מאושר

• פותח הנושא retw
  • פורסם בתאריך
כרגע לא במיוחד

האושר שלי סובב בעיקר סביב ענייני האהבה. וכרגע, לא ברור בעליל מה יעלה בגורל המע' יחסים שהתחלתי.... בנוסף עם כל ערימת העבודות שיש לי, לא נחמד במיוחד...

pumiki25

New member
Always Look On the...

...Bright Side of Life?
(זה מזכיר לי - אני באמת חייבת להקשיב שוב. גם כשאני בתחתית-של-התחתית-של-התחתית-של-התחתית, השיר הזה מצליח, באופן מסתורי, להעלות לי חיוך מגושם על הפנים
) Some things in life are bad" They can REALLY make you mad Other things just make you swear and curse When you're chewing on life's gristle Don't grumble, give a whistle! And this'll help things turn out for the best, AAANNNDDD...!"

לפחות אתה בתוך המערכת יחסים../images/Emo4.gif

אצלי המצב כ"כ לא ברור ויש מצב לשברון לב בקרוב
(לא שעכשיו הוא במצב כזה טוב). (מה שהודעה אחת של "מאושר" יכולה לגרום לנו להוציא...
)

אור2221

New member
ME THREE

אני מחכה למערכת יחסים מסויימת כבר שלוש שנים(!) ושסוף סוף דברים התחילו לזוז בכיוון שלי, יש אלף בעיות אחרות.

pumiki25

New member
MEN... *אנחה כבדה* ../images/Emo178.gif

אני, בסיבוב הנוכחי (
), מחכה כבר שנה וחצי. גם כאן - סוף כל סוף, כשנראה שמשהו מתחיל לזוז - אני חוזרת שלושה צעדים אחורה, back and forth. אתן יודעות עד כמה זה מתיש לדפוק את הראש בקיר בטון בניסיון ליצור סדק אחד קטנטן...?! כשאני כבר מצליחה להתקרב ולגעת - BOOM! - מגיע לו הטייח וסותם את הסדק בשלוש שכבות של מלט, לפחות. איך אפשר ככה?! *מורטת את השיער*
לפצח אגוז קוקוס קל יותר מלחדור דרך השריון של הבחור הזה. מסלול חתחתים אני עוברת פה, והוא משחק לי אותה שבלול. וחשבתי שלי יש עכבות ביצירת קשרים אינטימיים...!
(*אהממ*. טוב, סותמת)

אור2221

New member
אני היום התכוננתי..

אפילו גילחתי שיערות ברגלים... כדי שהוא ילך אחרי חצי שעה כי הוא חייב ללמוד. אווווווווווףףףףףףףף...... יש לו חודש להחליט מה קורה איתו *נסיון נואש של בחורה פשרנית כמוני לאולטימטום מהוסס* לא נראה לי ששנה תספיק לו.

pumiki25

New member
מבינה לליבך, מבינה לליבך... ../images/Emo201.gif

וגם אני גילחתי שיערות ברגליים!!! (*צופה בגברבריי הפורום מתפתלים בכסאותייהם בחוסר נוחות*
) לפחות קיבלת חצי שעה. אני קיבלתי (לא מאותו בחור שדיברתי עליו - ריבאונד?) "נו, איפה את?" חמש דקות לפני מועד הפגישה שספק נקבע ספק לא-נקבע (ובדיוק לכן לא הייתי מוכנה - שלחתי SMS מוקדם יותר ושאלתי אם לצפות לו - עם היסטוריית ההברזות שלו, אין לדעת...הוא לא ענה - מה הייתי אמורה לעשות?
). אם לא הייתי נרדמת מוקדם יותר, אולי עוד הייתי מתארגנת ויורדת (לגינה מול הבית) - אבל ישנתי כל כך טוב...
אז הוא ביקש שאשלח לו SMS למחרת. שלחתי - לא הגיב. בפעם הבאה שהוא מחליט שהוא "נקרע מגעגועים", הוא יכול ללכת ולחפש
(שמתם לב לאייקונים החדשים? מגניפ
)

אור2221

New member
תגידי...

אנחנו יוצאות עם אותו אחד? לפחות את הלכת לישון, אני הייתי נשארת ערה. צפיתי בג'אג לפני כמה ימים וחשתי פרץ של שנאה נוקבת להארם, שאותו אני בדרך כלל מאוד אוהבת כגבר ודמות טלוויזיונית...ופתאום הבנתי למה, לא רק שיש דמיון חיצוני (זה דווקא טוב), התשובות הלא תשובות האלו והחוסר החלטיות. SHUDDER...

pumiki25

New member
יצאת עם אחד - יצאת עם כולם? ../images/Emo3.gif

הם כולם כל כך...דומים!
הלכתי לישון כי הייתי בטוחה שהוא לא יתקשר!!! אז עכשיו אני יושבת וחושבת לעצמי - רגע - אם הייתי נשארת ערה - הפגישה הייתה יוצאת אל הפועל? כלומר, אני מרגישה שבכל פעם, בכל מצב - הוא ימצא איזה תירוץ כדי להבריז (וזה הוא שמתכנן תוכניות! אחר כך יוצא שאני נשאבת אל תוך ההתלהבות שלו ויוצאת מטומטמת!
). משהו תמיד "משתבש"... אוי, ה"מלמולציה"! אני אף פעם לא מבינה למה הם מתכוונים. אני תוהה אם הם מבינים, בעצמם...לקחת משפט אחד אומלל ולנסות לנתח - רוצה? לא רוצה? רוצה-ולא-רוצה? מפחד? נרתע? מנסה להתקרב? מתרחק? בעל פיצול אישיות?

