מאושרת

spiritspirit

New member
מאושרת../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

הכל הסתדר
אני ואיתי חזרנו. והוא רוצה שנלך לעוד סרט
יאהווווווו אני מאושרת
תגידו איזה סרטים יש עכשיו בקולנוע (חוץ מהארי פוטר ששנינו הלכנו לראות אותו כבר ביחד) ..
תמליצו לי על סרט יפה בקולנוע
תודה. אוהבת אתכם
נועה.

וואי איזה כיף!

ובקשר לסרטים יש את היום שאחרי מחר (שאני הולכת לראות מחר ואמרו לי שהוא ממש טוב) ואמרו שגם הלבוי יפה, אבל אני מעדיפה בכלל לא לנסות נשמע משעמם....

נינושש

New member
נועההה..

שמחה שהכלהיסתדר בינכם...!!! והיוםיוצא סרט חדש לקולנוע הוא נראה לי יפה.. למרות שלא ראיתי אותו.. קוראים לו "ילדות רעות"

יווווו...מזל טוף אחותי../images/Emo70.gif

יוווווווו אני כל כך שמחה בשבילך מאמי
יאאאאאאאאאא ב-ה-צ-ל-ח-ה בקשר עם איתי מותק שליייי
רוצה המלצות על סרטים?..קיבלת ת'מומחית של התחום..קבלי כמה סרטים שהולכים להיות שווים שווים וחמים
[ולא רק מחום הקיץ..] 1. כמו שאמרה נינושש.."ילדות רעות" הולך לדעתי להיות ה-סרט..כי מי שאוהב ת'סרטים הקיטשיים האלו יאהב אותו במיוחד. 2."יצאת נסיך"-קראתי תקציר והוא נחמדית....נשמע סרט מאוד נחמד ולדעתי זה סרט נחמד גם לזוגות...איייי הרומנטיקה מתפרצת לכל עבר...{יווווווו אני שומעת עכשיו את בלינק 182...נכון שהם חמדמדים???} 3. "שרק 2"- טוף,הוא יוצא ב-1.7 אבל זה לא עוד הרבה זמן...קומדיות הם תמיד הז'אנר הכי טוב ללכת עליו..תמיד טוף לצחוק,לכי ביחד עם איתי תצחקי....יאללה בלאגנים... מיאו....לעוד סרטים רק תבקשייייייי ממני, דרושית!

spiritspirit

New member
תודה../images/Emo70.gif

תודה
דרושית שליייייי
( כינוייי חדש! חחח חמוט לא?
) נראה לי שאני אלך איתו להיום שאחרי מחר.
גם טוף את לא חושבת? אהמ...... מה שהוא ירצה
לא אכפת לי.. העיקר שמדובר בסרטט איתווווווווווווווווווווווווווווו

נינושש

New member
נועהה

אחותי הייתה בסרט הזה.. "היום שאחרי מחר" והיא אמרה שהוא סרט יפהההההההההה

spiritspirit

New member
../images/Emo32.gif דרוש! 'ילדות רעות..'

אפשר תקציר של הסרט של ילדות רעות? או על מה לפחות מדובר ?
הוא התקשר עכשיו והוא רוצה ללכת לסרט הזה,
יאהווווו אני מאושרת

sh53

New member
../images/Emo49.gif

את הסרט הקודם את בחרת או הוא? אז עכשיו תורו של מי שלא בחר את הסרט הקודם או שעדיף לבחור יחד סרט
קישור לסרטים

למעלה