מאושר

• פותח הנושא retw
  • פורסם בתאריך

אור2221

New member
כנ"ל!

פרצו לנו הביתה, סחבו את הרכב, לקחו את הארנק שלי יחד עם הרשיון נהיגה וכרטיס סטודנט, 300 ש"ח והפלאפון שלי (פלאפון שלישי השנה) ואת של אבא שלי. גם ניהלתי שיחה הזוייה משהו עם מר גנב כשהוא התקשר הביתה לנהל משא ומתן על הרכב, והתלונן שאמרתי לו שאין לי מושג איפה אבא שלי ואין לי דרך להשיג אותו *כי לקחת לו את הפלאפון!!!!!* בנוסף תקעו לי סכין בגב באורך מטר אתמול בלילה ואני יכולה להאשים רק את עצמי... אולי אני אספר כאן את הסיפור אח"כ כי הוא מאוד רלוונטי לנושא הפורום... זה שאני סמי-יוצאת איתו עושה לי רק צרות, והSAVING GRACE היחיד של היום הזה זה שקיבלתי זימון לראיון שני בפרקליטות.

pumiki25

New member
(((((אור))))) ../images/Emo10.gif

Quite a day...אני לא מאמינה, הייתי בטוחה שזו בדיחה כשצפיתי במערכון ב"ארץ נהדרת" - גנבי מכוניות באמת מנהלים משא ומתן?! בלתי יאמן...אני מצטערת לשמוע על היום הזוועתי שלך
אבל היי - מזל טוב על הזימון! ובעניין הסכין - אני יכולה להזדהות...מרגישה קצת כמי שנעצו בה מערכת סכו"ם שלמה. חבר לשעבר שהחליט שהוא "חייב לראות אותי" כי הוא "מתגעגע" רק כדי לדפוק ברז (פעמיים), ידיד (בסימן שאלה) שמשחק איתי כבר חודשים משחקיי התקרבות-התרחקות-התקרבות-התרחקות, ואם זה לא מספיק - אמא שלי חולה (סרט תורכי קטן עליה. הגניחות שלה מזכירות לי קצת סרט אירוטי נדוש), יש לי אחות נעדרת שנמצאה לאחר יממה של חיפוש בכל רחביי גוש-דן, (כולל חדרי מיון ומשטרה), כלבה אפילפטית שחטפה שני התקפיי פרכוסים השבוע וגם נתקעה לבדה במעלית, אני בקושי מצליחה להחזיק סיגריה או ללעוס מזון מוצק מרוב חולשה ותקועה על הקאות ב - repeat... תזכירו לי שוב למה לעזאזל אני מספרת לכם את זה? (אולי נהפוך את השרשור הזה לשרשור הוצאת קיטור?)

dvd3434

New member
אאוצ'

טוב...גם אצלי זה ימים של UPS ו DOWNS חיי האהבה לא ברורים, כל מיני דמויות קופצות ויוצאות, טרם מצאתי את ייעודי האמיתי שם. חיי העבודה? הדבר הכי לא יציב שיש....יום שמפסידים, יום שמרוויחים- דינאמיות ומתח גדול, אבל בו זמנית- אני מרגיש שזה מה שאני באמת רוצה לעשות בחיים. ואור......................מזל"ט על הזימון לפרקליטות- זה יופי של מקום להתמחות ולעבוד בו- תמיד ידעתי שנולדת לגדולות ( כיאה לאחת שמקליטה ונוצרת את כל הפרקים של צח"ם) ומיקי.........תרגישי טוב- ותצאי כבר מהסרט האיטלקי הזה עם מיסטר ג'ובאני המתרגל- זה יותר ארוך אפילו מסיםור נמרח בצעירים או בכל טלנובלה אחרצת. ולכולם....מתגעגע- מתי המפגש הבא?

pumiki25

New member
אבל דיייייייב! ../images/Emo2.gif

תגיד את זה לו!!! אני מוכנה ומזומנה לפרק סיום חגיגי (אתה יודע - אחד בסגנון "And they lived happily ever afer...") - הבנאדם צמח! או, אממ, כפי שהשרינקית שלי נוהגת לנסח בעדינות - "נכה רגשית"
אינעלאבוק.

dvd3434

New member
טוב.

איפה הוא גר? אני כבר מגיע עם הבאד גאייס...נבהיר לו את העניין.

pumiki25

New member
זה לא מוזר שהשגתי את הכתובת שלו...