אור2221

New member
מוכר, מוכר

אם הייתי עושה משהו אחרת, אז הדברים היו שונים? הבעיה אצלי (טוב, אחת הבעיות... חוץ מהאקסית שלו) היא שהוא פי עשרים יותר פלספן ממני, מאוד אוהב לנתח, אותנו, את עצמו. אני יחסית לרוב הבנות שאני מכירה, פלספנית קטנה מאוד, וסולדת מניתוחים עצמיים... הוא ההפך. הוא שיא הפדנטים, אני בקצה השני של הסקאלה, פרופסורית מפוזרת אמיתית. בעיה, בעיה. הלוואי ש"משהו היה משתבש" - אצלי זה מקרה של "טוב, אם אני אבוא זה יגמר לא טוב (יעני, סקס...) ואני לא רוצה יזיזות איתך, אני רוצה יותר" מצד שני, אתה לא סגור שאתה רוצה קשר אמיתי על כל מה שכרוך בזה, אבל אתה כן רוצה אותי, ולידידות שלנו (שמעולם לא היתה אמיתית עם כמויות כאלה של משיכה מינית) כבר אין דרך חזרה, לפחות לא מצידי... אוווווווווווףףףףףףףףףףף.

pumiki25

New member
אוי, איך אני צוחקת עכשיו... ../images/Emo6.gif

כל מילה - בסלע!
אצלי יש את השניים האלה - הרצוי והמצוי (שבחלקו הוא בלתי-מצוי - הבחור שדיברתי עליו למעלה, זה שמבריז
) עם החלקית-מצוי-חלקית-בלתי-מצוי (נקרא לו 50/50 - בקיצור!) - זה בדיוק כמו שאמרת: "אולי כדאי שלא נתראה, אני מפחד ממה שיכול לקרות. את יודעת שאני לא יכול להתחייב. אני רוצה אותך, אבל אם נעשה את זה, רק תיפגעי, ואני לא רוצה לפגוע בך" - ציטוט ישיר!!! בפעם האחרונה שראיתי אותו, לפני חצי שנה+, הייתי צריכה, אממ...אני מקווה שזה לא יישמע בוטה מדי - להילחם איתו על הנושא הזה. אמרתי לו - "אני מבינה אותך, אתה לא רוצה להתחייב. אני לא מחפשת מחוייבות!" והוא יושב לידי, וממלמל - "אני לא יודע. אני לא יודע...אני רוצה אותך, אבל אני לא יודע" - ג'יזס!
הוא - "50/50" - הוא הבחור הראשון והיחידי, בעצם, שהרגשתי שאני באמת רוצה - if you know what I mean...
רוצה - ולא יצא
ולרצוי (שאני עדיין כושלת בלהבין אם הוא מודע לכך שהוא רצוי, או לא...
) - הוא באמת הטיפוס הפלספן - בדרך כלל אני לא חובבת פלספנים - אבל איתו פשוט כל כך כיף לדבר - אני יכולה להתפלסף איתו על דרכיי הרבייה של החמוס המצוי - ולא להשתעמם...
יש לו מן דרך מקסימה שכזו להציג דברים - שפת הגוף, הקול...כך שגם כשהוא מדבר שטויות - אני נהנית
הו, רצוי שלי... *SIGH*. (איזה יופי - השתלטנו על הפורום בשיחת בנות!
)

nimix

New member
נאפיס

כן אני לא מהמרכז אז אני משליך את האשמנה על חבריי שרצו ללכת לשם בכל אופן למי שמסוקרן (ואין כאן אף אחד כזה) הזמנתי פסטה אלפרדו מוקרם טוב נראה לי שנ-ס-ת-פ-ק בדברים האלה...

ים כחול

New member
גם לי בא להוציא קיטור ../images/Emo9.gif

הבוקר השפרצתי על העינים מנה גדושה של שמפו העינים שרפו לי כל היום
העוזרת הבריזה לאמי אז ניקיתי לה ת'בית ולא נשאר לי כוח לדירה שלי
העינים המשיכו לשרוף...
נגמרה לי האבקה של הכביסה ואני לובשת את זוג המכנסים האחרון שלי כי הכל בסל כביסה מה אעשה מחר ??
(אייקון של נטולת בגדים) נעצמו העינים מכאב ....
נחבטתי בקצה של המיטה (אייייי) כמעט איבדתי את הזרת של כף הרגל
זהו בנתיים מקווה ...

למעלה