מאזוכיזם...

Madcowmoo

New member
מאזוכיזם...

שכבה שכבה אני מקלפת, עד שייזל דם עד שייפתח פצע ולא אפסיק גם אז כך העונש הוא אינסופי כמו הנפש ואולי עינויי הגוף ימנעו ממני את עינוי הנשמה.

קסנדרה*

New member
אממממ חזק מאד...

מעביר במעט מלים עוצמת רגש גדולה מאד. יש לי משהו להעיר לגבי הכתיבה, אבל רק ברשותך כמובן...
קסנדרה

קסנדרה*

New member
או ברשותך - זו הצעתי...

שכבה אחר שכבה אני מקלפת, עד שייזוב דם עד שייפתח הפצע. לא אפסיק גם אז - כך העונש הוא אינסופי כמו הנפש. אולי עינויי הגוף ימנעו ממני את עינוי הנשמה.

conatus

New member
וחיטטו בעצמם...

הבנתי שאת מקלפת את העור וחודרת כמה שיותר עמוק. לא הבנתי מה הוא העונש ? מאיפה הוא בא ? מי המעניש ? האם חבלה עצמית מכוונת יכולה להיות סוג של תראפיה ? או שזה מה שמוגדר הרס עצמי ? יש לי יצירה קרובה ליצירתך. עקבי אחר התגובה הבאה :

Madcowmoo

New member
אני ממתינה...

קשה לי לנתח מה שהרגשתי. הענשה עצמית. אולי דרך להתמודד עם כאב נפשי ע"י פגיעה בעצמך פיזית. איזשהו "דווקא" אנושי הרסני של חיטוט בפצעים של עצמך, אם מהרס עצמי או כתראפיה, את זה אני לא יודעת.

Madcowmoo

New member
אני ממתינה לתגובה, conatus...

קשה לי לנתח מה שהרגשתי. הענשה עצמית. אולי דרך להתמודד עם כאב נפשי ע"י פגיעה בעצמך פיזית. איזשהו "דווקא" אנושי הרסני של חיטוט בפצעים של עצמך, אם מהרס עצמי או כתראפיה, את זה אני לא יודעת.

conatus

New member
הנה :

ראיתי יונה פצועה שלא תעוף עוד שרועה על האדמה. ראיתי את עצמי וההשוואה כאבה. ליונה המעוף הוא ציר חייה. כמו לי חיי הרוח. פצעיה הגופניים התאחדו לרגע עם פצעי הנפשיים.

Madcowmoo

New member
השוואה נכונה

אבל את המעוף לא ניתן להחזיר ליונה בעוד שאת חיי הרוח לא ניתן לדכא...

conatus

New member
לדעתי..

את חיי הרוח כן ניתן לדכא אך לא ניתן לעצור את פעולת הרוח כליל...

פייקו

New member
קונטוס..

יפה הוא השיר .. אך יש לי השגה לגבי "ראיתי יונה פצועה שלא תעוף עוד * עוד נראה לי מיותר או תכתוב אותו "לא עוד תעוף" וגם האות "ש" שלא שרועה על האדמה" הכתוב פשוט יפה בעיניי - אני "מאוהב" ביונה ככלל..

קסנדרה*

New member
חייבת לצטט לכם משהו בהקשר.....

"לא כל מי שכותב שירים הוא משורר לפעמים הוא סתם אדם שליבו שותת דם" -מתי כספי. לא שחלילה אני מנסה לרמוז על כתיבתכם, אלא עניין הדם, הזכיר לי.... קסנדרה

kity

New member
עוצמתי....

יש בזה משהו חזק.... אהבתי את הסידור של קסנדרה אני חושבת שאת צריכה לאמץ אותו...
מאוד יפה בדרכו...

|המלצה קטונתי...../images/Emo22.gif

מכל הניתוחים... בעיניי, שיר קסום, הכאב, מגיע עד כלותיו, החיבור בין עינויי הגוף, ועינוי הנשמה, הוא פשוט זרימה של אינות, חדה, בהירה ונפלאה - -

ELI105

New member
לא מומלץ לנסות בבית

מקווה שעצם הכתיבה הקלה מעליך,בכל אופן יהיה זה אכזרי ויבש מדי שלא להזכיר כי את פוגעת בעצמך באופן חולני ,אבל את זה את כבר יודעת לבד (לא מלגלג,ואפילו לא מיעץ..רק מצביע באכפתיות).

למעלה