וואי ואני חשבתי ש.. ../images/Emo12.gif
לי היה לילה מאפן !
מעשה שהיה כך היה
היום - יום שישי היה צריך להיות לנו שיעור באוני' - שיעור השלמה בעקבות ביטול בתחילת הסמסטר עכשיו, אתמול - יום חמישי עבדתי עד 1 בלילה אז אני אומר לעצמי - אני לא אסע הביתה (לאשקלון כן? כן...) ואז אחזור לאוני' לאחר מספר שעות - זה ממש בזבוז זמן\דלק\עצבים (הקיפו בעיגול) לכן יצאתי עם כמה חברים לאיזה מועדון
- ערב שירים של דפש מוד (לא שאני אוהב אותם אבל מה לא אעשה כדי להעביר את הלילה) רק כדי להעביר את הלילה (כתבתי את זה כבר בסוגריים האחרונות לא ..? ), יצאנו אח"כ לנאפיס בראשל"צ
, הלכנו לאחר מכן לדירת חברי לא רחוק כדי לראות סרט אבל הדיוידי לא עבד לכן בלית ברירה פשוט נרדמנו
בערך לשעתיים ואז המשכתי לאוניברסיטה..
בהגיעותי לאוני' - נכנסתי למעבדה כדי לראות איפה יתקיים השיעור - מה אני רואה ?!?! שהשיעור בוטל !!! אהההההה מה לא עשיתי בשביל להגיע לשיעור ובסוף הוא התבטל.... (נשארתי ער כל הלילה אם לא קראתם ! תחזרו למעלה מיד !) אה זהו זה הסיפור שלי אני הייתי נימרוד
לכולם הפסקה קצרה לפרסומות ומיד נשוב... נ.ב. מעניין שלאחרים היו יותר מסיפור זוועה אחד אבל שלי הייתה ההודעה הכי ארוכה.. נ.נ.ב אם הגעת לכאן סימן שאתה קרוב מידי - ז"א כל הכבוד על היוזמה לקרוא עד הסוף אם לא הגעת עד לסוף - אז אל מי אני מדבר לעזאזל??