...דרך גוגל, נכון?
ונכון שאתה והבאד גייז מתים להגיע לנתניה?
(טוב, די - אני מגזימה! מה הלאה? מספר החשבון בבנק?
)

dvd3434

New member
כמובן...

אני עברתי שישה שלבים של ראיונות ומבחנים עד שהתקבלתי לעבודה. ההיצע של עובדים היום עצום והמעסיקים יכולים להיות מאוד בררנים בקבלת עובדים חדשים. אבל בכל זאת...אני בטוח שתגיע לשם (רק אל תזכירי את ויקטור וניקי בראיון)

nimix

New member
וואי ואני חשבתי ש.. ../images/Emo12.gif

לי היה לילה מאפן !
מעשה שהיה כך היה
היום - יום שישי היה צריך להיות לנו שיעור באוני' - שיעור השלמה בעקבות ביטול בתחילת הסמסטר עכשיו, אתמול - יום חמישי עבדתי עד 1 בלילה אז אני אומר לעצמי - אני לא אסע הביתה (לאשקלון כן? כן...) ואז אחזור לאוני' לאחר מספר שעות - זה ממש בזבוז זמן\דלק\עצבים (הקיפו בעיגול) לכן יצאתי עם כמה חברים לאיזה מועדון
- ערב שירים של דפש מוד (לא שאני אוהב אותם אבל מה לא אעשה כדי להעביר את הלילה) רק כדי להעביר את הלילה (כתבתי את זה כבר בסוגריים האחרונות לא ..? ), יצאנו אח"כ לנאפיס בראשל"צ
, הלכנו לאחר מכן לדירת חברי לא רחוק כדי לראות סרט אבל הדיוידי לא עבד לכן בלית ברירה פשוט נרדמנו
בערך לשעתיים ואז המשכתי לאוניברסיטה..
בהגיעותי לאוני' - נכנסתי למעבדה כדי לראות איפה יתקיים השיעור - מה אני רואה ?!?! שהשיעור בוטל !!! אהההההה מה לא עשיתי בשביל להגיע לשיעור ובסוף הוא התבטל.... (נשארתי ער כל הלילה אם לא קראתם ! תחזרו למעלה מיד !) אה זהו זה הסיפור שלי אני הייתי נימרוד
לכולם הפסקה קצרה לפרסומות ומיד נשוב... נ.ב. מעניין שלאחרים היו יותר מסיפור זוועה אחד אבל שלי הייתה ההודעה הכי ארוכה.. נ.נ.ב אם הגעת לכאן סימן שאתה קרוב מידי - ז"א כל הכבוד על היוזמה לקרוא עד הסוף אם לא הגעת עד לסוף - אז אל מי אני מדבר לעזאזל??

אור2221

New member
:)

כי אני גיליתי אתמול באחת בלילה שבוטל לי השיעור שתוכנן לשמונה בבוקר! תגיד לי... הנאפיס בראשון? SHUDDER. אני ראשונית ולא נכנסתי לנאפיס כבר שבע שנים.

pumiki25

New member
אבל יש להם אחלה סטייק עין...! ../images/Emo12.gif

(כן-כן, אני אוכלת בשר במסעדות. כבר שמעתי הכול!
) האמת היא שגם אני לנאפיס לא הייתי מתקרבת היום - בטח לא לזה שבראשל"צ - ולו רק משום אני זוכרת בע"פ את מיקומו של כל עץ ברדיוס של קילומטר מסביב, אחרי כל הרונדלים שאני והחברות שלי היינו עושות עם האוטו במטרה למצוא חנייה. בסופו של דבר, אגב, תמיד היינו חוסמות את הכניסה למסעדת האווזים

אור2221

New member
אזור התעשייה הישן בראשון

אף פעם לא הצטיין ב*המון* חנייה.... אכלתי שם אולי פעמיים כל חיי, כולם בגיל ההתבגרות המוקדם (מאוד) ומאז החלטתי שלשם אני לא נכנסת, יש מספיק אוכל טוב באזור התעשייה...מה שכן, נאפיס זולה. היום, לעומת זאת, הייתי בג'ירף והמרק פרות הים היה כל כך שווה :)

python 4

New member
נאפיס!../images/Emo99.gif

החזה עוף הכי טוב בעולם. ובסניף של ראשון מערב תמיד יש חניה! (תוהה אם פרסומות סמויות מותרות פה
)

python 4

New member
../images/Emo45.gifגם אני..../images/Emo3.gif

שרשור מונטי פייטון מישהו? Rocky Horror Picture Show?

למעלה