ויפות כמונו !!! זו אכן דרך נפלאה להתחבר לגוף שלנו, לגלות את היופי והיכולות שלו ולאהוב אותו. מ ו מ ל ץ ב ג ד ו ל !

יפעת*

New member
אני מפנטזת על זה כבר המון זמן

אבל לומדת 3 פעמים בשבוע ועובדת במשרה מלאה... בשנה הבאה אני לא מוותרת אני לומדת טיפול כשרוב הטיפול הוא בתנועה, סוף סוף לומדת להפריד חלקים בגוף בתנועה, כך שזו הכנה נפלאה ....

הלוואי שזה היה ככה באמת....../images/Emo10.gif

אצלי לפחות זה קצת אחרת. אני עושה את כל הפעילויות הללו. אני יוצאת לרקוד והולכת לים עם בגד ים אבל יש הרבה דברים אחרים שאני מונעת מעצמי. גם כשאני יוצאת לדיסקוטק ורוקדת אני נמצאת במצב של מודעות עצמית גבוהה וקצת חוסר ביטחון ולים אני הולכת רק עם חברות קרובות ויושבת במקום מרוחק מאנשים כדי שלא ייווצר מצב שאני אביך את עצמי... קשה לי להתגבר על חוסר הביטחון במצבים מסוימים כמו לדוגמה כשבחור מתחיל איתי (פעם ב...) אני ישר חושבת שהוא לא ממש מתכוון לזה ומחפש לצחוק על חשבוני או לחילופין רוצה רק סקס. חוץ מזה, יש המון דברים שאני נמנעת מלעשות בגלל שאני שמנה. אני לא מרגישה חופשיה מספיק כדי לעשותם וזה פוגע לי בחיי היומיום. הלוואי שהייתי במצב של השלמה וקבלה עצמית אבל לצערי אני רחוקה מכך. אולי תגלי לי את הסוד שלך? :)

אולי תגלי לי

מאיפה העוז לדחות מישהו שהתחיל איתך בגלל שאת חושבת שהוא רוצה סקס או לצחוק עלייך בלי שבכלל הכרת אותו? מילא אם הוא לא נראה לך כי הוא אהבל, או גס רוח, או עדין מדי, או גבוה מדי, או מתוחכם מדי. אבל לפסול מראש לפני שהוא בכלל פתח את הפה? אני כבר רואה את הסיטואציה. הוא עומד שם ומנסה להקסים אותך ןאת בראש עושה "לדפוק אותי, לצחוק עלי, לדפוק אותי ...". ראבק, תסגרי את הטלויזיה ותסתכלי על אנשים ברחוב. לא כל הבחורות נולדו בנות 15 עם ציצים שטוחים ועצמות בולטות. יש גם נשים מלאות ברחוב וגם גבוהות ונמוכות ומבוגרות. זה שאת מלאה יותר לא עושה אותך כזאת מיוחדת שאת צריכה לנפנף בחורים כל כך בקלות. תמיד יהיו בחורות יותר חכמות, גבוהות, רזות, טיפשות, עם שיער איתר ארוך או חום או קצר ממך. face it. את מיוחדת כמו שאת, אבל לא יותר מזה. עכבר

you´re WAY off base.....

אני לא דוחה אותם בגלל שאני חושבת שאני כזו תופעה מדהימה, אלא בגלל חוסר הביטחון שלי. וחוץ מזה לא נראה לי שכתבתי שאני דוחה אותם. אני תמיד מוכנה לשמוע מה יש לו להציע לי (מבחינת שיחה כמובן) אלא אם כמו שאמרת הוא נראה לי דפוק או סתם תימהוני.

הפוסל במומו פוסל

לא הייתי כותב לך על זה אם לא הייתי מכיר את התופעה מעצמי. בשורה התחתונה אין הבדל אם את דוחה אותם כי את חושבת שאת תופעה מדהימה לחיוב (סנובית) או בגלל שאת חושבת שאת תופעה מדהימה לשלילה (אחת שלא שווה להתקרב אליה) בשורה התחתונה את היא זו שלא נותנת שיתקרבו אליה בגלל מה שאת חושבת על עצמך. (כמו שאמרתי אני מכיר את התופעה מעצמי, שנים אנשים לא התקרבו אלי כי חשבו שאני סנוב, למרות שבסך הכל זה ישב על זה שאני הייתי חסר ביטחון שלא האמין שמישהו ירצה את חברתו) את בעצמך אמרת שאת ישר חושדת בהם שהם באו לצחוק עלייך או סתם רוצים סקס. כלומר שישר את פוסלת אותם בגלל ש... גבר נורמלי לא יתקרב אלייך? אז מראש מי שמתקרב מקבל כובע של דפוק? כמו שאמרתי, צאי החוצה, יש בחורות חכמות ממך, טיפשות ממך, רזות ממך, שמנות ממך, נמוכות ממך או גבוהות ממך. יש גברים שנרתעים מבחורות חכמות יש כאלו שלא יכנסו למערכת עם טיפשות או גבוהות או נמוכות או שמנות או רזות. מהצד השני יש גברים שמחפשים חכמות, טיפשות, גבוהות, רזות, שמנות או נמוכות. הם חושבים שאת מיוחדת ונמשכים אלייך, רק שאת חושבת שהיחוד שלך הוא לשלילה ושהוא אמור לדחות גברים נורמליים. עכבר

"אבל לא יותר מזה"?

אתה חסר רגישות לחלוטין????? יש לך מושג מה משפט כזה יכול לעשות לאישה????? ראבק, הלאה חובבי השמנות - מי צריך אתכם בכלל - כעת נעבור לחיפושים המייגעים אחרי בחורים ש מ ב י נ י ם נשים (ואל תתפסו על סרטים בדיוניים בכיכובו של מ.גיבסון, הכל חארטה), ולא יירקו לנו בפרצוף משפטים כמו "את מיוחדת כמו שאת, אבל לא יותר מזה." מה קרה ל"את מיוחדת כמו שאת, ומדהימה בדרכך שלך ותאהבי את עצמך כמו שכולם (ובמיוחד אני) אוהבים אותך. את יכולה להיות מה שאת רוצה, ולהגיע לאן שאת רוצה, רד בול נותן לך כנפיים........" ובכלל, מה אכפת לך מה היא עושה עם המחזרים הפרטיים שלה??? אתה במילא לא מבין כלום, איך אתה בכלל מתיימר להבין את סיבת הדחייה???? זה קצת יותר עמוק מ"בגלל שאת חושבת שהוא רוצה סקס או לצחוק עלייך בלי שבכלל הכרת אותו". מישהי מסכימה איתי..? פסססט?.... מישהי?

גילה37

New member
אני כבר הסברתי את זה

ואת לא ממש מצליחה להעביר את המסר כי את נשמעת אולי תוקפנית או שונאת גברים גבר לא מבין אישה כמוני וכמוך אז אולי נסביר לו לאט מה דעתך????

גילה37

New member
אתה צודק אבל לא מבין...

את המגננה שפיתחו להן כנראה נשים אלה , שכל כך חשופות לפגיעה מצד החבר העד שאיבדו את האימון במין הגברי כמובן לא כולם אבל יש המון שכשגבר מתחיל איתן הן מיד חושבות על מה ולמה יש לו להתחיל איצתן ונכון אתה צודק הכל כנראה נובע מחוסר עצמי אבל זו עובדה והנשים האלה מגנות על שמצם בצורת חומה וגבר לא יכול להבין את זה .

למעלה